etimesgut hakkinda bilgi

gldnn

güℓ∂єηιвя&
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
667
1
38
merhabalar,
biz Ankaradan ev almayi düsünüyoruz ve büyük ihtimal etimesguttan olacak. Bana biraz etimesgut hakkinda bilgi verebilir misiniz ? ve hangi bölgeden sizce ev almaliyiz ?
Simdiden herkese tsk ediyorum

bana yardim edebilecek kimse yok mu :KK43:

etimesgut ankaranın muhafazakar semtlerinden biri.
kültürel seviye diğer yerlere göre orta derecededir,
kızılaya yaklaşk 25 km uzaklıktadır.evler genellikle yeni yapıdr.daha başka ne söylesem bilemedm.

bence Yapracıktan alın. Yeni gelişen bir yer. şehir o tarafa kayıyor ve en fazla 5 yıl sonra fiyatını 2-3 e katlayacak. İsterseniz turkuaz toki, isterseniz yapracık toki isterseniz özel inşaat firmalarından alın. yanına disneyland açılacak ve şuan ordaki arsalar yok satıyor. Toki yapracıkta son 30 daire kaldı galiba. Turkuazda daha geçen yıl kiralar 250 lirayken şuan 450-500 lira. Daha da artacak. Çankaya üniversitesi vs var. biz yapracık tokiden aldık. Seneye teslim nisan gibi kısmetse.

coook tsk ederim hepinize. ekim gibi gidip bi bakacagiz

ankararlilara bi sorum daha olacak. bi akrabam etimesgutun bazi yerlerine cingeneleri yerlestirdiler ordan ev alma diyo. Kararsiz kaldim acaba hangi bölgesinden alinir ev ? cogunlukla nette süvari / alsancak / piyade mahallerinde netten bakinca güzel evler var .bu mahalleler nasil sizce ? ben yurtdisinda yasiyorum ondan pek bilgim yok

Canım ben de etimesgutta yasıyorum.Eryamandayım.Etimesgut çok büyük bir yer.Çingeneler neresinde bilmiyorum ama eryaman,baglıca mahallesi ev almak için çok güzel yerler.Özelikle baglıca mahallesi yeni yerlesim yeri oldugu için cok güzel evleri cok uyguna almak mümkün. Gelecegi de çok parlak baglıcanın.

cok tsk ederim cevap verdiginiz icin. Akrabalarimiz öyle diyince ne yapcagimizi sasirdik. ekimde glince evlere bi bakacagiz ama iste ben simdiden bi arastirayim diyorum

cok tsk ederim cevap verdiginiz icin. Akrabalarimiz öyle diyince ne yapcagimizi sasirdik. ekimde glince evlere bi bakacagiz ama iste ben simdiden bi arastirayim diyorum

X