- 4 Eylül 2017
- 195
- 114
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler cnmMaşallah ne kadar çok oy aldın deynepnaz teşekkür et et bitmemis hayırlı uğurlu olsun birinciliğin canım tekrar tebrik ederim
Ayrıca ikinciligi paylaşan LezzetliCipetpet ve hippotalamus canlarım ikiniz de harikaydiniz siz de alkışı hakettiniz.
Teşekkür ederim canım.Maşallah ne kadar çok oy aldın deynepnaz teşekkür et et bitmemis hayırlı uğurlu olsun birinciliğin canım tekrar tebrik ederim
Ayrıca ikinciligi paylaşan LezzetliCipetpet ve hippotalamus canlarım ikiniz de harikaydiniz siz de alkışı hakettiniz.
Ayy bende dedim 107 oyla nasıl 7. Oldun :)) hadi madalya bekliyoruzzz..Teşekkür ederim canım.
1 yarışmada 107 oy alıp 7.oldum
7. yarışmada 108 oy alıp 1.oldum.
O zaman 2 oy hakkı vardı
Ben de bekliyorumAyy bende dedim 107 oyla nasıl 7. Oldun :)) hadi madalya bekliyoruzzz..
Tantuni yapimi cok Basit, hem cok lezzezli bir yemek...mmmmhhhh olsada yesekEvet tantuni 1. oldu
Bunları mutlaka denemelisin canımNevreste benim tatlis editorum bana guzel lezzetli yapipta herkesin begendigi bi borek tarifi verir misin normal yufkayla peynirli patatesli kiymali ispanakli hepsini yapiom sosuyla mosuyla ama oyle ahim şahım olmuyo.baklavalik yufkaylan da denedim.sende vardir guzel seyler
Teşekkür ederim canim, sodali böreği denemistim ama pek begenmedi esim guzel yapamadım herhalde,birde pileli borekle nisastali böreği deneyeyim.bir iki dilime miu bisey demez insallah
Miu duymasınTeşekkür ederim canim, sodali böreği denemistim ama pek begenmedi esim guzel yapamadım herhalde,birde pileli borekle nisastali böreği deneyeyim.bir iki dilime miu bisey demez insallah
Aaaa malzemelere bakmamistim,3 sise daha mi çıtır yapiyo canim,lezzetli olsun da esim begensinde hepsini denerim.pasta börek işine girme beceremiyosun dio:))Miu duymasın
Bu sodalı börekte 3 şişe soda var çok güzel oluyor
Çıtır istiyorsan pileli böreği veya nişastalı böreği dene canımAaaa malzemelere bakmamistim,3 sise daha mi çıtır yapiyo canim,lezzetli olsun da esim begensinde hepsini denerim.pasta börek işine girme beceremiyosun dio:))
Tamam canim tesekkur ederim Deniycem hepsinideÇıtır istiyorsan pileli böreği veya nişastalı böreği dene canım
Sodalı aksine yumuşak,su böreği gibi oluyor
Aman ucunu kaçırma diyet kaçmasınTamam canim tesekkur ederim Deniycem hepsinide
Yok nevrosum merak etme 1 veya 2 dilim yersem yerim gerisini eşim yer aramizda kalsin miu duymasinAman ucunu kaçırma diyet kaçmasın
Menüyü yazınca görecekYok nevrosum merak etme 1 veya 2 dilim yersem yerim gerisini eşim yer aramizda kalsin miu duymasin
Doğru unuttm neyse kiloma etki yapmaz 2 dilimcik nolcak 20 mekik fazladan cekerimMenüyü yazınca görecek