Et beninin kopması

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
6.036
1.871
448
Merhaba hanımlar az önce annem duştayken sırtını biraz fazla keselemiş sanırım 1 tane et beni kopmuş ama kücücük bir ben azıcık kanamış ama sinek ısırığı kadar yani, netten baktım kopması bir sorun teşkil etmiyormuş ama kulağıma yok kanser yapar yok kopması kötüdür gibi şeyler gelmişti daha önce:KK17: başına gelen var mı, bir şey olur mu??

Valla kayinpederim yillardir et benini tirnak makasiyla keser bir sey olmadı. Ama bende bazi yerlerden duydum oyle şeyler. Bir doktora gosterseniz, sorsaniz iyi olur sanırım. . Umarım onemli bir şey olmaz..

Valla kayinpederim yillardir et benini tirnak makasiyla keser bir sey olmadı. Ama bende bazi yerlerden duydum oyle şeyler. Bir doktora gosterseniz, sorsaniz iyi olur sanırım. . Umarım onemli bir şey olmaz..
Hadi yaa.. benim dedem de tıraş olurken hep keser yanlıslıkla ama tamamen koparmamış, anneminki de küçücük bir şey nokta kadar bir et beni yanlışlıkla kopmuş :( ya inşallah bir şey olmaz doktora mı gitsek

Yok valla bildiginiz kopariyor kökten benim kayinpederim.. ama her insana aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok.. bence anneciginize bir şey olmaz ama yine de aiz bir doktora danışın arkadaşım. .ne olur ne olmaz..

Kendisi koparsa idi sorun yaratabilirdi.
Kendiliğinden düşmüş. Bence sorun yok. Ama yinese içiniz rahat etmesini istiyosanız doktora gidin.
Netten araştırdınızmı?

Yani keselerken kopmuş,kanamış, kasten yapmamış ama sonucta kendisi koparmış yine de:( doktor sitesinden videolu baktım uzman doktor kesinlikle kansere yol açmaz diyor şimdi içim rahatladı biraz

Yok valla bildiginiz kopariyor kökten benim kayinpederim.. ama her insana aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok.. bence anneciginize bir şey olmaz ama yine de aiz bir doktora danışın arkadaşım. .ne olur ne olmaz..

Acımaz mı ya :(
İnternetten bir uzman doktor videolu yanıt vermiş kansere yol açmaz diyor rahatladım biraz cok sag olun ilginize =))

Acımaz mı ya :(
İnternetten bir uzman doktor videolu yanıt vermiş kansere yol açmazdiyor rahatladım biraz cok sag olun ilginize =))
Ne demek rica ederim:) valla acidigini yuzunden hissediyorum.. araştırmanız iyi olmuş en azindan iciniz rahatlamis.. bence de bir sey olmaz ama iciniz rahat etsin diye doktor onerisinde bulundum :)

Boynumda bir adet siyah renkli top gibi bi et beni vardı. Bugün gece kaşırken kopmuş elime geldi. Kanamamış bile! Anlamadım nasıl kopar :KK57: acaba bişey olur mu? :KK17::KK17::KK17::KK17:

Boynumda bir adet siyah renkli top gibi bi et beni vardı. Bugün gece kaşırken kopmuş elime geldi. Kanamamış bile! Anlamadım nasıl kopar :KK57: acaba bişey olur mu? :KK17::KK17::KK17::KK17:
Benim benimi kardeşim küçükken pislik sanıp koparmıştı :) hiç bişey olmadı. Hem de çok aksi bir yerde. Sonradan aynı yere daha güzeli çıktı :D 10seneden fazla olmuştur.

Benim de kolumun altında vardı epilasyon aleti kapmıştı baya da kanamıştı hiç bişey olmadı merak etmeyin :)

Hadi yaa.. benim dedem de tıraş olurken hep keser yanlıslıkla ama tamamen koparmamış, anneminki de küçücük bir şey nokta kadar bir et beni yanlışlıkla kopmuş :KK43: ya inşallah bir şey olmaz doktora mı gitsek

Et beni yeniden oluşuyor..
Kesin, koparın, yolun, oyun bütün oluşuyor yine..
Bende duydum ama köke ulasan birşey yok sanırım..

Back
X