Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederimTeşekkür ederiz Marga'cım
Teşekkür ederizHerkesin ellerine sağlık
Oyum Ev Yapımı Tantuni ye
En kısa zamanda bende deneyeceğim
Heralding kankitom olduğuna göre ama boşver guzum cadı kazanına düşme seni harcarlarBen katilsam bana verirdin sen de
Benim tarifi nasıl buldun margam :))rica ederim
Saç kavurmayı severim ve yaparım da.. Sende çok güzel yapmışşın ellerine sağlık başarılar hippommBenim tarifi nasıl buldun margam :))
Teşekkür ederimHerkesin ellerine sağlık
Oyum Ev Yapımı Tantuni ye
En kısa zamanda bende deneyeceğim
Soslu biftegin oyuna bak biz bu isi bilmiyoz zannimca. Begendigimiz hic bi tarif birinci olameyyo Gidelim burdan bibimHeralding kankitom olduğuna göre ama boşver guzum cadı kazanına düşme seni harcarlar
Ben de kıskandım ,benim yemeğimi nasıl buldunuz ,tantuniyiSaç kavurmayı severim ve yaparım da.. Sende çok güzel yapmışşın ellerine sağlık başarılar hippomm
Bildiğim bir yemek değildi, benimkinden öğrendiğim bir yemekti bu saç kavurma
Bende kv gilden öğrendim.. annem böle yapmaz.. hatayda bu şekilde yapılıyo.. adına da çaman diyolar :))Saç kavurmayı severim ve yaparım da.. Sende çok güzel yapmışşın ellerine sağlık başarılar hippomm
Marga benim tarifimi nasıl buldunBoşver sen deynepnaz 'ın tarifiniSaç kavurmayı severim ve yaparım da.. Sende çok güzel yapmışşın ellerine sağlık başarılar hippomm
Bibi bak kankalarım oy vermedi bana :)) şaka bi yana hepsi birbirinden güzel tarifler.. hakeden kazanacak eminim:))Heralding kankitom olduğuna göre ama boşver guzum cadı kazanına düşme seni harcarlar
Kıskançlar :))Marga benim tarifimi nasıl buldunBoşver sen deynepnaz 'ın tarifini
Ben de kıskandım ,benim yemeğimi nasıl buldunuz ,tantuniyi
Hakket sen kaçtın kız diyetten.. arada uğra bakem :))Bir ay önce yeni diyetten çıkan biriyim , şuan her birini hapur hupur yemek isterdim deynepcim
Siz yemek konusunda usta olmuşsunuz artık :) ellerine sağlık başarılar canımm
Bende kv gilden öğrendim.. annem böle yapmaz.. hatayda bu şekilde yapılıyo.. adına da çaman diyolar :))
Ustayım di mi ıh hı hı(Kemal Sunal smileyi)Bir ay önce yeni diyetten çıkan biriyim , şuan her birini hapur hupur yemek isterdim deynepcim
Siz yemek konusunda usta olmuşsunuz artık :) ellerine sağlık başarılar canımm
Aynen bende çoğu zaman resimlerden çözüyorum olayı :))Bende burada bir şeyler öğreniyorum işte..
Sizlerde olmasanız :)
Buranın en sevdiğim özelliği
tarifleri uygularken her aşamasının resimleniyor oluşu..
52 den gitmiştim şuan bir iki kilo almış olabilirimHakket sen kaçtın kız diyetten.. arada uğra bakem :))