• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

gokturk2.jpg

meganfox29may2010hawaii.jpg

bu kızın yüzüne ne olmuş, yanaklarına dolgu falan yaptırmaya çalışmışta felaketle mi sonuçlanmış ne anlamadım :)
bu arada ışıkların altında , makyaj ve parıltılarla gözüktüğü gibi güzel gözükmüyor plajda . hiç alımlı gelmedi gözüme :)

bebem bence madonna daki durumun aynısı :/ zayıflayınca dolgu olan elmacık kemikleri ortaya çıkmış

LiveImages&

bebem bence madonna daki durumun aynısı :/ zayıflayınca dolgu olan elmacık kemikleri ortaya çıkmış

Elmacık kemiklerinin dolgu olduğunu bilmiyordum. Gözden kaçırmışım. Eski fotolarına hiç dikkatle bakmadım. Hiç bakılası değiller zaten.

Bu arada karnı muhteşem görünüyor. Çok sıkı. Bayıldımm.
Vücudunu da çok beğeniyorum, göğüs kısmı hariç.

Kemık torbası olmus,Michael Bay in Tranformers ıcın fazla zayıf,bir deri bir kemik sözleri cınladı kulaklarımda..

Ya yuzude bir cirkin olmus...

Cok fesatsın dıyeceksınız ama bu zayıflık sevdası mı acaba "Angelina takıntısı" diye sormaktan alıkoyamadım kendımı...

46451meganfoxbikinicand.jpg

Megan-Fox.jpg

46417meganfoxbikinicand.jpg

46384meganfoxbikinicand.jpg

46352meganfoxbikinicand.jpg

46314meganfoxbikinicand.jpg

46277meganfoxbikinicand.jpg

46232meganfoxbikinicand.jpg

46191meganfoxbikinicand.jpg

46162meganfoxbikinicand.jpg

Ya şimdi bişey sorucam ama sırf merakımdan soruyorum yanlış anlamayın.Niçin bu kadını bu kadar çok inceleyip orası çirkin burası çirkin diye kötülüyorsunuz.donutcum sana soruyorum.Birden fazla kişiye soruyormuşum gibi oldu ama:1hug: Yani aranızda bir husumet olduğunu düşünmeye başladım delikafadulden Düşünüyorum neden olabilir diye aklıma sadece Angelina Jolie hayranlığı geliyor.Sabahtan beri bakıyorum yanağındaki dolgular zayıflıktan ortaya çıkmış filan yazıyor.Kadını inceliyorum bir türlü dediğiniz şeyleri göremiyorum.Kemik torbası yazmışsın ama yok onu da göremiyorum.Hayır ben de burda kadının avukatı gibi oldum hiç öyle özel bir hayranlığım olmamasına rağmen ama gerçekten merak ediyorum.... a.s.

Ilk başlardakı yazılarımda boyle bır antıpatım yoktu,fakat bu taklitciligini abarttıkca iyice sinir olmaya basladım.
Angelina Jolie yi cok begenırım ama onu degıl baskasını taklit ettseydide yine bu kadar eleştirirdim.

Ben "zayıflık" takıntısının bile Angelinadan kaynaklandıgına eminim..poz durus dudak takıntısı bunların hepsi kopya..

Ben hıc aşırı eleştri yapmıyorum,yurtdısı yorumları okusan eger şoke olursun :))

ha sununda altını cızerım,Angelina konusa yıgınla foto yagdırıyorum ve onada eleştrilerim oluyor :) Daha dun dumduz oldugundan ve beli olmadıgından, gobegınınde yaglı oldugundan bahsettim :)

Yani kimseye adaletsizlik yapmıorum :)

ha buarada ben yanaklarındakı dolgular hakkında konusmadım,benım bahsettigim zayıflıgı ıdı :)))))

Son düzenleme:
o soru sadece donutta mı ? çünkü presesesle bende meganın elmacık kemikleri hakkında konuşmuştuk

Sonunda merakımı giderdim.:hooray:
Taklitçi olduğunu düşündüğün için antipati oluştu demek.Tabi bu da bir nedendir.Ben insani yönünü,karakterini bilmiyorum tipine bakıyorum çok güzel bir kadın görüyorum.Bu yüzden bu kadar eleştiriyi tuhaf bulmuştum.
Farketmez Liv .O sadece bir örnekti.
Şu sayfanın başından sonuna kadar kadının tipine yönelik bir sürü eleştiri var.Ama bir süreklilik olduğu için en çok donutun yazıları dikkatimi çekmişti ,ona sordum=)

Benım roportajlarını,foto cekımlerini izleme sansım oldu netten ,hatta denk geldi bir cogu,hay ızlemez olaydım.Ondan sonra antipatim dahada buyudu..birde adım adım taklitcilikten ve bu taklitcilik üstünden kazandıgı haksız şöhret yuzunden dahada bir sinir oluyorum :)))

Esasında en basında boyle sınır olmuyordum,ilk yorumlarımdada kız estetik yaptı yakıstı cok guzel oldu falan dıyordum ama o abartınca benımde eleştri katsayım arttı :)))

vivianduygucum biz sadece megan ı eleştirmiyoruz çok sevdiğim Liv tyler in bile kusurları olduğunu kötü giyindiğini kendisine yakışmayan makyajlar yapmaya başlandığını söylüyorum bu sadece megana yönelik değil

daha önceden topikteki bir arkadaş bunu paylaşmıştı =) meganın bu açıklamasına sinir oldum
bilmiyorum ne derece doğru

Megan Fox: "insanların yanıma gelip hayranlıklarını ifade etmesi bana bir şey ifade etmiyor. insanları sevmiyorum. haftalarca tek bir insanla konuşmadan yaşayabilirim"

Ben koymuştum o açıklamayı. (: Soğuk bir kadın olduğu zaten belli.
Çok hoşuma gidiyor benim böyle açıklama yapan insanlar. Ne kadar dürüst.
ıçinden geldiği gibi söylemiş.
Kimse umrunda değill. Çok hoşuma gitti..

Bu arada ben de Megan'ı kemik torbası gibi görmüyorum.
Çok güzel kaslı, sımsıkı bir vücudu var. Tam bir genç kıza yakışır cinsten.

vivianduygucum biz sadece megan ı eleştirmiyoruz çok sevdiğim Liv tyler in bile kusurları olduğunu kötü giyindiğini kendisine yakışmayan makyajlar yapmaya başlandığını söylüyorum bu sadece megana yönelik değil

Ama bu kadar da eleştirilen başka bir ünlü yoktur canım.Sadece sizin eleştirilerinizden bahsetmiyorum kadın nüfusunun yüzde sekseni Meganı yerden yere vuruyor.Hani bunu kadının tipini beğenmemekle açıklamak zor kesin bişey var ama ne diye düşünüyordum cevap verildi :hulya:
Birtek erkekler eleştirmiyor :lepi:

yani sadece "dürüst" açıklama yapması mı hoşuna gidiyor =))))) senin için o zaman söylediklerinin ne anlama geldiğininde pek bir önemi yoktur =)
neyse benim kafa yapıma böyle şeyler ters

Son düzenleme:
Ben kötü bir anlam çıkaramadım söylediklerinden.
Dediğin gibi yapı meselesi sanırım bu işler. (((:

çok merak ettim peki ya çıkarttığın anlam nedir ? özellikle bu cümlesinden =====> "insanları sevmiyorum"

ınsanlara güvenmediği için, belki de daha önceleri darbe yediği için, onları yüzsüz bulduğu için böyle bir cümle kullanmış bence. ınsanlar kötü, herkes kendi çıkarı peşinde bu yüzden onları sevmiyorum gibi düşünmüş olabilir.

Tryamour'a katılıyorum.Bende insanları sevmiyorum bunun nedeni soğuk olmam değil gerçekten artık insanların yalancı samimiyetlerinden ötürü.Ki o ünlüyken bu durumla nekadar çok karşılaşıyordur kimbilir.

Back