• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Evlilik fotolarını bir kez daha koyalım bari.:delphin:

Megan-Fox-and-Brian-Austin-Green-Wedding-Photos-1.jpg

Megan-Fox-and-Brian-Austin-Green-Wedding-Photos-3.jpg

Megan-Fox-and-Brian-Austin-Green-Wedding-Photos-4.jpg

Megan-Fox-and-Brian-Austin-Green-Wedding-Photos-2.jpg

minenes güzel dedigi fot ben pek begenmedim hatunun yüzü gayet uzun daha uzun göstermiş saç hiç hoş olmamış kısacası yakışmamış

aaa bu botoxlu ve silikonlu fotolar olmadan hiç olmaz :) Valla Angelina ya benzedi,koca kafa sıska beden :))) Benzemeyen tek şeyi Demet Akalın silikonları :) Ah Megan ah..yazık edıyorsun kendıne

foxmeganjonahhex352.jpg

foxmeganjonahhex244.jpg

foxmeganjonahhex451.jpg

foxmeganjonahhex494.jpg

Son düzenleme:
Megan en yeni hali- 2010 VH1 Do Something! Ödül Töreni 19.07.2010

Sanırım botoxun etkisi hafiflemiş,eski haline dönmüş..

meganfox19july201005.jpg

meganfox19july201006.jpg

meganfox19july201009.jpg

meganfox19july201012.jpg

Yanlıs duymusun o zaman :)

hatta onunla cıkmak ısterdım gibi bir demecide mevcut :)))

Megan Fox doesn’t like being compared to Angelina Jolie — but she’d quite like to date her!

The 23-year-old actress — who is single after splitting from former fiance Brian Austin Green – says she’s in “love” with the Changeling star.

Asked if she has a crush on Angelina, Megan said, “Absolutely. Every time a relationship ends, I say, ‘If I could just be Angelina’s girlfriend, I would be so happy.’

“I love Angelina Jolie. She’s someone I admire and look up to. She’s my favorite actress in Hollywood. I just love that she’s incredibly honest, and I feel that she’s not afraid to be herself. She tells you exactly what’s on her mind.”

However, Megan admits she has no interest in making friends with other Hollywood actresses.

“I don’t have any friends who are actresses,” she told Britain’s Heat magazine. “I actually only had one girlfriend growing up. Most of my friends were boys. I was such a tomboy.”

En yeni halinde saçlarını hiç beğenmedim ben. :S
Keşke o açık renkleri attırmasaymış. Artık ne deniyorsa, gölge, röfle ya da balyaj. :/

golge attırmıs aralara,ya sacları tel tel.hani denizden cıkınca tuzlu tuzlu kurur ya onun gibi :)))

Ama yuzu gozu ınmıs bence o acıdan cok daha ıyı,ustte kırmızılı koyduklarımla arasında epey fark olmus 15-20 gun ıcınde

Tabii canımm.. O kısmı dile getirmeye bile gerek yok. Artık zombi gibi görünmüyor nihayet. :/

donuttun koydugu son fot.da begenmedim saçlarla ilgisi yok saçlarının boyalı kısımını kapatıp bakın çokta hoş degil

ben beğendim son halini. yanaklarda biraz daha şişlik var hala. bir daha hiç yaptırmazsa birkaç ay içinde eski güzelliğine kavuşur. yalnız bir insana saç açtırmak bu kadar mı yakışmaz. beyaz ten koyu saç zıtlığını yok ettiği anda havası da sönüveriyor meganın. Bu halini de hiç beğenmemiştim mesela:
normal_megan-fox-25may09-tf2press-004.jpg

Elbisesini ve ayakkabısını nedense çok beğendim, hoşuma gitti.

Back