• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

bence megan ağzını büyüttürmüş ya kızın ağzı daha küçüktü genişlemiş yanlara doğru videoda da konuşurken ağzını toparlayamıyodu zaten donutcum sende farketmiştin sanırım

ya alın mesafesi cok genıslemıs,dudak cene mesafesi asırı kısalmıs..

ve kesınlikle elmacık kemiklerinde birsey var

102186236.jpg

Ben bu resimdeki suratı görünce aklıma direk Heidi Montag'in yaptırdığı onlarca operasyon sonrası yüzü geldi.Yanakları aynı gibi.Megan bunu yapmamlıydı,operasyon konusunda sadece dudaklarında kalmalıydı bence
Baksanıza kızlar,sizi bilmem ama yanakları aynı olmuş gibi geldi bana.

ılk kez bugün izledim şu transformersı. Megan'ı merak ettiğim için.
Hiç de kayda değer bir oyunculuğu yok. Süs bebeği gibi koymuşlar kızcağızı.:D
En çok da Sam diye bağırıyor zaten zavallım. Transformers 2yi izledim yalnız 1de nasıl bilemiyorum.
Filmi de hiç sevmedim çok sıkıcıydı bana göre. :D Ahhh Meganncık.. Bu yüzden bahsedilen tek şey fiziğiymiş demek ki. :D

Bu yuzden Mıchael Bay , megan yerine VS mankenı koymakta dakıka dusunmedi zaten :) Cunku oyunculuga luzum yok :)

Of Of Offffffffffffffff ama haklı :))))

Here’s Megan Fox at the Arclight premiere of Jonah Hex last night where she couldn’t look more like Angelina Jolie if she pulled Brad Pitt’s testicles out of her purse to entertain a small Vietnamese child. To put things in perspective, I noticed the collagen way before the implant balls hanging out of her chest. Now either I’m drunk or *passes out on the floor*

0618meganfoxjonahhex00.jpg

Megan'ın sims 2deki hali delikafadulden

w-570h-500-286016.jpg

Ben bununla baya oynadım.=)Oyunda çok güzel görünüyor..Gerçi ben onu sarışın yapmıştım oyunda ama öyle de güzel...hihoyyyt

w-570h-511-53646.jpg

Bu da az estetikli hali herhalde=)

Back