• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

ben de meganın en çok 2008-2009 hallerini seviyorum. mesela transformers 2nin paris galası vardı, ya da onlardan çok, günlük makyajsız ya da gece çıkarken az makyajlı olduğu halleri inanılmaz güzeldi. bir liv tyler hayranı olarak meganın daha güzel olabileceğini düşünmeye başlamıştım.

geçen transformers 2yi izledim. hareketli hali fotolarındaki kadar etkilemedi beni. bir arkadaş demişti çok fotojenik diye, hakkaten öyle. fotoğraflarındaki hali daha hoş. belki filmde çok koşturması çığlık atması gerektiğindendir bilemiyorum. bir de konuşurken yüz hatlarını poz verdiğindeki gibi mükemmel tutamıyor onun da payı var.

şu son halleri fena. jonah hexle ilgili bir ropörtajını izledim, dudakları arı sokmuş gibi, korkunç. üzüldüm şahsen. bir daha yaptırmamalı...

Kendim meganı takip etmiş biri olarak, gelin tipinin aldığı dönüşümleri benim kırılma noktalarımla bakalım:

Estetik öncesi ve, çocuk toyluğu:

normal_megan_fox_confessions_of_a_teenage_drama_queen_premier_07.jpg

normal_megan_fox_cosmo_fun_fearless_female_02.jpg

Daha kadınsı fakat kaşlar felaket dönemi:

normal_Megan_Fox_Transformers_Los_Angeles_Premier_June_27_2007_23.jpg

Megan_Fox_Transformers_Press_Conference_London_England_Sanderson_Hotel_June_29_2007_19.jpg

Estetik sonrası ilk görüntüler, kaşlar orta

normal_megan_fox_2007_vma_25.jpg

Mükemmeliğe giderken

normal_megan-fox-juno-premier-03Dec07-13.jpg

normal_megan-fox-mtv2-008.jpg

normal_megan-fox-eagle-eye-15Sept08-1021.jpg

Zirve Dönemi

normal_megan-fox-12june09-frpc-2019.jpg

normal_megan-fox-25june09-lsdl-019.jpg

normal_megan-fox-24july09-jhccsd-015.jpg

İlk Bozulmalar

megan-fox-17apr10-07.jpg

Kötü Sonuç

normal_megan-fox-17jun10-jonah-hex-prem-015.jpg

Meganın gözleri lens mi? Ben kesinlikle değil diyordum ama şu fotoğraflar beni çok şüphelendirdi. Sanki göz bebeği etrafında maviyle alakasız bir kahve kesim var...Benim çevremde hiç lens takan yok o yüzden bilemiyorum lens bu kadar doğal durur mu? bir de bir insan her gün lens takar mı yaaaaa?

megan_fox_2007_vma_25.jpg

362522_1264037435672_full.jpg

wenn5328247.jpg

megan-fox-tongue-tied-01.jpg

megan-fox-wallpapers_15016_1152x864.png

Son düzenleme:
ben çok beğendim, harika bir kadın zaten, varsın çuval giyinsin. bence çok güzel, tam bir sahil gelini olmuş.

Estetikler öncesi hali "hoş kız" ama kesinlikle bir dünya starı görüntüsünde değil. kendiyle çok oynamasa şu anda ideal bir görüntüde. evlilik fotolarında da yüzü inmiş görünüyor, inşallah öyledir.

Megan Fox:Benden Sevgili Olunmaz
Dünyanın en seksi kadını (kime göre,neye göre?) Megan Fox, neden kötü bir sevgili olduğunu 10 maddede anlattı
*"Birlikte yaşanacak biri değilim. Pis ve dağınığım. Kıyafetlerim nerede çıkarıyorsam ordan kalıyorlar."
*"Olur olmaz yellenmeye bayılıyorum. Kıyafetlerimin hepsi kötü kokuyor. Özellikle süt içtiğimde benden uzak durun."
kötü koku,bildiğimiz kötü koku mu,çok mu kötü?bu arada yellenmeyi anlayamadım
*"Hayatım boyunca yalnızca iki kişiyle birlikte oldum. Aşık olmadığım birlikte yatma fikri bana imkansız geliyor."
*"Brian dövmemi çok seviyorum. Sevgilimden ayrılsam bile çocuğumun adını Brian koyabilirim ve dövmemi sildirmem gerekmez."
kocan izin vercek,pehh
*"İnsanların bana güzel ve seksi olduğumu söylemesinden nefret ediyorum. Beni utandırıyor."
eminim
"Aylarca tek bir insanla konuşmadan yaşayabilirim. Gerçek bir asosyalim."
bende asosyalim ama ananla baban nolcek?
*"Arkadaşım yok ve evimden çıkmayı hiç sevmem."
arkadaşının olmadığı çok belli,fotolarda ya tek başına yada Brian ile
*"Erkeklerle aram hiç değil. Erkek çocukları bana daha çekici geliyor."
Sübyancı Megan?
"Öfkemi kontrol edemiyorum. Bu yüzden hiç silahım olmadı. Elimin altında bir silah olsa sinirlendiğimde sevgilimi bile vurabilirim."
*"Yemek yapmaktansa aç kalmayı tercih ederim. Bazen bir hafta doğru düzgün yemek yemediğim oluyor."
Megan hiç aç kalmamış belli arkadaşlar.
Megan Fox - Habertürk Galeri

Megan Fox:Benden Sevgili Olunmaz
Dünyanın en seksi kadını (kime göre,neye göre?) Megan Fox, neden kötü bir sevgili olduğunu 10 maddede anlattı
*"Birlikte yaşanacak biri değilim. Pis ve dağınığım. Kıyafetlerim nerede çıkarıyorsam ordan kalıyorlar."
*"Olur olmaz yellenmeye bayılıyorum. Kıyafetlerimin hepsi kötü kokuyor. Özellikle süt içtiğimde benden uzak durun."
kötü koku,bildiğimiz kötü koku mu,çok mu kötü?bu arada yellenmeyi anlayamadım
*"Hayatım boyunca yalnızca iki kişiyle birlikte oldum. Aşık olmadığım birlikte yatma fikri bana imkansız geliyor."
*"Brian dövmemi çok seviyorum. Sevgilimden ayrılsam bile çocuğumun adını Brian koyabilirim ve dövmemi sildirmem gerekmez."
kocan izin vercek,pehh
*"İnsanların bana güzel ve seksi olduğumu söylemesinden nefret ediyorum. Beni utandırıyor."
eminim
"Aylarca tek bir insanla konuşmadan yaşayabilirim. Gerçek bir asosyalim."
bende asosyalim ama ananla baban nolcek?
*"Arkadaşım yok ve evimden çıkmayı hiç sevmem."
arkadaşının olmadığı çok belli,fotolarda ya tek başına yada Brian ile
*"Erkeklerle aram hiç değil. Erkek çocukları bana daha çekici geliyor."
Sübyancı Megan?
"Öfkemi kontrol edemiyorum. Bu yüzden hiç silahım olmadı. Elimin altında bir silah olsa sinirlendiğimde sevgilimi bile vurabilirim."
*"Yemek yapmaktansa aç kalmayı tercih ederim. Bazen bir hafta doğru düzgün yemek yemediğim oluyor."
Megan hiç aç kalmamış belli arkadaşlar.
Megan Fox - Habertürk Galeri

bu alıntıların ingilizcesini okumuştum önceden, yumuşatarak çevirmişler. birinde, tuvalte girip affedersiniz kakamı yaparım ve sifonu bile çekmem gibisinden bir şey söylemiş. olacak iş değil. bu kadını çok güzel buluyorum ama ağzını bantlamak şartıyla. karakterinin cidden kötü olduğunu tahmin ediyorum. transformers yönetmeni micheal bayin arkasından söylediklerini duydunuz mu? ya da bunun üzerine filmin ekibinden 3 kişinin isimsiz yazdıkları maili? çok kaba, teşekkür bile etmeyen, oyuncular dışında kimsenin selamını almayan, zaten hiç de iyi oynamayan biri olduğunu iddia etmişlerdi. şahsen, inanırım.

gel gelelim 1 yıl kadar önce harika görünüyordu. ben şu görüntüsünü çok beğendim, ilk gördüğümden itibaren hem de. özellikle makyajı çok yakışmıştı, saçı ise yüzünün orantılarını harika gösteriyor bence. ha, jölelemek yerine keşke bir tokayla yarım bağlasaydı, aynı görüntüyü verirdi.

normal_megan-fox-31may09-mtvma-022.jpg

normal_megan-fox-31may09-mtvma-011.jpg

normal_megan-fox-31may09-mtvma-013.jpg

Canım nasıl ya....Bu goruntusunden sonra hayranlarından ozur dıledı bızzat..Yerden yere vuruldu..Yuz yapısı cok kotu duruyor.Bence de Meganın gelmıs gecmıs en kotu goruntusu

Bilindik güzellik kalıplarına uymadığı doğru bu görüntüsünün, genelde saçların yüze düşecek şekilde kullanılması seviliyor kadın için. ama benim gözümde güzel yüzün saçtan destek almaya ihtiyacı yoktur. güzel yüz yapısına sahip kadın kafasını kazıtsa bile güzel olandır. bu da bana öyle bir his veriyor.

makyajının harika olduğu konusunda ısrarcıyım :D çok çok sağlıklı duruyor, sade bir makyaj. ben zaten makyajda da öyle koyu far filan sevmiyorum, bir yerlerimizi belli renklere boyayıp güzel bulmamız her zaman için garip gelmiştir bana, koyu farlı göz makyajları filan. yani benim güzellik ve makyaj anlayışımda kirpiklerin çok olması, ne bileyim cildin mükemmel gösterilmesi, yanaklarda hafif doğal bir allık olması çok güzel olmakla birlikte, normalde insanlarda olmayan yeşil göz kapağı, mor tırnak gibi şeyler bana hiç güzel gelmemekte.

gelmiş geçmiş en kötü megan görüntüsü ise kesinlikle şudur kanımca. hem kıyafet, hem saç, hem takı, hem makyaj bu kadar zevksiz olabilir:

normal_megan-fox-ves-awards-02.jpg

normal_megan-fox-ves-awards-08.jpg

Son düzenleme:
Sen dedigimi hiç anlamamıssın :))))

Oncelikle sacının kotu olmasının nedeni "uzun yuzunu" daha da uzun gostermesi..Kendi kusurlarını bilip buna gore şekil secmesi mevzu..Bu sac sekli Bir Charlize Theron bir Angelina Jolie icin uygun ama Meganın yuz seklı ıcın uygun degil..Yuzunu "uzaylı" gibi gosterıyor..

Makyaj dıyorsan koyu far falan dıyen olmadı zaten..Bence her zaman surdugu dudak kalemi koyu rujlar bile cok agır bu yastaki kız için..ben bolca surulmus bronzer,hem iddialı goz makyajı hemde iddiali dudak makyajına "sade" demem

Dediginin aksine makyajı da agır dıye elestırılıyor ayrıca,hafif bulunmuyor yani..Bu yasta bu agır makyajlar..En azından birebir taklit ettigi Angelina ablasının makyajını da taklit etse biraz daha naturel gorunebılır.

Ya birde su ilginc geldi,bu kız "bilindik bir guzellik ikonuna" benzemek icin 10 kusur amelıyat oldu.Yani "bilindik guzellık kalıbına uymamak" ıcın falan cumleleri Meganın üstünde egreti duruyor.

Son düzenleme:
Sizin dediğinizi anladım da, siz benim yazdıklarıma neden cevap verme gereği duydunuz onu anlamadım. Ben size kendimi açıklamıştım sadece, cevap yazılacak bir iddiada bulunduğumu sanmıyordum.

Back