Benimki beyaz üzerine armut desenli olanlardan.Dün mail yollamıştım.Bugün hemen arayıp değiştirebileceklerini söylediler.Ama sorun o değil ki.Ben bununla uğraşmak zorunda kalıyorum.Aldığın yere götür.Nezaman gelecek diye sor ve bekle.Tenceresiz geçen sürede çelik tencerede pilav pişir.Isıtayım derken dibine yapışsın snra kalanları çöpe dök.Neden eternıty alıp da başıma bela ettim ki? Ben kendime kızıyorum artık.Bir daha mı tövbeler tövbesi.Bedava verseler üzerine bir tencere daha verseler asla eve sokmayacağım.Zaten aradıklarında da söyledim.Beni mağaza ile muhatap etmeyeceklerini söyleyip ücretsiz telefon hattını verdiler, ama aramayacağım.Gittiği yere kadar.Paramı da kaybettiğimi varsayacağım.canım senin tencere şu çiçeklilerden mi,ben de almayı düşünüyordum :çok üzgünüm: kuzenim de aldı çeyizine.görünüşüne kanıp hiç araştırıp incelemedn alıyoruz işte.bu hepimize ders olsun. canım sen de vazgeçme,şikayet et.sayfasında mutlaka 1 tel veya bi e-mail adresi vardır. direkt orasıyla irtibata geçersen belki daha iyi olur. bi çözüme ulaşamazsan ordan www.sikayetvar.com diye bir sitede var oraya yazabilirsin mağduriyetini.
Bayanlar hiç eternıty den şikayeti olanlar var mı?İlk aldığım tencere soyulduğu için garanti kapsamında olduğundan çok uzun sayılabilecek bir sürede değiştirildi.Ama memnuniyetsizliğim bundan değil.Pişirme yaparken tencerenin başını beklemeniz gerekiyor.Daha bugün kısık ateşte makarnayı yaktım.Makarna başka tencerede olsaydı böylesine yanmazdı inanın.Pilav yaparken başka dert.Suyunu çeker çekmez kapatacakmışsınız.Yani suyunu çekene kadar başını bekleyin.Yoksa pilavın dibi simsiyah oluveriyor.Ben tencere almamışım da dert almışım başıma.Bir yıldır deneme yanılma yöntemiyle pişirmeye çalışıyorum.Ama doğru yolunu bulamadım.Bilen varsa lütfen bana da söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?