• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Rosie Huntington'ın dudaklarının Megan'ınkinden aşağı kalır yanı yok. Transformers'ta olmak için ön planda tutulan şey güzellik demek ki..Bari bu Megan kadar sönük kalmasa rol kesme açısından.
rosie-huntington-whiteley-skin-care-salon-08.jpg

ABD'li sinema oyuncusu ve manken Megan Fox uzun süreden beri arkadaşlık ettiği, kendisi gibi oyuncu olan Brian Austin Green ile Hawaii'de geçen hafta evlendi.

TMZ.com adlı internet sitesinin haberinde sinema seyircilerinin “Transformers” adlı filmden tanıdıkları 24 yaşındaki Fox, televizyon seyircilerinin “Beverly Hills, 90210” dizisinden tanıdıkları Green ile Hawaii adasındaki Four Seasons Resort adlı otelde düzenlenen küçük bir törenle evlendiğini duyurdu.

Fox ile Green çifti 2004 yılında tanıştıktıktan sonra 2006'da nişanlamışlardı. Green'in sinema sanatçısı Vanessa Marcil'den 8 yaşında bir oğlu olmasına karşın her iki sanatçı da ilk kez dünya evine girdi.

geçen gazetede okudum evlenmiş hakkında hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile3

kızlar ben demiştim çenede birseyler var diye donuttun paylaştıgı yazıda da yazıyor bari yaptırmışken çene ucunu yuvarlaklaştırsaymış

evet bende hemen balayı fotolarını koydum Lıvcım :) o cene duzelmıs halı sanırım..ama keske bu kadar oynamasa kendısıyle..

85319749.png

Megan Fox's bizarre 'mask-like' face fuels plastic surgery rumors (pics + video)

Former Transformers star Megan Fox is under fire after debuting an odd "mask-like" face complete with an overdone "trout pout" at the L.A. premiere of her new film Jonah Hex.

Sources who saw Megan on the red carpet told The Sun she looked stunning except for her oddly smooth, puffy face and overblown fish lips.

'LOOKS UNNATURAL'

Fox, 24, is a regular on "sexiest women and "most beautiful" lists around the world, but her immobile forehead, glazed eyes and swollen lips have fueled speculation that she's become a Botox and plastic surgery junkie.

"Megan looked gorgeous, everyone's jaws hit the floor," said one onlooker. "But her boobs didn't look natural."

Fox, who was fired from the Transformers franchise in early June and replaced by Victoria's Secret model Rosie Huntington-Whiteley, married longtime boyfriend Brian Austin Green June 25 in Hawaii.

FOX: 'I HAVE OCD AND AM INSECURE & NEUROTIC'

Rumors that the naturally gorgeous Megan has fallen victim to overzealous plastic surgery has some film and fashion execs slamming young Hollywood for getting too much cosmetic surgery too soon. For example, The Hills star Heidi Montag, who underwent a shocking 10 plastic surgeries in one day, was criticized by several top plastic surgeons for risking her health.

Hopefully, Fox -- who revealed she has OCD and eats only one meal a day -- won't go overboard like Heidi has.

"Megan was so naturally sexy, that's why she was considered the best-looking woman on Earth," says one insider. "But recently she's looked too skinny, stiff and a little fake." [see slideshow below]

Çok ilginç...Şu galadaki fotoğraflarında gerçekten çok kötü görünüyor,yapmacık,donuk bir hal var.Yanaklarının,dudaklarının dolgunluğu o kadar yapay ki...Ama sonra şu balayı fotoğraflarına bakıyorum çok güzel.Yine yanakları şiş ama yapay bir şişlik değil.Sanki kilo almış gibi doğal ve güzel görünüyor....CADIARZU Güzel kadın güzel :jeyyar:

Back