Teşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu
Off kötü olmuş,ikisi de olmazsa olmazBen midemi bozmuşum, çamaşır makinası 2kere bozuldu. Buzdolabımın motoru yandı. İçindekilerle uğraştım. Evde sürekli birşeyler oluyor , sinirim bozulmaya başladı artık Nevoş
Baktım canım,o an müsait olamadığımdan yazamadım.Sonradan o kadar bildirim oldu araya kaynadıTakımda seni etiketledim foto paylastim canom bakmayi unutma
Bence de bilemedin.Kazen kek,börek,pasta ,tatlı istemez bana göreBence yeni kategori cay saati veya serbetli tatlilar falan olur,yada sutlü bilemedim
Teşekkür ederim canım .Bence de madalya her kadına yakışır
Çağırdık baktılar, bi problem yokmuş. Zaten orası kesin. Çamaşır makinası benim yüzümden bozulduTeşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu
Off kötü olmuş,ikisi de olmazsa olmaz
Kolay gelsin ,elektrik tesisatında problem var sanki
Baktım canım,o an müsait olamadığımdan yazamadım.Sonradan o kadar bildirim oldu araya kaynadı
Bence de bilemedin.Kazen kek,börek,pasta ,tatlı istemez bana göre
Ne yaptın makinaya ,bünyesinin kaldıramayacağı çamaşır mı attın?Çağırdık baktılar, bi problem yokmuş. Zaten orası kesin. Çamaşır makinası benim yüzümden bozuldu
Gider borusunun oraya tel tokam kaçmışNe yaptın makinaya ,bünyesinin kaldıramayacağı çamaşır mı attın?
Ben arada makinanın altını açıp bakıyorum birşey kaçmış mı diye.Para iğne ,düğme kaçtığı oluyorGider borusunun oraya tel tokam kaçmış
Zaten sürekli temizlemek gerekmiş, ilk aldığımda adam dedi. Ordaki filtreyide , çekmecesini de ayda 1 temizlerim. Şansıma kaçtığı gün bozulacağı tuttuBen arada makinanın altını açıp bakıyorum birşey kaçmış mı diye.Para iğne ,düğme kaçtığı oluyor
Tebrikler kuzumLezzetliCipetpet 2. Olmuşum:))
Saol cnm.. aramızda şakalaşıyoruzTebrikler kuzum
Sence ne olur canim kategori açılmadan bi tahmin yürüt hadiTeşekkür ederim canım.İnşallah sizlerde tadarsınız bu duyguyu
Off kötü olmuş,ikisi de olmazsa olmaz
Kolay gelsin ,elektrik tesisatında problem var sanki
Baktım canım,o an müsait olamadığımdan yazamadım.Sonradan o kadar bildirim oldu araya kaynadı
Bence de bilemedin.Kazen kek,börek,pasta ,tatlı istemez bana göre
Ooo yakışırrrLezzetliCipetpet 2. Olmuşum:))
Deniz ürünleri olabilir,zeytinyağlılar olabilir,bulgur yemekleri ,patates yemekleri,tavuk yemekleri ,bunlar arasında biri olur gibime geliyorSence ne olur canim kategori açılmadan bi tahmin yürüt hadi
Her aşurenin tarifi hemen hemen aynı amaAşure tarifleri olsun
Salı günü yapacağım hepinize kargoyla göndereym :) ilk kez yapcam bklm nasıl olacakHer aşurenin tarifi hemen hemen aynı ama
En fazla süsleme değişir
Bir aşure yapıp getiren olsa da yesek
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...as-esliginde-pak-maya-sponsorlugunda.1032953/ tarif şahane,, Sunum şahane oyum bu lezzete gitti .. katılan tüm arkadaşların Ellerine kollarına sağlık
Salı günü yapacağım hepinize kargoyla göndereym :) ilk kez yapcam bklm nasıl olacak