İnşaallah canım aklımda bir tarif var yarın bir aksilik olmazsa yapacağımSen de yapacaksın sanırım yarın , bilindik bir tarif mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canım aklımda bir tarif var yarın bir aksilik olmazsa yapacağımSen de yapacaksın sanırım yarın , bilindik bir tarif mi![]()
Tamam en uygun zamanda merakla tarifi bekliyorumBen de aynı şeyi senin yemeğin için düşünüyorum Gözüm çok korkarsa belki yüklemem dermişim
Evet canım.
Bilgisayara geçmem lazım boyutu ayarlamak için , yemeği yapması değil de yüklemesi yoruyor beni![]()
Makyajkolik13 heyecan ne durumda ,ben de beklemedeyim
kaç kere baktım konular aktif olmamış , kimbilir sen de ne kadar baktın?
![]()
Ben 13. sıradayım, yer değişelim mı seninleBenim tarif de daha açılmamış çatliciiim
Ben de baktım birkaç keere ama Kazen beyin onayı bekleniyor sanırsam![]()
Son dakka golüBen 13. sıradayım, yer değişelim mı seninle![]()
Ben 13. sıradayım, yer değişelim mı seninle![]()
Ben Makyajkolik veya Nevodan bekliyorum son dakika golü olarak,benimkiler of sayt oluyorSon dakka golü![]()
Benimki kolay tarif ,iddialı hiç değilBen Makyajkolik veya Nevodan bekliyorum son dakika golü olarak,benimkiler of sayt oluyor![]()
Ben Makyajkolik veya Nevodan bekliyorum son dakika golü olarak,benimkiler of sayt oluyor![]()
Benim tarif kolay sizinkiler gidi zor degil ondan şansı yok:)Ben nevoş ablamdan tırstım solda 0 kalacağız gibime geliyor![]()
Benimki de kolay ama,daha doğrusu bana çok kolay geldiBenimki kolay tarif ,iddialı hiç değil
Ama sonuncu ben olacağım![]()
Benimki de kolay ama,daha doğrusu bana çok kolay geldiBenimki kolay tarif ,iddialı hiç değil
Ama sonuncu ben olacağım![]()
Benim tarif kolay sizinkiler gidi zor degil ondan şansı yok:)
Ama gösterişli ve lezzetli bir tarifBenimki de kolay ama,daha doğrusu bana çok kolay geldi
Aynen oda olabilirBelki de daha gelen tarifler vardır, sessizden sessizden katılan :)
Hiç belli olmaz, çok da şey yapmasınlar![]()
Ben de hazırladım birazdan ekleyeceğimÇok merak ediyorum tariflerinizi kızlar. Ben kendimden umudu kestim hem gelenler hem gelecekler gözümü korkuttuuu
İyi de oldu şimdi ilk katılış da ayıp olurdu sizlere![]()
Ama böyle iddialı rakiplerle yarışmak çok hoşuma gitti![]()