Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
İyiyim Efser'ciğim sen nasılsın?:KK68:Okudum baya kilo vermişsin.Maşallah diyeyim nazar değmesin.:KK60:
İyim tatlım bu aralar hep mutfakta mesayim var :KK19::KK55:
Sağol darısı dileyen hekese olsun :nazar::D

Tamam bir daha eklemiyeceğim:63:
Ama burası yemek topiği:KK61::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Çok güzel bir kural olmuş:KK19:Ne yapacağım derdi olmaz:DAma diyette olan biri için çok zor:KK19:
Efser seni bir daha görmek istemiyorlar:KK70::KK70:
Sen mi eklemiyecen inanmam :KK70:
O kesin :KK70:
Yok yok birşey olmaz.:KK53:Diyette olan yemeyecek diye bir kural mı var.Arada yenebilir bence.Önemli olan telafi etmek.Üstüne bir sirkeli su oldu bitti.:KK48: Yoksa bu hayat hiç çekilmez.:KK53:
Hiç yemiyorum insan verdikçe geri başa dönecek korkusuyla yemiyor :KK14:

İyim tatlım bu aralar hep mutfakta mesayim var :KK19::KK55:
Sağol darısı dileyen hekese olsun :nazar::D

Hiç yemiyorum insan verdikçe geri başa dönecek korkusuyla yemiyor :KK14:

Okudum canım.Menüyü çocuklar belirliyormuş.:KK48:Ama hiç iyi yapmamışsın.Ne pişirirsen onu yeselermiş.Sana da yazık.

Sabırlıymışsın canım.Ben yapamazdım.Ben de biraz kilo verdim.Çaya şekeri kestim,beyaz ekmeği kestim.Su içiyorum.Yatmadan önce de sirkeli su.Canım isterse spor da yapıyorum bu kadar.

Çok sağol canım ama tebrik için daha erken:KK60:
Canım acelem vardı o nedenle yapım aşamalarını çekemedim..:KK43:Ama bu şekilde kesip, bu şekli verdim..:kk77::KK39:Kahve fincanı büyüklüğünde bir çay bardağı veya kahve fincanı ile kesiliyor..
Hamurunda 3 yumurta 1 su bardağı süt-1.5 çay bardağı su var..
Yumuşak bir hamur yapılıyor..İç malzemesi soğan,kıyma,maydanoz,baharat ve tuz..:kk77:
images
Eki Görüntüle 1297115

Kenarlardan kalan hamurları kestim çorba için kullanacağım:kk77:
dıger yarısma ne zaamandıı:kk77::kk77::kk77:

Okudum canım.Menüyü çocuklar belirliyormuş.:KK48:Ama hiç iyi yapmamışsın.Ne pişirirsen onu yeselermiş.Sana da yazık.

Sabırlıymışsın canım.Ben yapamazdım.Ben de biraz kilo verdim.Çaya şekeri kestim,beyaz ekmeği kestim.Su içiyorum.Yatmadan önce de sirkeli su.Canım isterse spor da yapıyorum bu kadar.
Evet biraz öyle oldu kimi yemeğin tuzuna bile bakmıyorun desem başlarda olsa daha zorlanırdım ama şuan daha kararlıyım bir ara evde hep zetinyağlı ızgara tarzı şeyler pişti onlarda fazla sağlıklı şeyleden biraz sıkıldılar anne olunca dayanamıyorsun be tatlım :KK23:
Seninde kilo vermene sevindim canım benim hayatımda artık şekerin sesi bile yok

Yok kız olmaz artık olursada yokkk artıkkk leberon jamesss derim :D hahahah tebrik ederim cnm bende 2. oldum yehuuuuuuu :D kızz yine 2. ye hediye warmı yararlanıyım hemen :D
Teşekkür ederim canım:KK68:
Canım sen bir önceki kategoriden hediye alacağın için bu yarışmada 1.de olsan hediye alamıyorsun:-)
Yarışma kuralımız daha önce hediye alan üye hediye alamıyor:KK35::KK39:

Teşekkür ederim canım:KK68:
Canım sen bir önceki kategoriden hediye alacağın için bu yarışmada 1.de olsan hediye alamıyorsun:-)
Yarışma kuralımız daha önce hediye alan üye hediye alamıyor:KK35::KK39:
hahahh hadi yaa bilmiyodum :D bu arada benim hediyeler gelmedi kazen abi unuttu beni :D

bide şöyle bişi var ben makyajda 1. oldum bi önceki yemekte 2. oldum bundada 2. oldum :D makyajla bunun hediyesi ayrı dimi?

Back