Tatlı Tarifi Etimekli Profiterol (Resimli)

eğer bakkalım malzemeleri getirirse şimdi kaydirigubbakcemile3hemen bişey sorcam canım etimekler ıslanıyomu o muhallebinin arasında sert kalmıyo dime

eğer bakkalım malzemeleri getirirse şimdi kaydirigubbakcemile3hemen bişey sorcam canım etimekler ıslanıyomu o muhallebinin arasında sert kalmıyo dime

Hayır canım ıslanmıyor..sertte kalmıyor..tam tetamatıyla yaniii...

herşeyede profiterol demeyin arkadaşım.
bu bildiğin cikolatalı etimek tatlısı......

Sen beğenmedinse yapma şekerim..zorlamıyoruz..sengözlerimebaksanab
Ya da ismine ne dersen de..
şakkıdı
Yalnız ,etimek tatlısının üzerine şerbet dökülür bilmem anlatabildim mi?:1closedeyes:

anladım canım tamam ben sert kalırmı diye şüpheye düştüm bi an da o yüzden sordum teşekkür ederim canım isteyen her adı desin sen öyle koymuşsun bana göre adı odur bak benimde tavuk göğsü diyesim geldikaydirigubbakcemile3 ellerine sağlık canım önemli olan tadıdır çok heyecan yaptım bi başlasam yapmaya hemencecik

Canım adını ben koymadım zaten, literatürde öyle geçiyor..
Dileyen netten aratsın ,etimekli profiterol diye..Bu kaaa yani..

banada bir parça göndersen boshayallersmileboshayallersmile

ne demek canım hemen kargoyla gelene kadar erir ama tatlım keşke imkan olsaopuyorumnanaktan sende bana kebap yolla ollur muzemuszemus

Off cok guzel gozukuyorrrr yaaa diyette olmuyacaktim ki of anam offf :))

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun allah bizi ve yakınlarımızı müge anlıya çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…