Çok teşekkür ederim canımNevoş tebrik ederimmben de azcık ilerleme kaydettim sanki 8 oyum olmuş bana oy veren arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim isimlerini göremiyorum buraya da yazmamışlar sanırım
sonraki yarışmalarda karşılaşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın
Çok teşekkür ederim canım
Kategoride yalnız bırakmayıp güzel tarifin ile katıldığın için çok teşekkür ederim..
Yeni kategorilerimiz de tekrar görüşmek dilekleriyle
Arayı uzatma canım her zaman bekliyoruzRica ederim canımm , ben de teşekkür ederimm benim için bir zevkti
görüşmek üzere Nevoş
tamam canım uğrayacağımmArayı uzatma canım her zaman bekliyoruz
inşallah bir dahaki yarışmaya yetişirim taşınma tarihim belli olduu sonundaaa 17 sinde taşınıyorum eğer yetişirsem ewimi düzenleyebilirsem bende katılırımYarışmamızın bitimine 2 saat kaldı
Çok teşekkür ederim canımNevoş tebrik ederim canım birinciliğini.
Katılan herkesin ellerine sağlık.Hepsi çok güzeldi.Ama işte bir kişi birinci oluyor.Hepinizi tebrik ederim.
Ayrıca daha önce ödül alana ödül verilmemesini de protesto ediyorum.Bileğinin hakkıyla kazanmış o onun hakkı.Herhangi bir yarışmada daha önce ödül aldın diye ödül verilmemesi ne kadar saçmaysa bu da öyle.Oscar ödülü alana ikinci oscarı da veriyorlar.Kimse daha önce oscar aldın vermiyoruz demiyor.Emeğe haksızlık bir kere.Amaç daha çok kişinin hediye alması olabilir ama haksızlık birinci olana.Çalışmış birinci olmuş.Belirtmek istediğim hediye değil anlamak isteyen anlamıştır.
Evet sona ermedi dimi.Çok teşekkür ederim canım
Adra'cım yarışma daha sona ermedi ben hala 1. liğimi ilan etmedim
yok cnm yaa artık değişmez kaplumbağ gibi ilerliyo oylama o kadarda tanıtıma ramen.. hızlı ilerlese olur belkide ama yarım saatte 1 kişi anca giriyodur konuya sen et birinciliğini ilanEvet herşey olabilirSağol canım
Nasıl tanıtım yapılıyor biliyorsunuz değil miyok cnm yaa artık değişmez kaplumbağ gibi ilerliyo oylama o kadarda tanıtıma ramen.. hızlı ilerlese olur belkide ama yarım saatte 1 kişi anca giriyodur konuya sen et birinciliğini ilan
Vuslat nerelerdesin sen?Hayırlı geceler
Misafirim var Adracım 2 gün daha uğrayamam, fırsat yakaladıkça bir bakıp çıkıyorumVuslat nerelerdesin sen?Hoşgeldin nasılsın canım?
Misafirin bitince ihmal etme burayı.Biz de Nevoş`a yakalanmamak için gelmediğini düşünüyorduk.Misafirim var Adracım 2 gün daha uğrayamam, fırsat yakaladıkça bir bakıp çıkıyorum
İyiyim canım benim, sen
Hoşgeldin canımHayırlı geceler
Çok teşekkür ederim canımNevoş şimdiden tebrik ederim canım seniVe tüm yarışmacıların ellerine, emeklerine sağlık
Nereye gidiyorsunYine kaçıyorum, çocukları yatırmayaHerkese hayırlı geceler
Değil mi Adra'cım bizde benden kaçıyor sanıyordukMisafirin bitince ihmal etme burayı.Biz de Nevoş`a yakalanmamak için gelmediğini düşünüyorduk.Ben de iyiyim canım.Bıraktığın gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?