• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

meganın en sevdıgım zamanları benım ıcın bu zamanlarıydı

normalmeganfoxeagleeye1.jpg

meganfoxxb.jpg

2007deki Megan. Dudaklar ve burundaki bariz farkı rahatça görebiliriz. Estetik sonrası havası bile değişmiş.
normal_megan_fox_london_july_17_2007_07.jpg

normal_megan_fox_london_july_17_2007_06.jpg

normal_megan_fox_london_july_17_2007_09.jpg

yok kızlar var boyun yapısı ile ilgili degil guatr "başlangıçı" var hatta bariz belli neyse

donutcum bende senin gibi meganın o dönemlerini begeniyordum

canım yok benım boynumda boyle :) zamanında bır dolu test yapıldı ve sonunda tamamen yapı meselesi oldugu cıktı ortaya

canım yok benım boynumda boyle :) zamanında bır dolu test yapıldı ve sonunda tamamen yapı meselesi oldugu cıktı ortaya

ne yazık kı megandakı aynı goruntu bende de var canım

doktor başlangıç demişti bende baya araştırmıstım o yüzden biliyorum neyse senin dedigin gibide olabilir olumunekankayizsmile

işte kısıden kısıye degısıyor,eh ne yapalım bır kusurumuzda boynumuz olsun be Lıvcım :))))

Kızlarrr Meganın yanaklar dolu dolu olmuş,hamilelik söylentileri vardı,ne diyorsunuz?

olabilir yoksa neden geçen sene evlilik çok uzak düşünce derken bu sene pat diye evlensin ki. yalnız bu kadarlık hamileyken hemen surat gıdı böyle şişer mi yaa? sanki arı sokmuş gibi

evet yuzu bayagı tombul olmus,belkıde yıne botoxdur bılemıorum ki..ama ondan zıyade tombul duruyor

Back