Günaydın rakibelerim
Zor olsa da kullandım oyumu.
Emira SY in şiş kebabına verdim.Köz sebzeye bayılırım ,özellikle kapya ,domates ,soğan.
Benim yemekte bile düdüklüyü açınca etten çok soğan gözüme hoş gözüktü,hemen indirdim mideye ,2. yi yiyecekken foto aklıma geldi.
Ama 1 oyla kaybedesem oyumu geri isterim ha
Bir de ben sana gelirsem koyun etinden yapma bana yiyemiyorum ,danadan yap
Yok kız olur mu?? Daha bütün üyelere bildirim gidecek.. ayın sonuna kadar var daha :))Birinci belli dimi artık
Birinci mesajda yazıyor tarihler. Daha oylama yeni başladıBirinci belli dimi artık
Yok kız olur mu?? Daha bütün üyelere bildirim gidecek.. ayın sonuna kadar var daha :))
Gerek yok bu kadar oylama yeterBirinci mesajda yazıyor tarihler. Daha oylama yeni başladı
Katılım başlama tarihi : 1 Eylül 2017
En son başvuru tarihi : 24 Eylül 2017
Oylama başlama tarihi : 25 Eylül 2017
Oylama bitiş tarihi : 30 Eylül 2017
Çok teşekkür ederim canım
Cnm niyeyse bu sefer birinci olacakmışsın gibi geliyo.. baksana kocalar hep senden yanaGerek yok bu kadar oylama yeter,ne gerek var yormayın üyeleri ,bence kapansın oylama
Büyük ihtimal bildirim gidince yine 2.liğe geçeceğim ,belki de 3.lüğe
Cnm senin yemeğinde çok güzel gerçekten..
Gerek yok bu kadar oylama yeter,ne gerek var yormayın üyeleri ,bence kapansın oylama
Büyük ihtimal bildirim gidince yine 2.liğe geçeceğim ,belki de 3.lüğe
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim bütün yemekler güzel canım benimde içime deynep birinci olacak gibi geliyor :)Cnm senin yemeğinde çok güzel gerçekten..
Öle mi diyosun?? Valla ben kendi ülkeme verdim ama onun dışında kimi beğensem ona veriyorum cnmKullanmadım kullanmayıda düşünmüyorumeurovisiondan farkı yok herkes kankisine oy veriyor ne de olsa
Ben katilsam bana verirdin sen deKullanmadım kullanmayıda düşünmüyorumeurovisiondan farkı yok herkes kankisine oy veriyor ne de olsa
Teşekkür ederiz Marga'cımHerkesin ellerine emeğine sağlık.
Oyumu islim kebabına verdim..
başarılar :)
Kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorumeurovisiondan farkı yok herkes kankisine oy veriyor ne de olsa