• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Bonnie Says: Don’t Be A Victim Of Bad Botox Like Megan Fox And Kate Gosselin!

93265715.png

Megan Fox – just 24 and once considered one of the most beautiful women in the world, showed up at the L.A. premiere of her new film, Jonah Hex, sporting a very strange and youthful look to her face. Three years ago, Megan was stunning, but already appeared to be adding fillers to her naturally pretty bowed lips. The top lip bow was disappearing but at least her face looked fresh and natural.

Fast forward to June 17, 2010 and Megan’s eyebrows are arched unnaturally, her forehead and upper cheeks are so smooth — they looked carved in stone. She doesn’t even look like she can smile anymore — she’s very Heidi Montag-esque.

Beverly Hillls plastic surgeon told us at HollywoodLife.com that yes, she’s had Botox and, “a lot of it… Around her eyes and near her eyebrows… it’s maing her look waxy. She has that frozen look from Botox.”

It doesn’t help that plastic surgeons also believe she engorged her lips further with fillers and that her cheeks have been “enhanced maybe with a filler like Radiesse, Juvederm, or Restylane,” says Dr. Bruce Katz of NYC’s Juvaskin and Laser Center.

Aynen dedıklerımız denmıs kızlar,Heidi Montag'e benzeyen yeni botokslu mimiksiz hali eleştirilmiş.

Aynen balmumu ve gulemeyecekmıs gibi duran yuzunden bahsetmısler.

As for you, Megan Fox, a face that is waxy and immobile makes you look twice you age- yes, you now look like a 50 year-old woman, NOT a 24 year-old.

So, all you ladies out there, don’t think that smoothing out your face to erase all expression will erase the years off the calendar. Expressing emotion is youthful! Looking natural is youthful! Feeling confident about your own self and look is youthful.

Son düzenleme:
Kate Gosselin daha betermiş.. :O
Zaten harika suratları var neden bir insan bu yaşta bu kadar operasyon geçirme ihtiyacı duyar anlamıyorum ki. Psikolojik bir neden vardır belki de işin içinde. Çok üzücü.:delphin:

Megan afedersin ama harbi salaksın,fıstık gibiyken b.k yolunda berbat ettin boş yere suratını,hayır bet olsan neyse bi ümit güzelleşirim belki diye düşünüp yapmışsındır belki dicem.Ne diyorum ben,Megan aramızdada online sanki kaydirigubbakcemile3

Teni eskiden bronzmuş,şimdi nasıl oluyorda beyaz oluyor donut?Onuda mı kendisi yapmış?

Hakkaten ne oluyor bu insanlığa ya? Megan kesin dismorfobik. Kendini doğru algılayamıyor. Ne kadar güzeldi o burun ameliyatından sonraki 1 sene. Şimdi yaptıra yaptıra ne hale geliyor. Yaşı da 24, benden birkaç ay büyük bir kız. Kendimde botox düşünemiyorum bile. O dudaklarını da rahat bıraksın artık.

Bu arada kızlar, birkaç sayfa önce peteği filan da örnek vererek kalkık dudaktan bahsetmişsiniz. o tip dudak dolgunluğundan olmuyor, çene yapısıyla alakalı. aslen bir kusurun sonucu, alt çenenin üsttekinden daha az gelişmiş olmasıyla oluşuyor bu tip ağız. dişleri kapattığınızda önde buluşmuyolar, üst çene biraz daha önde oluyor. meganın da dikkat ederseniz profil fotolarında, alt çene biraz geride.

Bu arada kızlar, birkaç sayfa önce peteği filan da örnek vererek kalkık dudaktan bahsetmişsiniz. o tip dudak dolgunluğundan olmuyor, çene yapısıyla alakalı. aslen bir kusurun sonucu, alt çenenin üsttekinden daha az gelişmiş olmasıyla oluşuyor bu tip ağız. dişleri kapattığınızda önde buluşmuyolar, üst çene biraz daha önde oluyor. meganın da dikkat ederseniz profil fotolarında, alt çene biraz geride.

Hmmm bu da mantıklı tabii ama sırf üst dudağa çalışanlar da var yani.

Meganın hastalıgı populer kultur hastalıgı,daha gecen gun 17 yasında bır kız elınde Angelına fotosu bu dudaktan ıstıorum gelmıs doktoruma.Reddetmıs yapmayı doktorum.
Kızın soyledıgı ıse şu olmus " ama ben herkesten daha guzel olmalıyım,adriana angelina gibi olmazsam benı kımse begenmıyor"
Maalesef bunları gore gore buyuyor cocuklar..sonra kucuk kadınlar gibi gezıyorlar ortalarda

Yoo kalkıklık onun ıcın konusulmadı,dudak dolgusu ıle dudak v sine yapılan dolgu dudagı kalkık gosterıyor , bu cok hos duruyor.Bunu konusmustuk.Petekte 1 cm dudak kalemi hilesinden baska bırsey yok.

ovvv, sonuncusu felaket. bütün yüzün bozulduğunun kanıtı. Allah'tan botox dediğin birkaç ayda geçen bir şey. umarım bir daha yaptırmaz 55 yaşına kadar...

Dünyanın en seksi kadını Megan Fox, estetiğe doymuyor

Beyazperdenin güzel oyuncusu Megan Fox, daha güzel ve seksi görünmek için dört yıl içinde yedi kez bıçak altına yattı. Henüz 24 yaşında olmasına rağmen yedi kez bıçak altına yatan güzel yıldız, estetik ameliyat sayısıyla Hollywood ünlüleri arasında ilk sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta yeni filmi ‘Jonah Hex’in galasında güzelliğiyle herkesi büyüleyen Fox’un gala öncesi bakım yaptırdığı gözlerden kaçmadı.

ESTETİKLERİNİ KABUL ETMİYOR

Seksi oyuncu, gala öncesi botokslu olan dudaklarını daha kalınlaştırdı. Kusursuz bir cilde sahip olan Fox’un, daha güzel bir cilt için cildini gerdirdiği de gözlerden kaçmadı. Ancak bunlarla yetinmeyen Fox’un, elmacık kemiklerini de dolgunlaştırdığı dikkat çekti. İki yıl önce göğüslerine silikon taktıran seksi oyuncu, bundan kısa bir süre önce de çenesi için ameliyat masasına yatmıştı. Seksi yıldız, gösteri dünyasına ilk adım attığında hafif geniş olan burnunu biraz inceltip dudaklarına botoks yaptırmıştı. Estetik yaptırdığını hiçbir şekilde kabul etmeyen Fox’un çok genç yaşta olmasına rağmen neden bu kadar ameliyat olduğu merak konusu

Son düzenleme:
Back