Et Yemekleri Et Yemekleri

En başarılı bulduğum tarif tercihim

• ŞELALE KÖFTESİ

OY: 38 24,1%
  • Patates Püreli Kuzu Pirzola

OY: 8 5,1%
  • Bir meantrees spesiyali

OY: 8 5,1%
  • Ev Yapımı Lavaş Ve Ev Yapımı Tantuni

OY: 42 26,6%
  • IZGARADA MARİNELİ ET

OY: 10 6,3%
  • Domates Çanağında Fındık Köfte

OY: 17 10,8%
  • Sebzeli Beşamel Soslu Kavurma

OY: 7 4,4%
  • Kürdan Kebabı

OY: 18 11,4%
  • Et ve Sebzenin Uyumu Kuskusiye

OY: 6 3,8%
  • Beşamel Soslu Sebzeli Et Sote

OY: 4 2,5%

• Ankete Katılan
    158
  • Anket Kapalı .
Nevoş tebrik ederimm :KK68: ben de azcık ilerleme kaydettim sanki 8 oyum olmuş o_O bana oy veren arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim isimlerini göremiyorum buraya da yazmamışlar sanırım
sonraki yarışmalarda karşılaşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın :KK48:

Nevoş tebrik ederimm :KK68: ben de azcık ilerleme kaydettim sanki 8 oyum olmuş o_O bana oy veren arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim isimlerini göremiyorum buraya da yazmamışlar sanırım
sonraki yarışmalarda karşılaşmak dileğiyle şimdilik hoşçakalın :KK48:
Çok teşekkür ederim canım:KK60:
Kategoride yalnız bırakmayıp güzel tarifin ile katıldığın için çok teşekkür ederim..:KK19:
Yeni kategorilerimiz de tekrar görüşmek dilekleriyle:KK15:

Kategoride yalnız bırakmayıp güzel tarifin ile katıldığın için çok teşekkür ederim..:KK19:
Yeni kategorilerimiz de tekrar görüşmek dilekleriyle:KK15:

Rica ederim canımm , ben de teşekkür ederimm benim için bir zevkti :KK68:
görüşmek üzere Nevoş :KK60:

Nevoş tebrik ederim canım birinciliğini.:KK36:

Katılan herkesin ellerine sağlık.Hepsi çok güzeldi.Ama işte bir kişi birinci oluyor.Hepinizi tebrik ederim.

Ayrıca daha önce ödül alana ödül verilmemesini de protesto ediyorum.Bileğinin hakkıyla kazanmış o onun hakkı.Herhangi bir yarışmada daha önce ödül aldın diye ödül verilmemesi ne kadar saçmaysa bu da öyle.Oscar ödülü alana ikinci oscarı da veriyorlar.Kimse daha önce oscar aldın vermiyoruz demiyor.Emeğe haksızlık bir kere.Amaç daha çok kişinin hediye alması olabilir ama haksızlık birinci olana.Çalışmış birinci olmuş.Belirtmek istediğim hediye değil anlamak isteyen anlamıştır.

Nevoş tebrik ederim canım birinciliğini.:KK36:

Katılan herkesin ellerine sağlık.Hepsi çok güzeldi.Ama işte bir kişi birinci oluyor.Hepinizi tebrik ederim.

Ayrıca daha önce ödül alana ödül verilmemesini de protesto ediyorum.Bileğinin hakkıyla kazanmış o onun hakkı.Herhangi bir yarışmada daha önce ödül aldın diye ödül verilmemesi ne kadar saçmaysa bu da öyle.Oscar ödülü alana ikinci oscarı da veriyorlar.Kimse daha önce oscar aldın vermiyoruz demiyor.Emeğe haksızlık bir kere.Amaç daha çok kişinin hediye alması olabilir ama haksızlık birinci olana.Çalışmış birinci olmuş.Belirtmek istediğim hediye değil anlamak isteyen anlamıştır.
Çok teşekkür ederim canım:KK15:
Adra'cım yarışma daha sona ermedi ben hala 1. liğimi ilan etmedim:rolleyes:

Çok teşekkür ederim canım:KK15:
Adra'cım yarışma daha sona ermedi ben hala 1. liğimi ilan etmedim:rolleyes:
Evet sona ermedi dimi.:KK48: Bu yarışmada her an herşey olabilir.Sonuç değişir mi bilmem ama ben erken davrandım.:KK48:

yok cnm yaa artık değişmez kaplumbağ gibi ilerliyo oylama o kadarda tanıtıma ramen.. hızlı ilerlese olur belkide ama yarım saatte 1 kişi anca giriyodur konuya sen et birinciliğini ilan :D
Nasıl tanıtım yapılıyor biliyorsunuz değil mi:KK19:Sonra kimse tanıtılmıyor demesin:mad:
Efser'i sıkıştırmak için kuytu köşe arıyorlarmış:KK70::KK70:
Canım teşekkür ederim..:KK60:

Nevoş şimdiden tebrik ederim canım seni:60: Ve tüm yarışmacıların ellerine, emeklerine sağlık:36:

Misafirim var Adracım 2 gün daha uğrayamam, fırsat yakaladıkça bir bakıp çıkıyorum:KK55:
İyiyim canım benim, sen:KK60:
Misafirin bitince ihmal etme burayı.Biz de Nevoş`a yakalanmamak için gelmediğini düşünüyorduk.:KK48:Ben de iyiyim canım.Bıraktığın gibi.:KK66:

Hayırlı geceler:KK3:
Hoşgeldin canım:KK19:
Nevoş şimdiden tebrik ederim canım seni:KK60: Ve tüm yarışmacıların ellerine, emeklerine sağlık:KK36:
Yine kaçıyorum, çocukları yatırmaya:KK55: Herkese hayırlı geceler:KK36:
Nereye gidiyorsun:KK4:Yine gel bekliyoruz:KK60:Gelirken makarna yapabilirsin:rolleyes:
Misafirin bitince ihmal etme burayı.Biz de Nevoş`a yakalanmamak için gelmediğini düşünüyorduk.:KK48:Ben de iyiyim canım.Bıraktığın gibi.:KK66:
Değil mi Adra'cım bizde benden kaçıyor sanıyorduk:KK70:

Back