deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.299 107.459 598 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #981 JustHoldMe .!.: Oooo buralar şenlenmiş deynepnaz tebrik ederim canım Ne zaman ıslatıyoruz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu JustHoldMe .!.: Ben midemi bozmuşum, çamaşır makinası 2kere bozuldu. Buzdolabımın motoru yandı. İçindekilerle uğraştım. Evde sürekli birşeyler oluyor , sinirim bozulmaya başladı artık Nevoş Genişletmek için tıkla... Off kötü olmuş,ikisi de olmazsa olmaz Kolay gelsin ,elektrik tesisatında problem var sanki CocoChanelmademoiselle .!.: Takımda seni etiketledim foto paylastim canom bakmayi unutma Genişletmek için tıkla... Baktım canım,o an müsait olamadığımdan yazamadım.Sonradan o kadar bildirim oldu araya kaynadı CocoChanelmademoiselle .!.: Bence yeni kategori cay saati veya serbetli tatlilar falan olur,yada sutlü bilemedim Genişletmek için tıkla... Bence de bilemedin.Kazen kek,börek,pasta ,tatlı istemez bana göre tevafuk55 .!.: deynepnaz tebrikler canım lavaş et derken madalya sana da çok yakışacak Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım .Bence de madalya her kadına yakışır
JustHoldMe .!.: Oooo buralar şenlenmiş deynepnaz tebrik ederim canım Ne zaman ıslatıyoruz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu JustHoldMe .!.: Ben midemi bozmuşum, çamaşır makinası 2kere bozuldu. Buzdolabımın motoru yandı. İçindekilerle uğraştım. Evde sürekli birşeyler oluyor , sinirim bozulmaya başladı artık Nevoş Genişletmek için tıkla... Off kötü olmuş,ikisi de olmazsa olmaz Kolay gelsin ,elektrik tesisatında problem var sanki CocoChanelmademoiselle .!.: Takımda seni etiketledim foto paylastim canom bakmayi unutma Genişletmek için tıkla... Baktım canım,o an müsait olamadığımdan yazamadım.Sonradan o kadar bildirim oldu araya kaynadı CocoChanelmademoiselle .!.: Bence yeni kategori cay saati veya serbetli tatlilar falan olur,yada sutlü bilemedim Genişletmek için tıkla... Bence de bilemedin.Kazen kek,börek,pasta ,tatlı istemez bana göre tevafuk55 .!.: deynepnaz tebrikler canım lavaş et derken madalya sana da çok yakışacak Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım .Bence de madalya her kadına yakışır
Disipline Girmis BirKadin Bırak, insanlar sadece mücevherlerimizi konuşsun💅 Pro Üye Anneler Kulübü 15 Ekim 2016 22.631 En iyi cevaplar 1 129.845 598 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #982 deynepnaz .!.: Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu Off kötü olmuş,ikisi de olmazsa olmaz Kolay gelsin ,elektrik tesisatında problem var sanki Baktım canım,o an müsait olamadığımdan yazamadım.Sonradan o kadar bildirim oldu araya kaynadı Bence de bilemedin.Kazen kek,börek,pasta ,tatlı istemez bana göre Teşekkür ederim canım .Bence de madalya her kadına yakışır Genişletmek için tıkla... Çağırdık baktılar, bi problem yokmuş. Zaten orası kesin. Çamaşır makinası benim yüzümden bozuldu
deynepnaz .!.: Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu Off kötü olmuş,ikisi de olmazsa olmaz Kolay gelsin ,elektrik tesisatında problem var sanki Baktım canım,o an müsait olamadığımdan yazamadım.Sonradan o kadar bildirim oldu araya kaynadı Bence de bilemedin.Kazen kek,börek,pasta ,tatlı istemez bana göre Teşekkür ederim canım .Bence de madalya her kadına yakışır Genişletmek için tıkla... Çağırdık baktılar, bi problem yokmuş. Zaten orası kesin. Çamaşır makinası benim yüzümden bozuldu
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.299 107.459 598 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #983 JustHoldMe .!.: Çağırdık baktılar, bi problem yokmuş. Zaten orası kesin. Çamaşır makinası benim yüzümden bozuldu Genişletmek için tıkla... Ne yaptın makinaya ,bünyesinin kaldıramayacağı çamaşır mı attın?
JustHoldMe .!.: Çağırdık baktılar, bi problem yokmuş. Zaten orası kesin. Çamaşır makinası benim yüzümden bozuldu Genişletmek için tıkla... Ne yaptın makinaya ,bünyesinin kaldıramayacağı çamaşır mı attın?
hippotalamus Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2016 15.730 66.688 518 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #984 LezzetliCipetpet 2. Olmuşum:))
Disipline Girmis BirKadin Bırak, insanlar sadece mücevherlerimizi konuşsun💅 Pro Üye Anneler Kulübü 15 Ekim 2016 22.631 En iyi cevaplar 1 129.845 598 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #985 deynepnaz .!.: Ne yaptın makinaya ,bünyesinin kaldıramayacağı çamaşır mı attın? Genişletmek için tıkla... Gider borusunun oraya tel tokam kaçmış
deynepnaz .!.: Ne yaptın makinaya ,bünyesinin kaldıramayacağı çamaşır mı attın? Genişletmek için tıkla... Gider borusunun oraya tel tokam kaçmış
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.299 107.459 598 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #986 JustHoldMe .!.: Gider borusunun oraya tel tokam kaçmış Genişletmek için tıkla... Ben arada makinanın altını açıp bakıyorum birşey kaçmış mı diye.Para iğne ,düğme kaçtığı oluyor
JustHoldMe .!.: Gider borusunun oraya tel tokam kaçmış Genişletmek için tıkla... Ben arada makinanın altını açıp bakıyorum birşey kaçmış mı diye.Para iğne ,düğme kaçtığı oluyor
Disipline Girmis BirKadin Bırak, insanlar sadece mücevherlerimizi konuşsun💅 Pro Üye Anneler Kulübü 15 Ekim 2016 22.631 En iyi cevaplar 1 129.845 598 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #987 deynepnaz .!.: Ben arada makinanın altını açıp bakıyorum birşey kaçmış mı diye.Para iğne ,düğme kaçtığı oluyor Genişletmek için tıkla... Zaten sürekli temizlemek gerekmiş, ilk aldığımda adam dedi. Ordaki filtreyide , çekmecesini de ayda 1 temizlerim. Şansıma kaçtığı gün bozulacağı tuttu
deynepnaz .!.: Ben arada makinanın altını açıp bakıyorum birşey kaçmış mı diye.Para iğne ,düğme kaçtığı oluyor Genişletmek için tıkla... Zaten sürekli temizlemek gerekmiş, ilk aldığımda adam dedi. Ordaki filtreyide , çekmecesini de ayda 1 temizlerim. Şansıma kaçtığı gün bozulacağı tuttu
tevafuk55 Başlangıç:65 =======> 9. Ay hedef: 75 Boy:1.72 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Ocak 2016 14.725 45.739 528 38 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #988 hippotalamus .!.: LezzetliCipetpet 2. Olmuşum:)) Genişletmek için tıkla... Tebrikler kuzum
hippotalamus Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2016 15.730 66.688 518 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #989 tevafuk55 .!.: Tebrikler kuzum Genişletmek için tıkla... Saol cnm.. aramızda şakalaşıyoruz LezzetliCipetpet ile .. yoksa birinci olamadıktan sonra farketmez :))
tevafuk55 .!.: Tebrikler kuzum Genişletmek için tıkla... Saol cnm.. aramızda şakalaşıyoruz LezzetliCipetpet ile .. yoksa birinci olamadıktan sonra farketmez :))
CocoChanelmademoiselle Bi kızı bi oğlu varmış 👩👧👦🥰🙏🏻 Pro Üye 22 Haziran 2016 12.668 57.649 598 29 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #990 deynepnaz .!.: Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu Off kötü olmuş,ikisi de olmazsa olmaz Kolay gelsin ,elektrik tesisatında problem var sanki Baktım canım,o an müsait olamadığımdan yazamadım.Sonradan o kadar bildirim oldu araya kaynadı Bence de bilemedin.Kazen kek,börek,pasta ,tatlı istemez bana göre Teşekkür ederim canım .Bence de madalya her kadına yakışır Genişletmek için tıkla... Sence ne olur canim kategori açılmadan bi tahmin yürüt hadi
deynepnaz .!.: Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu Off kötü olmuş,ikisi de olmazsa olmaz Kolay gelsin ,elektrik tesisatında problem var sanki Baktım canım,o an müsait olamadığımdan yazamadım.Sonradan o kadar bildirim oldu araya kaynadı Bence de bilemedin.Kazen kek,börek,pasta ,tatlı istemez bana göre Teşekkür ederim canım .Bence de madalya her kadına yakışır Genişletmek için tıkla... Sence ne olur canim kategori açılmadan bi tahmin yürüt hadi
Emira SY Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11.972 28.956 598 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #991 Aşure tarifleri olsun
LezzetliCipetpet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 448 31 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #992 hippotalamus .!.: LezzetliCipetpet 2. Olmuşum:)) Genişletmek için tıkla... Ooo yakışırrr
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.299 107.459 598 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #993 CocoChanelmademoiselle .!.: Sence ne olur canim kategori açılmadan bi tahmin yürüt hadi Genişletmek için tıkla... Deniz ürünleri olabilir,zeytinyağlılar olabilir,bulgur yemekleri ,patates yemekleri,tavuk yemekleri ,bunlar arasında biri olur gibime geliyor
CocoChanelmademoiselle .!.: Sence ne olur canim kategori açılmadan bi tahmin yürüt hadi Genişletmek için tıkla... Deniz ürünleri olabilir,zeytinyağlılar olabilir,bulgur yemekleri ,patates yemekleri,tavuk yemekleri ,bunlar arasında biri olur gibime geliyor
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.299 107.459 598 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #994 EmiraSalih .!.: Aşure tarifleri olsun Genişletmek için tıkla... Her aşurenin tarifi hemen hemen aynı ama En fazla süsleme değişir Bir aşure yapıp getiren olsa da yesek
EmiraSalih .!.: Aşure tarifleri olsun Genişletmek için tıkla... Her aşurenin tarifi hemen hemen aynı ama En fazla süsleme değişir Bir aşure yapıp getiren olsa da yesek
LezzetliCipetpet Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2010 7.875 16.884 448 31 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #995 EmiraSalih .!.: Aşure tarifleri olsun Genişletmek için tıkla... Bu bahaneyle de aşure yapmış oluruz
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.528 15.845 298 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #996 https://www.kadinlarkulubu.com/foru...as-esliginde-pak-maya-sponsorlugunda.1032953/ tarif şahane,, Sunum şahane oyum bu lezzete gitti .. katılan tüm arkadaşların Ellerine kollarına sağlık
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...as-esliginde-pak-maya-sponsorlugunda.1032953/ tarif şahane,, Sunum şahane oyum bu lezzete gitti .. katılan tüm arkadaşların Ellerine kollarına sağlık
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 548 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #997 deynepnaz .!.: Her aşurenin tarifi hemen hemen aynı ama En fazla süsleme değişir Bir aşure yapıp getiren olsa da yesek Genişletmek için tıkla... Salı günü yapacağım hepinize kargoyla göndereym :) ilk kez yapcam bklm nasıl olacak
deynepnaz .!.: Her aşurenin tarifi hemen hemen aynı ama En fazla süsleme değişir Bir aşure yapıp getiren olsa da yesek Genişletmek için tıkla... Salı günü yapacağım hepinize kargoyla göndereym :) ilk kez yapcam bklm nasıl olacak
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.299 107.459 598 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #998 Kakao ve Ben .!.: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...as-esliginde-pak-maya-sponsorlugunda.1032953/ tarif şahane,, Sunum şahane oyum bu lezzete gitti .. katılan tüm arkadaşların Ellerine kollarına sağlık Genişletmek için tıkla...
Kakao ve Ben .!.: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...as-esliginde-pak-maya-sponsorlugunda.1032953/ tarif şahane,, Sunum şahane oyum bu lezzete gitti .. katılan tüm arkadaşların Ellerine kollarına sağlık Genişletmek için tıkla...
Adelheid … Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2017 169 9.601 138 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #999 asliii1 .!.: Salı günü yapacağım hepinize kargoyla göndereym :) ilk kez yapcam bklm nasıl olacak Genişletmek için tıkla... Ilk kez yapıyorsan çok güzel olacagından eminim. Geçen gün bende ilk defa aşura yaptım anneminkinden farkı yoktu.
asliii1 .!.: Salı günü yapacağım hepinize kargoyla göndereym :) ilk kez yapcam bklm nasıl olacak Genişletmek için tıkla... Ilk kez yapıyorsan çok güzel olacagından eminim. Geçen gün bende ilk defa aşura yaptım anneminkinden farkı yoktu.
Hatmece Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2014 2.087 1.884 108 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.000 Oyumu virdim hayırlı uğurlu olsun