• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Di mi yaaa.. Mükemmel ötesi görünüyor. :asigim:
Zaten bu kadına bakınca insanın saçlarını hiç kestirmeyip bir de siyaha boyatası geliyor aynı zamanda.
Sadece dudaklar değil ki. :))
Sıkıldım yeni halinden. Eskilere bakmaya doyum olmuyor. :)
Hem o dolgular da sönüyor bir süre sonra sonra. Dudakların biraz dolgunsa makyaj hilesiyle halledersin artık ;)

cnm dudaklarım dolgun o değil meseke bunnun kalkık asma diye yöntem var o sanırım üst dudak kaldırılmış gibii çok hoş duruyoo:)))) evet saçlarda süper benmde gördükce boytasım geliyoo:)))))

normal_megan-fox-26may09-laps-008.jpg

normal_megan-fox-26may09-laps-009.jpg

cnm dudaklarım dolgun o değil meseke bunnun kalkık asma diye yöntem var o sanırım üst dudak kaldırılmış gibii çok hoş duruyoo:)))) evet saçlarda süper benmde gördükce boytasım geliyoo:)))))

Bilemiyorum makyajla kalkık gösterilebilir diye biliyorum ben. Bir de Nugül Yeşilçay viks sürdüğünü söylemişti oynadığı bir filmde. Kalkık görünsün diye.Biraz çene gerideyse daha kolay oluyor. :D

Zavallım transformersta süs bebeği gibi dolanıyordu ortalıkta. Oyunculuk adına hiç beğenmedim.
normal_megan-fox-trotf-hd-067.jpg

normal_megan-fox-trotf-hd-069.jpg

Meganın yerine gelen bu kızı ben begendım kızlar,cokda pozitif geldi bana,vucuduna ise soyleyecek tek kelıme yok :))))

Bunla Transformers setinden

ph9gxaehz7jyci1m.jpg

phbuxfebmadkeg1m.jpg

phbzakfgcwjjfe1m.jpg

phh2alkhtaprlm1m.jpg

phozaprovaycsw1m.jpg

phsoqwvs5qhsvv1m.jpg

phwwmxzwudxtac1m.jpg

Back