- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
bir elestrı daha gelıyor :)))
sen enfes dudak gormemısın :)))
enfes dudak budur :)
kesinlikle dudak budur budur ...angelina yüz şekilde megana bin basarbir elestrı daha gelıyor :)))
sen enfes dudak gormemısın :)))
enfes dudak budur :)
bu kız saçını hep siyaha boyasın . saçlarının arasına attığı açık renk balyajlar bile onun havasını bozuyor. Katılanlar ? :)))) tutmayın beni bende gidip eski siyah saçlarıma döneceğim
Kesinlikle donutcum!Meganın dudakları estetikli,sende sahip olabılırsın.Cok bir olayı yok.O da Angelina gibi olmak ıcın yırtınıyor sonucta,referans noktası belli
Canım aynaya bakıp çeki düzen vermene gerek yok bilmiyorumkismileAngelina Jolie'ye benzemeye çalışıyor mu bilmiyorum ama bence hiç uğraşmasın çünkü Angelinadan kat be kat güzel bir kadın bence.Artı olarak çok ama çok fotojenik bir kadın.Estetik harikası olabilir tabi ama hiç bu kadar doğal yapılmış bir estetik görmemiştim.Dudakları da gördüğüm en güzel dudaklar.Çok biçimli,dozunda kalın ve ağzı büyük değil.(Julia Robertsı ayırıyorum.O dünyanın ağzı büyük olupta güzel olabilen nadir kadınlarından biri :asigim:)
Hele şu fotoğraf....Kadının fotoğraflarına ne zaman baksam gitip aynada kendime çeki düzen veresim geliyor.Bakmamaya çalışıyorum fotolarına :dance:
bence dudak estetiğinden vazgeçip tırnak estetiği falan olsun bir ara bu kız
Canım aynaya bakıp çeki düzen vermene gerek yok bilmiyorumkismile
Estetik ameliyatı ile çok rahat bu dudaklara sahip olabilirsin zemuszemus
Meganın dudakları estetikli,sende sahip olabılırsın.Cok bir olayı yok.O da Angelina gibi olmak ıcın yırtınıyor sonucta,referans noktası belli
Angelina Jolie'ye benzemeye çalışıyor mu bilmiyorum ama bence hiç uğraşmasın çünkü Angelinadan kat be kat güzel bir kadın bence.Artı olarak çok ama çok fotojenik bir kadın.Estetik harikası olabilir tabi ama hiç bu kadar doğal yapılmış bir estetik görmemiştim.Dudakları da gördüğüm en güzel dudaklar.Çok biçimli,dozunda kalın ve ağzı büyük değil.(Julia Robertsı ayırıyorum.O dünyanın ağzı büyük olupta güzel olabilen nadir kadınlarından biri :asigim:)
Angelina Jolie'ye benzemeye çalışıyor mu bilmiyorum ama bence hiç uğraşmasın çünkü Angelinadan kat be kat güzel bir kadın bence.Artı olarak çok ama çok fotojenik bir kadın.Estetik harikası olabilir tabi ama hiç bu kadar doğal yapılmış bir estetik görmemiştim.Dudakları da gördüğüm en güzel dudaklar.Çok biçimli,dozunda kalın ve ağzı büyük değil.(Julia Robertsı ayırıyorum.O dünyanın ağzı büyük olupta güzel olabilen nadir kadınlarından biri :asigim:)
Hele şu fotoğraf....Kadının fotoğraflarına ne zaman baksam gitip aynada kendime çeki düzen veresim geliyor.Bakmamaya çalışıyorum fotolarına :dance:
Kesinlikle donutcum!
Meganın amacı angelinaya benzemek zaten
Ama napsa olamaz boshayallersmile
Canım aynaya bakıp çeki düzen vermene gerek yok bilmiyorumkismile
Estetik ameliyatı ile çok rahat bu dudaklara sahip olabilirsin zemuszemus
Ohaa fotomontaj mı yoksa bu böyle kadın eli(tırnağı!) mı olur akannehir
Ben aynı fikirde değilim CADIARZU Herkes estetik yaptırıyor ama kimse de bu kadında durduğu gibi durmuyor.Tavuk arkası gibi ağza sahip olan mı istersin yoksa yüzünün yarısı dudakla kaplanan mı istersin her çeşit var...Megan Foxun kendi dudak yapısı da güzel...
Bu arada baş parmağını tırnak şeklinin öyle olması doğuştanmış...Kadının yüzüne bakmaktan eline bakmaya fırsat olmuyor bence.Orasını da yaptırmasın,eksik kalsın -tatlicadiarzu-
vereliniortakAngelina'dan katbekat güzel değil ama çook güzel bence de. ıkisinin de havası farklı. Çok ayrılar.
Bence her Turk vatandası bu denli muthiş bır estetık mucızesi gordu kaydirigubbakcemile3
Deniz Akkaya sositososito
Dıger koca agızlı patlak dudaklıları ben "basiretsiz,iradesiz ve saplantılı" olarak tanımlıyorum ki bence Meganda bu yolda hızla ılerlıyor...
Digerlerinin dogal olmamasının sebebi hep daha fazlasını ıstemeleri..yoksa dozunda yapılan estetik herzaman daha guzele goturur..
Abartınca durmuyor..ama hic farkında degiliz ki liv tyler,jennifer anıston,nıcole kidman kucuk kucuk dolgular yaptırıyor..dozunda oldugu ıcın " aa bu kadına bır guzellık gelmıs" dıyoruz..
Megan "zorlama seksi" bence..Angelinanin "genlerinde" kodlanmıs seksilik..
devamlı dil dısarda seksapalite komik oluyor..
vereliniortakAngelina'dan katbekat güzel değil ama çook güzel bence de. ıkisinin de havası farklı. Çok ayrılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?