Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Daha ötesinde bir taklitcilik goremıyorum,pes..pes..

Brad Angelina yakın zamanda evlenecekler...acıklandı bu basına..

Bugun E! Haberi

Megan Fox and Brian Austin Green ready to wear wedding rings

Is the world's sexiest woman ready to say goodbye to singledom? Word on the street is that Megan Fox, who some believe trumps Angelina Jolie when it comes to attractiveness, will soon be exchanging wedding vows with long time boyfriend, Brian Austin Green.

Ben buradaki taklitçiliği neden çözmedim acaba?? Brad ve Angelina yakın zamanda evlenecekler haberi yıılar öncesinde çıkmamış mıydı?

Yok canım,"eşcinsellere evlenme hakkı" verilene kadar evlenmeyeceklerını acıklamıslardı ama şimdi cocukların ıstegıve dıretmesı ustune evlenecekler.

Anlamadım bilmiyorumkismile

Bilmeyenler için türkçesini yazmak lazım. Ben çok yorgunum yazamıcam şuan. :/

Anlamadım bilmiyorumkismile

Bugun E! Haberi

Megan Fox and Brian Austin Green ready to wear wedding rings

Is the world's sexiest woman ready to say goodbye to singledom? Word on the street is that Megan Fox, who some believe trumps Angelina Jolie when it comes to attractiveness, will soon be exchanging wedding vows with long time boyfriend, Brian Austin Green.

Dunyanın en seksi kadını bekarlıga veda etmek için hazır mı ?

Megan Fox Ve Brian Austin Green evlilik yüzüklerini takmak için hazırlar.Sokaklardaki dedikoduya göre , bazılarının çekicilikte Angelina Jolieyi koz olarak kullandıgını düşündüğü Megan Fox yakında uzatmalı erkek akadası Brian Austin Green ile evlilik yemini edecekler.

Son düzenleme:
Word on the street is that...=Sokaktaki dedikoduya göree.. Hmmm..
Ne kadar hoş bir kalıpmış ilk kez görüyorum. Bunu öğrendiğime çok sevindim. (

heidi olmayacak zaten,michael bay e yalvaran yeteneklerini gosteren bir video yolladi.Ben sizin ustun yeteneginize bayılıyorum ,beni alın dıye :))))

michael bay ama bu tabiki :))))

valal yeni kız meganı aratmayacak bence :))

Bunun suratı çok masum. Hiç seksi değil. Gerçi bu biraz eski bir foto ama hala değişen bir şey yok suratta. Megan gibi olamaz kesinlikle.:umursamaz:

meganda seksi degildi serinin ilk filminde,ama sonra "transform" ettiler kaydirigubbakcemile3

bence onyargılı olmadan bekleyıp gorelım

Bence hep çok seksi o. Bayılıyorum Megan'ın güzelliğine. :asigim:
Evet bekleyip görelim. Belki değişir filmde.

bence bu hatuna siyah saç kaşlarıda koyu oldugu için yakısıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…