• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Bir de yakından bakalım Megan'a. Çok güzel görünüyor bence. :asigim:

zzzzzztg.jpg

ya ben mi yanlış görüyorum yoksa meganın yüz hatlarında bir sertleşme mi var? 2009 fotolarına baktığımda içimi eriten o yumuşak hatlı yüz yok artık. Zayıflamış mı desem, kaşlarını çektirmiş mi? bi çöküklük var suratında. artık o kadar hoşuma gitmiyor malesef. kesinlikle eski megan değil. 2010daki hiçbir görüntüsünü beğenmedim.

okudum sayfaları baya bi baktım baktım..yüzü dudağı bi şiş bi inmiş felan felaket ötesi

fazlasıyla özenti daha kendi olamıyor kadın

bugün yüzü normale dönmüş yazıyo bi sayfada diğerinde bugün ağzı yüzü şiş felan bu sürekli tekrarlanan bişi olmuş onda artık.bugün şiş bugün inmiş .......

benim düşünceme göre beğenilcek hiçbi tarafı yok..berbat ötesi yapay kötü itici bi garip yaa..

bi süre sonra da tanınmaz hale gelip unutulup gider artıkkboshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
36-38 ideal bence.bu kadın çok şişman cnm yaa :S

canım bu kadın 38 beden mankeni :))

Bir de yakından bakalım Megan'a. Çok güzel görünüyor bence. :asigim:

zzzzzztg.jpg

alnı acık hoş olmuyor bence,yuzu gıttıkce uzuyor

ya ben mi yanlış görüyorum yoksa meganın yüz hatlarında bir sertleşme mi var? 2009 fotolarına baktığımda içimi eriten o yumuşak hatlı yüz yok artık. Zayıflamış mı desem, kaşlarını çektirmiş mi? bi çöküklük var suratında. artık o kadar hoşuma gitmiyor malesef. kesinlikle eski megan değil. 2010daki hiçbir görüntüsünü beğenmedim.

elmacık kemıklerı ve kaş botoxu sanıırm bunun nedeni

okudum sayfaları baya bi baktım baktım..yüzü dudağı bi şiş bi inmiş felan felaket ötesi

fazlasıyla özenti daha kendi olamıyor kadın

bugün yüzü normale dönmüş yazıyo bi sayfada diğerinde bugün ağzı yüzü şiş felan bu sürekli tekrarlanan bişi olmuş onda artık.bugün şiş bugün inmiş .......

benim düşünceme göre beğenilcek hiçbi tarafı yok..berbat ötesi yapay kötü itici bi garip yaa..

bi süre sonra da tanınmaz hale gelip unutulup gider artıkkboshayallersmile

zaten dudak pörtlemeleri de basladı..maalesef

Megan frikik verdi, kocası sinirlendi

Dünyanın en seksi kadını Megan Fox, Emporio Armani'nin 2011 ilkbahar/kış koleksiyonunun tanıtımı için düzenlenen defileye frikikleriyle damgasını vurdu. Geceye eşi Brian Austin Green'le birlikte gelen ve aracından inerken mini eteğinin azizliğine uğrayan Fox, frikik vereceğini anlayınca bir süre aracın içinde beklese de, sonuçta fotoğraflarının çekilmesine engel olamadı. Paparazzilerin yoğun ilgisinden rahatsız olan Fox, kocasından yardım isteyince Green, gazetecilere tepki gösterdi. Kırmızı halı krizinin aşılmasının ardından ikili sakinleşti ve gazetecilere poz verdi.

resimleri başka şekilde yükleyemedim kızlar kusura bakmayın :delphin:

Eklentiler

• $megan.jpg
    $megan.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 139
  • $megan1.jpg
    $megan1.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 1.420
  • $megan2.jpg
    $megan2.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 202
Megan frikik verdi, kocası sinirlendi

Dünyanın en seksi kadını Megan Fox, Emporio Armani'nin 2011 ilkbahar/kış koleksiyonunun tanıtımı için düzenlenen defileye frikikleriyle damgasını vurdu. Geceye eşi Brian Austin Green'le birlikte gelen ve aracından inerken mini eteğinin azizliğine uğrayan Fox, frikik vereceğini anlayınca bir süre aracın içinde beklese de, sonuçta fotoğraflarının çekilmesine engel olamadı. Paparazzilerin yoğun ilgisinden rahatsız olan Fox, kocasından yardım isteyince Green, gazetecilere tepki gösterdi. Kırmızı halı krizinin aşılmasının ardından ikili sakinleşti ve gazetecilere poz verdi.

resimleri başka şekilde yükleyemedim kızlar kusura bakmayın :delphin:

Of ya bu kadar ünlü olmakta zor kocası ister istemez kıskanıyordur ilgiyi:)) yinede arabadan üsturuplu inmiş hehe:kahve:

Of ya bu kadar ünlü olmakta zor kocası ister istemez kıskanıyordur ilgiyi:)) yinede arabadan üsturuplu inmiş hehe:kahve:

evet zor olsa gerek
kim ister sürekli biyerlerinin fotosunu çekmek için sırada bekleyen magazincilerin etrafında olmasını kaydirigubbakcemile3 ben istemem şahsen

canım bu kadın 38 beden mankeni :))

cnm hiç ama hiç inanamam 38 olduğuna asla.38 beden insanlar zayıftır 36 daha da iyidir bu kadın 44 beden var galiba ya da en az 42..at gibisempatiksalakcinni

çok çirkin :s çevremde bi sürü 38 beden var ben de dahil gayet ince duruyoruz hiç böyle değiliz ama neyse :)) ben şu ara biraz fazlam olmasına rağmen fotoğraflarım bunu yarısı kadar duruyoo mümkün değil o zaman diğer ünlülerin kopması lazım incelikten yahuukafamçokkarıştı

ya da 42 beden felan olanların yarım dünya gibi olması lazım bu hesaba göreekaydirigubbakcemile2

yok cnm yok tekrar baktım fotolara accayip iri ve çok iri kemikli bi kadın yapı olarak da çok geniş bacakları var üst taraf seden zaten kocaman benimkileri veriyim içine girebiliyo mu bakalım tek bacağı bile sığmaz

o senin görüşün tabiki cnm ben beğenemiyorum asla biraz narin olmalı kadın dediğin

en diye de bişi yok bence bi sürü güzel var ama herkesin beğenisi farklı

yok cnm yok tekrar baktım fotolara accayip iri ve çok iri kemikli bi kadın yapı olarak da çok geniş bacakları var üst taraf seden zaten kocaman benimkileri veriyim içine girebiliyo mu bakalım tek bacağı bile sığmaz

canım sence 5' 8" (1.73 m) boyunda ve 52.61 kg bir kadın 44 mu giyer..44 beden kadın Deniz Seki, aynı mı duruyorlar...

Kelly Brook - Biography

Kelly Brook's Height: 5ft 8in Weight: 8st 4lb BMI: 17.9 - underweight

bence dünyadaki en güzel vücut bu kadında?

bence de..zaten dunyada bunu soyluyor kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Back