- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
Onu bırak seni yenicem deynepnazzz.. 30 küsur oy kaldı bekle :))2.ve 3. arasında fazla fark yok,belki değişebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bırak seni yenicem deynepnazzz.. 30 küsur oy kaldı bekle :))2.ve 3. arasında fazla fark yok,belki değişebilir
Evet değişebilir...Bizim için önemli olan 1. oda belli2.ve 3. arasında fazla fark yok,belki değişebilir
Bir dahaki yarışmada var mısın düelloyaOnu bırak seni yenicem deynepnazzz.. 30 küsur oy kaldı bekle :))
Ayy o stres çok kötü.. iyiki açık ara kazandın :)) varım diyor....Bir dahaki yarışmada var mısın düelloya
Bir de ikimizde son ikiye kalıyormuşuz
Tamam 4. BenimmmNe yazık ki 3. de belli 4. olabilir misin
Ben de 5. veya 6. olayımTamam 4. Benimmm
Nevroş sen hangi yemeklerle birinci oldun acaba?? Açtığın konulara baktım bi sürü bulamadım :))Ben de 5. veya 6. olayım
Neresi bir sürü birkaçyüz ancak,daha 1000 olmamıştırNevroş sen hangi yemeklerle birinci oldun acaba?? Açtığın konulara baktım bi sürü bulamadım :))
Et yemekleriiiNevroş sen hangi yemeklerle birinci oldun acaba?? Açtığın konulara baktım bi sürü bulamadım :))
Benim profilden bulmak zor canımNevroş sen hangi yemeklerle birinci oldun acaba?? Açtığın konulara baktım bi sürü bulamadım :))
Ona 5bin 6bin diyelim belki daha fazla saymadımNeresi bir sürü birkaçyüz ancak,daha 1000 olmamıştır
3.de nasıl olamadım nevroş?? Nasıl kaçırdın??Benim profilden bulmak zor canım
2 defa et yemeklerinde 1. oldum
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/biftek-sarma-sponsor-taris-zeytinyagi.602743/
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-ev-yapimi-lavas-ve-ev-yapimi-tantuni.764594/
O kadar olmuş mu?Ona 5bin 6bin diyelim belki daha fazla saymadım
Bilmem canımŞans, nasip diyelim3.de nasıl olamadım nevroş?? Nasıl kaçırdın??
Saymam lazımYok belli değilO kadar olmuş mu?
Sayısı yazmıyor mu,belli değil mi?
Esasında 3.yü alabilirdi.Geçen gün yazışırken cumartesi yapacağım yarışma konumu deyince ben de katılacağımı söyledim.Ne yemek yapacağımı sordu,özelden tantuni yapacağımı söyledim.O da yapacağı yemeğin tantuni olduğunu ,başka yemek yapayım o zaman dedi.Ben Ona sen yap o zaman dedim.O hayır ben yapmasam da olur ,niyetlendiysen yap dedi.Yani ben yapmamış olsaydım Nevoş yapardı ,alırdı madalyayı.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.3.de nasıl olamadım nevroş?? Nasıl kaçırdın??
Belki benim yaptığım oy almazdıHayırlısı canım ben durumdan çok ama çok memnunumHiç kazanmayanların kazanması bizi hep mutlu ediyorEsasında 3.yü alabilirdi.Geçen gün yazışırken cumartesi yapacağım yarışma konumu deyince ben de katılacağımı söyledim.Ne yemek yapacağımı sordu,özelden tantuni yapacağımı söyledim.O da yapacağı yemeğin tantuni olduğunu ,başka yemek yapayım o zaman dedi.Ben Ona sen yap o zaman dedim.O hayır ben yapmasam da olur ,niyetlendiysen yap dedi.Yani ben yapmamış olsaydım Nevoş yapardı ,alırdı madalyayı.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.
Yani demek istiyorsun ki bir daha madalya alsan mutlu olmamBelki benim yaptığım oy almazdıHayırlısı canım ben durumdan çok ama çok memnunumHiç kazanmayanların kazanması bizi hep mutlu ediyor
Bu sefer olduğu kadar olamaya bilirimYani demek istiyorsun ki bir daha madalya alsan mutlu olmam
Evet ,özellikle birkaç kere katılanların almasına ben de seviniyorum.Bu sefer olduğu kadar olamaya bilirim