- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
:) inşallah güzel olur canım komşularımı da davet ettim bideIlk kez yapıyorsan çok güzel olacagından eminim. Geçen gün bende ilk defa aşura yaptım anneminkinden farkı yoktu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) inşallah güzel olur canım komşularımı da davet ettim bideIlk kez yapıyorsan çok güzel olacagından eminim. Geçen gün bende ilk defa aşura yaptım anneminkinden farkı yoktu.
Güzel olur canım.Ama kendi yaptığın ne kadar güzel olsa da başkasının yaptığı aşure daha lezzetli geliyor insana .:) inşallah güzel olur canım komşularımı da davet ettim bide
Teşekkür ederim canım.Sabreden derviş muradına ermişdeynepnaz tebrik ederim canım Sonunda 1.liği kaptın
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hepinizin emeklerine sağlık
Teşekkür ederim canım.Bitti dimi bugün artık birinci arkadaşımızı tebrik ediyorum birazcık da kıskandım sanki
Teşekkür ederim canım.
Bilirim o duyguyu,6 kere yaşadım
Teşekkür etiketi yapacaktım ,sabahtan beri 3 kişi daha oy vermiş Nevreste oylama kapandı mı?
Teşekkür ederim.Tebrik ederim..
Teşekkür ederim.
Bir kere de uzun mesajına denk geleyim
Teşekkür ederim canım.deynepnaz hayırlı olsun guzum cok sevindim bir kere birinci oldun devamı da gelir insallah
İnşallah ,Alah kolaylık versin...Malzemeleri tamamladım bugün yapıcam bende bakalım inşallah çok güzel olur