- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
geldim sen yoktun artik nereye saklandiysanrabia01 yine gelmedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim sen yoktun artik nereye saklandiysanrabia01 yine gelmedin
O kadar eşlerimiz de en çok senin yemeğini beğendi mesajından sonra ,Kazen de bana verir oyunu diye ümitlenmiştim.
O kadar eşlerimiz de en çok senin yemeğini beğendi mesajından sonra ,Kazen de bana verir oyunu diye ümitlenmiştim.
Teşekkür ederim seksi bayanOyumu tantuniye verdim. Herkese başarılar.
Ben de Kazen abinin oyu sana gider diye düşünmüştümO kadar eşlerimiz de en çok senin yemeğini beğendi mesajından sonra ,Kazen de bana verir oyunu diye ümitlenmiştim.
İnşallah canım
Darısı başına canım
Evet ya, bu da mı gol değil diyen Sadri Alışık gibideynepnaz
ev yapımı lavaşta ayrı bir cazibe var galiba onu yapan birinci oluyor, ben de beytinin lavasini kendim yapmistim son dakika golü attın resmen
Kız senin adın ne demek yaa.. her seferinde okurken şaşı oluyorumEvet ya, bu da mı gol değil diyen Sadri Alışık gibi
Ben hep buradayımgeldim sen yoktun artik nereye saklandiysan
Teşekkür ederim tadına bakmış kadar oldum , bol şanslar :)Oyun için çok teşekkür ederim
Eşim tüm tepsiyi bitirdi bir oturuşta ama bir daha yaparım senin için.
Yapma ya, gözlerini bozacağım deseneKız senin adın ne demek yaa.. her seferinde okurken şaşı oluyorum
Nevreste de bu tariften almış galiba madalyayıdeynepnaz
ev yapımı lavaşta ayrı bir cazibe var galiba onu yapan birinci oluyor, ben de beytinin lavasini kendim yapmistim son dakika golü attın resmen
Evet canım ikinci madalyamı et yemeklerinde bu tariften almıştımNevreste de bu tariften almış galiba madalyayı
Kadınlar olarak hamurişini seviyoruz
O değil de ben seni sıkı rakip görüyordum bu kategoride,ellerim titreyerek sana oy vermiştim,nasıl oyun az oldu anlamadım.Herkesin damak tadı farklı Şaşırdığım birkaç kişi daha var,daha çok oy bekliyordum