• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

Megan ortalamanın ustunde bır kız degılmıs estetiksizken.Dış magazini takip edermisiniz bilmiyorum ama dış basında devamlı eleştiriliyor bu Angelina saplantısı yuzunden..

Deniz Akkaya konusunda sizi azınlık içinde goruyorum,kadın antipatik kabul edıyorum..ama Liv Tylerin birebir kopyası olan bir kadın nasıl çirkin olabılır kı..Mankenlik yaptgı donemlerde bir efsaneydi..Egosunun buyuklugu ile bilinen Hulya Avsar bıle hayranlıgını belırtmıstı..Tabıkı bunlr kıstas degil,ama bir referans...

Yeni hali cok guzel,ama agzını acmayacak,susacak,özenti tavırlarda bulunmayacak..

Ama estetiksiz su haline bakınca boyle bir kıza nasıl guzel dıyebılıyorsunuz anlayamıyorum...

meganfoxnetdramaqueenpr.jpg

meganfoxnetmtvmovieawar.jpg

donutcum şimdi şu koyduğun estetiksiz fotolarında megan çirkin mi :) yahu bence şuanki halinden çok daha tatlı

megan&
megan-fox.jpg

şuraya bakarmısın :))

hayır..sıradan...sempatik ve sevimli sıfatlarını kullanabılırım ben..

buarada sagda ekledıgın fotoda ılk burun amelıyatı yapılmıs hali :)))
soldakınde ıse gogus amelıyatı yapılmıs hali :))))

yapılmamıs haller benım koyduklarım :)

World's sexiest woman falan olacak iş değil...

meganın fot.ların %80 photoshoplu ...kadın hem estetikli artı photoshoplu ...cirkin demiyorum gayet hoş ama çok abartıyor ...Jennifer's Body de Amanda çok çok daha güzel görünüyordu:umursamaz:

donut;Deniz Akkayayı severim ben ama güzel bulmuyorum işte.Dudakları,yanakları ben estetiğim diye bağırıyor.Ve Liv Tyler meselesi...Köşesinden bile geçemez.Benzetemiyorum bir türlü..... Neyse Megana döneyim=)

Eklediğin ilk fotoğrafta evet sıradan ama güzel bir kız.(Yalnız öyle bir foto seçmişsin ki yani :roflol: )Çirkin asla diyemem.Yalnız eklediğin 2. foto çok çok güzel.O estetik olmuş hali bence.Eğer değilse,doğal haliyse laflarımı geri alıyorum.Önceden de muhteşemmiş...

Kişiliği hakkında hiçbişey bilmiyorum.Angelinaya özeniyor,onu taklit ediyor olabilir.Doğrudur.Zaten ben ne oyunculuğuna,ne kişiliğine hayranım.Ama fotoğraflarına,görüntülerine bakınca güzelliği es geçilecek gibi değil.Peri gibi bişey...

benım ekledıgım ıkıncı foto ıle prensesınkı karıstırmıyorsun degıl mı canım ya??

goguslerı sarkmıs pembeli fotodan mı bahsedıyoruz..

Yok yok senin eklediğin canım=)
Ben göğüslere bakmadım tabi yüze bakıcam diye. Benim güzellik anlayışımda yüz güzelliği biraz fazla yer kaplıyor göğüslerini es geçiyorum ben sırnaşık şey

Yüzünde estetik var mı o pembeli fotoda?

Transformerstan ıhrac edılen Meganın yerıne Heidi aday olmus :)) Haydiiiiiiii bakalım :)))))

Aman eksik kalsın. Çok itici bir kadın.:olmaz:

Megan ortalamanın ustunde bır kız degılmıs estetiksizken.Dış magazini takip edermisiniz bilmiyorum ama dış basında devamlı eleştiriliyor bu Angelina saplantısı yuzunden..

Deniz Akkaya konusunda sizi azınlık içinde goruyorum,kadın antipatik kabul edıyorum..ama Liv Tylerin birebir kopyası olan bir kadın nasıl çirkin olabılır kı..Mankenlik yaptgı donemlerde bir efsaneydi..Egosunun buyuklugu ile bilinen Hulya Avsar bıle hayranlıgını belırtmıstı..Tabıkı bunlr kıstas degil,ama bir referans...

Yeni hali cok guzel,ama agzını acmayacak,susacak,özenti tavırlarda bulunmayacak..

Ama estetiksiz su haline bakınca boyle bir kıza nasıl guzel dıyebılıyorsunuz anlayamıyorum...
vereliniortak

Megan Fox: "insanların yanıma gelip hayranlıklarını ifade etmesi bana bir şey ifade etmiyor. insanları sevmiyorum. haftalarca tek bir insanla konuşmadan yaşayabilirim" demiş.

İlginç ve çok dürüst bir açıklama olmuş.CADIARZU

Transformers 3 de Megan yerıne oynacak kişi bulundu,ben gayet begendımmm.Dudakları orjinal :)))))))))

rosie_huntington-whiteley_5305253.jpg

rosiehuntingtonwhiteley3.jpg

rosiehuntington415.jpg

Oyyy bu ne =)
Demek doğal dudak da herzaman güzel olamayabiliyormuş CADIARZU Ya da parlatıcı yüzünden kötü görünüyor bilemicem=)
Meganın kirpikler takma herhalde.Neredeyse alnına deyecek...

Back