- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Bende iyiyim Allaha şükür canim nevrosum benim,seni gördüm daha iyi oldumOooo kimler gelmiş Hoşgeldin canım benimBen de seni özledimİyiyim çok şükür sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim Allaha şükür canim nevrosum benim,seni gördüm daha iyi oldumOooo kimler gelmiş Hoşgeldin canım benimBen de seni özledimİyiyim çok şükür sen nasılsın
Allah iyilik versin canımBende iyiyim Allaha şükür canim nevrosum benim,seni gördüm daha iyi oldum
Allah iyilik versin canım
Çok heyecanlı ya, bildirim geldi mi diye bakıyorum ben de devamlı
Hosbuldum emiram tesekkur ederim nasılsın gorusmeyeliKokoşum hoşgeldin CocoChanelmademoiselle
BendeÇok heyecanlı ya, bildirim geldi mi diye bakıyorum ben de devamlı
Hosbuldum emiram tesekkur ederim nasılsın gorusmeyeli
Allah iyilik versin kuzum,napim bende farkli birşey yok evde tatil yaptim iste aynı tas aynı hamam :) yine dökturmussunuz masallah ellerinize sağlıkİyiyim canım şükür bıraktığın gibi haberler sende :) neler yaptın görüşmeyeli?
Allah iyilik versin kuzum,napim bende farkli birşey yok evde tatil yaptim iste aynı tas aynı hamam :) yine dökturmussunuz masallah ellerinize sağlık
Cok begendim kuzum,herkesin tarifi cok guzel cok istah açıcı,inan üyelerin işi cok zor olacak :))) Canım benimValla bağımlı oldum bu yarışmaya maksat muhabbet olsun tabi yemek bahane :) begenmene sevindim
Ay çok teşekkür ederim canım ben acemiyim be zaman açılmış farketmedim bildirim de gelmeyince birden ne yaptığımı bilemedimEllerinize ,emeğinize sağlık...
Oyum tost makinesinde yumuşacık kuzu bonfileye
Kuzum benim çok teşekkür ederim tevafukumBir hoş geldin hediyesi ve tabiki cezbedici görüntü Ak kelebek oyum sana canım
Ayy çok teşekkür ederim :))Oyum sac kavurmaya geldi ama hepsi super ellerinize saglik guzeller