• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

bana durustten daha zıyade "aykırı soylemler" ile gundemden dusmemeye calısıyor havası veriyor.

birde suna kesınlıkle katılmayacagım,bu kadın guzelde bız kıskanıyoruz,elestrıyoruz dıye bırsey yok..

hayranlıgımı belırttıgım oyle cok kadın var ki..ama bu kadınlar aykırı soylemler ,estetikleri ve taklitci yapıları ıle degil,kendine has tarzları, kimlikleri ,orjinaliteleri ile gundemdeler..

Yani eleştirilerin altında extra ulvi nedenler aramamak lazım,ilk defa gordugumuz bir insanada hic tanımadan eksi elektrik hissetiginiz olmadımı yani hiç :))) ki benim bunan fazla mantıklı nedenim var :)))

Birde su ironik buraya en guncel ve en cok fotoyu ben koyuyorum :))))

Son düzenleme:
Fotolar bugune ait

normalmeganfox01jun2010.jpg

Güzelim kadın ne hale gelmişakannehir

Bende sevdiğim adamla öyle tatil yapmak istiyom alsanaalsanasmile

Ayyy bi de bikini rengi değişse ne hoş olur. Siyah muhteşem duruyor üstünde. Çook yakışıyor. O ayrı.
Ama o harika beyaz tenine daha canlı renkler de seçebilir. :/

O gözler olmasa hiç bir güzelliği yok bence, herşeyi o gözlerle güzel görünüyor, kahverengi olsalardı kesinlikle böyle çekici görünmezdi...

O gözler olmasa hiç bir güzelliği yok bence, herşeyi o gözlerle güzel görünüyor, kahverengi olsalardı kesinlikle böyle çekici görünmezdi...

Katılmıyorum.. Meganı çekici yapan gözlerinin rengi değil daha önceki sayfalarda kahverengi gözlü hali de var ve o hali çok daha çekici.

Back