• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

evet canım cok ama cok benzemıs.
agzı bıraz genıslemıs mı sankı? agzı bu kadar genıs degıldı..acaba dolgu dısında neşterlik bır durum mu var bu kez?

elmacık kemıklerımı dıyorsun,ya bırsye var farklı ..ama tam su dıyemıyorum..ama kesınlıkle bırsey var canım ya haklısın

evet canım cok ama cok benzemıs.
agzı bıraz genıslemıs mı sankı? agzı bu kadar genıs degıldı..acaba dolgu dısında neşterlik bır durum mu var bu kez?

elmacık kemıklerımı dıyorsun,ya bırsye var farklı ..ama tam su dıyemıyorum..ama kesınlıkle bırsey var canım ya haklısın

ya dimi ağzındada bişi var konuşurken falan ağız şekli değişmiş bu akdının ya napmış buyaaCADIARZU:1shok:

evet yayılıyor agzı..aklıma ne geldı bılıyor musun?? ajdanında olmustu boyle hissizleşmişti,bilincsiz hareket ediyordu.Acaba aynı sey mi oldu ?

evet yayılıyor agzı..aklıma ne geldı bılıyor musun?? ajdanında olmustu boyle hissizleşmişti,bilincsiz hareket ediyordu.Acaba aynı sey mi oldu ?

o kadar çok estetik yaptırıyo ki mümkün yani ağzı yayılıyo evett toplayamıyo gibi ağzını sankikaydirigubbakcemile3 ama sanki elmacık kemiklerinde de bişi var gibiCADIARZU

valla bilmeiyorum ne yaptıysa Angelinanın genclıgıne benzemiş kesinlikle.
Ama suna eminim yine izledim agzı genişlemiş,daha fazla genıslerse Julia Robertsa benzeyecek Angelinadan zıyade :)))))

valla bilmeiyorum ne yaptıysa Angelinanın genclıgıne benzemiş kesinlikle.
Ama suna eminim yine izledim agzı genişlemiş,daha fazla genıslerse Julia Robertsa benzeyecek Angelinadan zıyade :)))))

haha:)))) olabilir haklısınn ya bu kadının ağzını nasıl genişletmişler yaa bu kadının doktorunu bulmak istiyorumm:))))) sen naptın dolgu işini cnm

ya eşimi basımdan atamıyorum ya,beynını yıyorum sen bır tatıle cıksana arkadaslarınla falan dıye..anacım yok kedi gibi gitmior..

sen benı neden gondermeye calısıosun dıyor :))) hayır arkasından baska seyler cevırmek ıstedıgımı sanacak sonra :)))

ya dr umla maillese maillese bır alem oldum,adam dıyor kı gel ıyıce ınceleme yapayım sonra en uygun cozumu soyleyeyım..hala daha gıdecegım..ya ıcımde uhde kalacak vallahi..

ya eşimi basımdan atamıyorum ya,beynını yıyorum sen bır tatıle cıksana arkadaslarınla falan dıye..anacım yok kedi gibi gitmior..
sen benı neden gondermeye calısıosun dıyor :))) hayır arkasından baska seyler cevırmek ıstedıgımı sanacak sonra :)))
ya dr umla maillese maillese bır alem oldum,adam dıyor kı gel ıyıce ınceleme yapayım sonra en uygun cozumu soyleyeyım..hala daha gıdecegım..ya ıcımde uhde kalacak vallahi..

haha:)) harbiden adam yanlış anlıcak ya:))))) fiyat söylüyomu cnm

Valla benim dudaklar da iyidir ama ben de Megan'ı Petek Dinçöz'ü görünce yaptırmak istiyorum.
Hadi bakalım yaptır da bi görelim. (:

Petek'den daha iyisini göremiyorum ben. Muhteşem doğal görünüyor dudakları.
Üst kısım da kakık. Bayılıyorum ona.
Ebru Gündeş'i görmüştüm bi keresinde çok kötüydü dudakları.
:umursamaz:

canım onun dudakları dolguya ragmen dolgun degil ki..abanıyorlar dudak kalemine...

baksana bır kılometre dısında dudak kalemı..ki buda kaste kapagı photoshop falan kesın degmıstr...

PETEK-DINCOZ-SAKA-GIBI__14465250_0.jpg

yok ebru guzel demıyorum zaten,dudakları basarılı yapıldı dıyorum.

Back