Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Ben beğendim dövmeyi. Biraz karışık kuruşuk bi şeye benziyor ama hoşmuş. Bilekte dövme çok havalı ve güzel oluyor. Yaptırılacak en iyi bölgelerden biri.

ee yılan Angelına ıle ozdeslesen bır semboldur,hatta mucehver markaları yılanlı bır fıgur oldugunda Joli' Snake dıye takdım ederler :))))

Hadı yılan yaptırdın bari,kibar ve orjinal olsun..

Jolie'nin kopyası

26.05.2010 Sabah

'Transformers' serisiyle şöhrete kavuşan, 1986 doğumlu Megan Fox, şöhret baskısı yüzünden estetik ameliyatlara yöneldi. Basında yer almaya başladığı 2004 yılında doğal güzelliğiyle herkesi büyüleyen Fox, yıllar geçtikçe fiziksel görüntüsünü Angelina Jolie'ye benzetmeye başladı. Açık renk saçlarını Jolie'ye benzemek için koyulaştıran Fox bununla da yetinmedi. Genç oyuncu, Jolie'ninki gibi dudaklara sahip olmak için de silikon yaptırdı.

bak orda dursunlar Angelina çok kısa bir dönem saçlarını siyah kullandı , çoğunlukla açık renk saç kullanıyor. Meganın saçlarını bu yüzden siyah yaptığını düşünmüyorum , gerçekten Megana yakışan en güzel renk siyah bence

yok hayır Angelina uzun sure koyu sac kullandı,yenı yenı cocuklardan sonra acık tonlara gectı

öyle mi dersin donutcum . bilemiyorum ama yıllardır bildiğim Angelina Jolie imajı hiç siyah saçlı değildi üstelik siyah saç Angelinaya pekte yakışmıyor. dediğin gibiyse Meganı kumral görmeye başlayabiliriz yakında :))))

Canım meganında saclarıda koyu kestane,Angelina kestanelerden gıdıyordu.Sanırım tek fark bu :)
Megan,Angelinanın genclıgını taklıt edıyor,ne yapsın bu ıskelet halını :)

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2009/07/16/kadinlarin_en_cok_kiskandigi_kadin

İngiltere'de yayımlanan magazin ve eğlence dergisi Heat, 2009'un en çok kıskanılan kadınlarını seçti. Okuyucularının katılımıyla yapılan bir anket sonucu oluşturulan listede "Transformers" filminin güzel yıldızı Megan Fox, "vücudu en çok kıskanılan kadın" seçildi. Fox'un, Angelina Jolie ve Jennifer Lopez gibi güzel oyuncuları alt sıralarda bıraktığı listede, Jennifer Aniston ve Jessica Alba gibi isimler de yer alıyor. Sonuçları şaşırtıcı bulan dergi editörü "Erkeklerin Megan Fox'u çekici bulduğunu biliyorduk. Ama kadınları da etkilemesi bizi şaşırttı" dedi. Listede ikinci sırada şarkıcı Cheryl Cole üçüncü sırada manken Kelly Brook yer aldı

aa gerçektenmi meganın vücudu tamam güzel ama en çok kıskanılan kadın olması bence saçma zaten yaklaşık 1.60-65lik bi boyu var ona nazaran bi adriana lima daha çok kıskanılcak bi vücuda sahip bence veya jessica biel aklıma çok isim geliyo ama meganın başta olması ilginççsempatiksalakcinniakannehir

yok canım , bir cok forumda oyle sanılıyor ama dogal yazılmıs

Son düzenleme:

bence o listede giselede olmalıydı :lepi: angelina tamamda digerleri çok saçma olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…