Etkileyiciliğiyle MeGaN Fox

bir elestrı daha gelıyor :)))
sen enfes dudak gormemısın :)))

enfes dudak budur :)

Kesinlikle değildirr..lmaz: Bana göre abartılı derecede kalın. Ayrıca içe doğru sönük burdaki dudakları. İçe doğru sönük derken ne demek istediğimi anlatabildiğimi sanmıyorum ama öyle işte.sempatiksalakcinni Angelinayı çok beğenirim ama dudak dediğin Megan'ınki gibi olur.aklinialirimsmile Zevk meselesi..

Meganın dudakları estetikli,sende sahip olabılırsın.Cok bir olayı yok.O da Angelina gibi olmak ıcın yırtınıyor sonucta,referans noktası belli

estetik yaptırmadan önceki halini gördüğümde hayal kırıklıgına ugradım.
tek kelimeyle, çakma cazibe sositososito

bu kız saçını hep siyaha boyasın . saçlarının arasına attığı açık renk balyajlar bile onun havasını bozuyor. Katılanlar ? :)))) tutmayın beni bende gidip eski siyah saçlarıma döneceğim

bir elestrı daha gelıyor :)))
sen enfes dudak gormemısın :)))

enfes dudak budur :)

kesinlikle dudak budur budur ...angelina yüz şekilde megana bin basar

evetttttt evet boyat kuzum

Angelina Jolie'ye benzemeye çalışıyor mu bilmiyorum ama bence hiç uğraşmasın çünkü Angelinadan kat be kat güzel bir kadın bence.Artı olarak çok ama çok fotojenik bir kadın.Estetik harikası olabilir tabi ama hiç bu kadar doğal yapılmış bir estetik görmemiştim.Dudakları da gördüğüm en güzel dudaklar.Çok biçimli,dozunda kalın ve ağzı büyük değil.(Julia Robertsı ayırıyorum.O dünyanın ağzı büyük olupta güzel olabilen nadir kadınlarından biri :asigim:)
Hele şu fotoğraf....Kadının fotoğraflarına ne zaman baksam gitip aynada kendime çeki düzen veresim geliyor.Bakmamaya çalışıyorum fotolarına :dance:

Meganın dudakları estetikli,sende sahip olabılırsın.Cok bir olayı yok.O da Angelina gibi olmak ıcın yırtınıyor sonucta,referans noktası belli
Kesinlikle donutcum!
Meganın amacı angelinaya benzemek zaten
Ama napsa olamaz boshayallersmile
Canım aynaya bakıp çeki düzen vermene gerek yok bilmiyorumkismile
Estetik ameliyatı ile çok rahat bu dudaklara sahip olabilirsin zemuszemus
bence dudak estetiğinden vazgeçip tırnak estetiği falan olsun bir ara bu kız

Ohaa fotomontaj mı yoksa bu böyle kadın eli(tırnağı!) mı olur akannehir

Canım aynaya bakıp çeki düzen vermene gerek yok bilmiyorumkismile
Estetik ameliyatı ile çok rahat bu dudaklara sahip olabilirsin zemuszemus

Ben aynı fikirde değilim CADIARZU Herkes estetik yaptırıyor ama kimse de bu kadında durduğu gibi durmuyor.Tavuk arkası gibi ağza sahip olan mı istersin yoksa yüzünün yarısı dudakla kaplanan mı istersin her çeşit var...Megan Foxun kendi dudak yapısı da güzel...

Bu arada baş parmağını tırnak şeklinin öyle olması doğuştanmış...Kadının yüzüne bakmaktan eline bakmaya fırsat olmuyor bence.Orasını da yaptırmasın,eksik kalsın -tatlicadiarzu-

Ha tırnağının dışında bir kusuru daha var yaşından büyük görünüyor.27-28 yaşında gibi duruyor... Ona da kusur denmez gerçi ama olsun =)
Kıskandım sanırım :lepi:

Çok bir olayı olmasına gerek yok. Benim için önemli olan sonuç. Şu anda dudakları Angelina'nınkinden güzel bence. :1rolleyes: Ama tabi ki Angelina gibi olamaz. Onun havası bambaşka.

vereliniortak
Angelina'dan katbekat güzel değil ama çook güzel bence de. ıkisinin de havası farklı. Çok ayrılar.

Bence her Turk vatandası bu denli muthiş bır estetık mucızesi gordu kaydirigubbakcemile3
Deniz Akkaya sositososito

Dıger koca agızlı patlak dudaklıları ben "basiretsiz,iradesiz ve saplantılı" olarak tanımlıyorum ki bence Meganda bu yolda hızla ılerlıyor...

Digerlerinin dogal olmamasının sebebi hep daha fazlasını ıstemeleri..yoksa dozunda yapılan estetik herzaman daha guzele goturur..

maalesef,parmagı bu sekılde..hatta cok dalga konusu olmustu..ayak parmagı gıbı dıye.

Abartınca durmuyor..ama hic farkında degiliz ki liv tyler,jennifer anıston,nıcole kidman kucuk kucuk dolgular yaptırıyor..dozunda oldugu ıcın " aa bu kadına bır guzellık gelmıs" dıyoruz..

vereliniortak
Angelina'dan katbekat güzel değil ama çook güzel bence de. ıkisinin de havası farklı. Çok ayrılar.

Megan "zorlama seksi" bence..Angelinanin "genlerinde" kodlanmıs seksilik..
devamlı dil dısarda seksapalite komik oluyor..

Deniz Akkaya evet eski halinden güzel oldu ama bence hala güzel değil.Eski halinden güzel.Estetik harikası olduğuna katılıyorum ama Megan Fox tam anlamıyla estetik harikası değil bence.Estetik yaptırmamış hali Deniz Akkayanın estetikli halinden bile güzel.Eskiden güzelmiş şimdi muhteşem bir kadın olmuş Megan.

Megan'ın şuanki dudak dolgunluğu gayet güzel bence.O koca dudaklı kadınlardan olacağını sanmıyorum ki dudak yapısı zaten küçük saylır öyle bişey yaptırırsa çok komik görünür.

Yalnız şu dozunda estteik yaptırıpta güzel olan kadınları ya ben hiç bilmiyorum ya da bana güzel gelmiyorlar bilmiyorumkismile Hiç Megan gibisini görmedim.

Mesela Jennifer Aniston demişsin neresine yaptırmış hiç yaptırmasaymış yaptırmışsa.Nicole Kidman bence facia ona hiç girmek istemiyorum....

Seksi olma konusuna katılıyorum ama ben Angelinanın gençliğine benzetiyorum o hareketlerini.Angelina da tıpkı Megan gibi pozlar verirdi.Anlamsız anlamsız yalanmalar,bakışlar.Çok çok itici....Bence Megan şu üstteki fotodaki gibi baksa,dursa bence çok daha iyi olur ki zaten bu şekilde kusursuz görünüyor...

vereliniortak

Angelina Jolie sanırım benim tarzım bir kadın değil.Güzel bulmuyorum,sadece çekici geliyor bana.Çekici olması da benim bir işime yaramıyor bir bayan olarak delikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…