• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

bende bayılıyorum Anahaber sunarken bu kadar güzel görünmüyordu, ten rengini daha açık kullanıyor şimdi sanırım siyah saçla bütünleşince çok hoş duruyor , makyajı giyimi falan herşeyi süper , hayran kaldık annemle görünce :)

dedigin gibi hakketen bir bütün halinde süper olumunekankayizsmilemakyajı giyinişi konuşması =)

evet alakasız değiller yani :) ki ztn megan tabikide niran ünsala benzemiyor ama o resminde bana anımsattı özellikle dudaklarının büyüklüğü ve dudak kalemini dışarı taşırması :)

Bır dudak dolgunlastırıcı tanıtımında Megan Fox :) bu ne yaman celıskı :)))

21057006.jpg

Bunu cekerken etegın kotuluguna bakan olmamısmı acaba..

,
meganfoxnethillshoot7.jpg

çözemedigim bir tufalık yuzunde..kilo mu vermiş?? yuzu mu şiş?? anlamadım ama her ne ise çirkin olmuş..

meganfoxnet05201023.jpg

meganfoxnet05201022.jpg

meganfox29may2010lax11.jpg

meganfox29may2010lax03.jpg

meganfox29may2010lax02.jpg

meganfox29may2010lax01.jpg

bu kadının bence en güzel yeri kaşları. çok belirgin bir şekil veriyor, harika hem kalın hem dolgun. gerçi inanılmaz makyaj yapıyorlar kaşlarına. herhalde kalıcı makyaj yaptırıyor, dipleri mükemmel bir şekilde kalemle doldurulmuş çünkü ve her fotoda öyle, kalıcı olmasa bıkmadan usanmadan yapmaz herhalde :D
eh gözler de güzel. ikisi birlikte bayağı güzel oluyor.

29 MAYIS 2010 dövmelerin sayısı artmıs,koltuk altından asagıda yeni bir tane gokturk yazıtları gıbı uzayan bır tane dıkkatımı cektı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

According to forum regular Deon, the tattoo is a quote from Friedrich Nietzsche saying:

yazansa şu : “And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music“

gokturk2.jpg

gokturk.jpg

Son düzenleme:
Back