Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

bende kelly nin vücudunu begendim , oldukça dişi görünüyor :) bende cok cılız vücut begenmiyorum , resim de kilolu cıkmamış sadece kemik yapısından dolayı o sekilde görünüyor ama yinede beli ince oldugu için ve vücut hatları orantılı oldugu için gayet hoş ..şakkıdı

Son düzenleme:

cnm ben fikrimi söylüyorum ha öyle olmasa bile öyle duruyor yani hiç 52 gibi felan değil çooooooook iri yaa..
hantal ve erkeksi kalın yani ne biliyim acayip bi tipi var bugün annemle teyzeme gösterdim ilk lafları ne kadar iri bi kadın ve hiç güzel durmuyo oldu.

gözüme öyle gelemiyo bişi var ama anlamadım kemik yapısı çook iri ve hantal anlamadım ben bu işten bişi:sm_confused: ama neticede hiç mi hiç tarzım değil.beğenmiyorummsempatiksalakcinni

Tam Adı : Natalia Marisa Oreiro Iglesias Doğum Tarihi : 19 Mayıs 1977. Doğum Yeri : Montevideo, Uruguay Boy / Kilo : 174cm / 53Kg

ne kadar farklı duruyolar mesela.bu kızın 53 olduğuna inanırım ki onun bile bu kadar zayıf olduğuna inanmıyorum o boyla o bile çok zayıf değilken buna asla inanmam... :))))) mümkün değil yani balina gibi kadın :))

natalia 60 kilo var bence o boyuyla ha bi ara çok zayıfladı ama sonra aldı o ayrı ama şimdi kıyas kabul etmez biri incecik diğeri kalas gibi duruyo..hayret ettiğimden bu kadar yorum yapıyorum neyse daha yazmıycam :))

çok fena atıyolar boy ve kilo hususunda ünlülerin.göz var nizam var 65 kilodan aşağı değil o kadın... mümkün değil bu

Son düzenleyen: Moderatör:
beden kitle indexine göre boyun diyelim 1.65 ise 55 kilo yani boyundan 10 eksiği kısa hesap olarak sana 36-38 arası bi beden olmanı sağlıyor cnm..

yani boyu 1.72 ise 62 kilo civarı ona en uygun kilodur bu hesaba göre ve zaten o boya göre normal durur..52 kilo bu indexe göre aşırı zayıf kapsamına girer ve sağlıksız kilodasınız diye söyler bu index sana kii bu mümkün değil.. 65 kilo ve üstü diyorum bu bayan için

ama neticede zevk meselesi cnm ben daha derli toplu hanım hanım vücutlardan hoşlanıyorum sen de böyle hoşlanıyosn.zevk ve beğeni meselesidir bu işte :)))) saygı duyarımm

yaptım sonuç bu çıktı çok sağlıksız çok zayıf olması icab ederdi ama maşallahı var.hatta bide boyunu eksik yazmışım

neyse konu daha fazla dağılmasın...kusuruma bakmayın kızlarr ))

aynen katılıyorum,kadın sahane

megan son fotolarda iyi cikmamis..güzelligini kaybetti kim ne derse desin begenmiyorum artik.

kesınlıkle.meganın ısıgı söndü

herkesın begenisi farklı..sahsen begenmeyen azınlıkta degilim..

inanmıyorum laflarını yanlış buluyorum,dunyaca kabul edılen bır databaseden alıntı yapıyorum sonucta..insanların vucut yapıları farklıdır,kiminin kemıkleri incedir 10 kilo fazlayı 20 kilo yag gibi gosterir.Bu koydugunuz linkler icebergin gorunen yuzu,sizin aslen bakmanız gereken seyler baska seyler.

uzatmayalım zaten,ben dunyadaki cogunluk gibi enfes buluyorum.Cocuk vucuduna sahip kadıncıkları begenmıyorum,sanslıyım kı cogunluk yuzde benımle aynı dusunuyor.

Yasasın Kimler,yaşasın J.lo lar,yasasın Kellyler :hooray: :lepi:

Son düzenleme:
cnm çok tepkilisin bana karşı ama ben senle düzgünce konuştum sizli bizli olmaya gerek yook.

ama demek ki cvp yazmamam gerekiyo biraz tepkili gördüm seni yanlış da düşünmüyorum

pardon bir daha yazmam sana karşılık bir cvp bir daha..

"Inanmıyorum" kelimesi beni kızdıran..sonucta sana saglam bir kaynak sunuyorum..buna binaen saygı duyulabilir.Yok vucut tablosudur koyuyorsun falan bu mu tepkisiz davranısın..bana tepkili derken lutfen objektif ol..mat etme cabanı göz önüne al lutfen..sen kadını şişman ben zayıf bulsam ne olur..

Sizli bizli olmak iyi birsey,burda herkes bunu basaramadıgı icin kavgalar cıkıyor.Seviyeyi korumusuz,ne kadar guzel.

Son düzenleme:
lafın altında kalmayı hiç sevmem...inamıyorum hiçbi zaman da inanmıycam gözümle görüyorum çünkü.

üstelik ben kızmıyorum kızgın da konuşmuyorum.siz kızabilirsiniz kendi kendinize.daha yazmıyca konu kapansın donut. :))) görüş belirtmek de artık kızgınlıklara yol açıyo işin rengi değişiyo çünkü.

ayrı kutuplarda olabiliriz ama iyi anlaşmayı becerebilmeliyiz.kızmadan.. lütfen

Daha önce de söylediğim gibi,eski havası kesinlikleeee yok.Yani bi şekilde ol sen o kadar güzel sonra yine doyma al sana sonucu. lmaz:

aslında burnundaki operasyon basarılı yani baktıgımda iyiki yapmış diyorum iğreti duran bişey yok .. henüz :)) ama dudaklarıyla fazla ugrasmasın çünkü dudak operasyonlarında güzellikle ile felaket arasında cok ince bir cizgi var ve bazen onunki felaket bölgesine yaklaşıyo :)) yaptırıcaksada hafif yaptırsın sanırım vazgecemiycek kalkık dudak sevdasından :)

Yazık etmiş kendine valla... lmaz:

ayy su en yukarda sagdaki hali nedir ya felaket yani mumya resmen. yuzunun heryerinde mudahele var akannehir burun dudak zaten var ama onlarin disinda alin cene elmaciklar kas her yerine basmis botoksu :mymeka:. cok abartio bu botoks isini de. biraz indi de yuzu daha iyice bu resimden son halleri -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…