- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Hayır ola kötü bisey mi oldu gunesimBen felaket bir hafta geçirdim , bakamadım pek
Ben midemi bozmuşum, çamaşır makinası 2kere bozuldu. Buzdolabımın motoru yandı. İçindekilerle uğraştım. Evde sürekli birşeyler oluyor , sinirim bozulmaya başladı artık NevoşHayırdır iyisin inşaallah
Ben içiyorum, sen git spor yap, sağlıklı yaşa bana bakma senAyyhh ne vuruyon beee icelim mi dedik olsa iyi giderdi dedik
Ay az yukarda yazdımHayır ola kötü bisey mi oldu gunesim
Sahiden çok fena olmuşBen midemi bozmuşum, çamaşır makinası 2kere bozuldu. Buzdolabımın motoru yandı. İçindekilerle uğraştım. Evde sürekli birşeyler oluyor , sinirim bozulmaya başladı artık Nevoş
Amin inşallahSahiden çok fena olmuşHayırlısı olsun canım Bir daha aksilik olmaz inşaallah
Oyle yapiyom artik napim 2 ayi gecti ama hala yoksunluk hissediyom gecicek insallahh :))Ben içiyorum, sen git spor yap, sağlıklı yaşa bana bakma sen
gecmis olsun bitanem,o ne öyle hepsi 1 haftada mi oldu insallah bidaha olmaz :* :)Ay az yukarda yazdım
Aman kesme bize daha lazımsınAmin inşallah
Yoksa kendimi kesicem
Önümüzdeki hafta herşey güzel olacal
Gelmişken evrene de mesajımı vereyim
Siz napıyosunuz , yeni kategori halkında ipucu var mı
Aynen öyle canım hepsi aynı andaOyle yapiyom artik napim 2 ayi gecti ama hala yoksunluk hissediyom gecicek insallahh :))
gecmis olsun bitanem,o ne öyle hepsi 1 haftada mi oldu insallah bidaha olmaz :* :)
Takımda seni etiketledim foto paylastim canom bakmayi unutmaSessiz olun leyn dizi izliyoruz şurada
Cihan Ünal ne kadar değişmiş yav
Sonra cevap yazarım size,mekik mı o da ne
Ooo kolay gelsin, sürekli yemek içinde olup diyette zor yaAman kesme bize daha lazımsın
İyiyiz canım biz de diyete başladık diyet yapıyoruz
Henüz net bir bilgi yok
Yapacağız birşeyler bakalımOoo kolay gelsin, sürekli yemek içinde olup diyette zor ya
Hele Miu varken
Yapacağız birşeyler bakalım
Balık için erken olmaz mıBen de Deynep gibi mantıklı bir tahmin yapmak istiyorum.Malum kış geldi, yeni kategori balık olur mu ki
Bilmem ki, her cuma bizim pazar var burda. Bugün herkes balık alıyorduBalık için erken olmaz mı
O zaman tam zamanı olabilirBilmem ki, her cuma bizim pazar var burda. Bugün herkes balık alıyordu
Mahalle balık kokuyor buram buram
HayırlısıO zaman tam zamanı olabilir