-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Her konusu, her cümlesi ayrı yalan.
Hayir bunu burada tartistik, avukat arkadaslar anlatti isin dogrusunu.Ben de bunu ogrenince sasirmistim anlasmali da olsa kadin degil evden adam gitmeliymis yasamadim ama yasayan arkadaslarimdan duyduklarim boyle
Hani işsizdi kız, nerede çalışıyor. Seni kekleyip alemlere akacak o, inanmaÇalışıyor o .
Hayır hiçbir şey sorulmuyor. İmzalar tamam mı tamam. Bitti gitti.Anlaşmalı da olsa mahkeme soruyor evden kim gitti diye
Yani bu durumuda uzatir misiniz bilmiyorum ama evden giden kadini mahkeme hakli bulmuyor
Oyleymis basima gelmediHayır hiçbir şey sorulmuyor. İmzalar tamam mı tamam. Bitti gitti.
Siz kaç kez anlaşmalı boşandınız acabaAnlaşmalı da olsa mahkeme soruyor evden kim gitti diye
Yani bu durumuda uzatir misiniz bilmiyorum ama evden giden kadini mahkeme hakli bulmuyor
Bisey yazdim olay yaptiniz hepiniz az oncede yazilana cevap verdim yasamadim boyle biseySiz kaç kez anlaşmalı boşandınız acaba
İyi de anlaşmalı boşanan arkadaşlarınız da böyle birşey söylemiş olamaz, çunku asla soru sorulmuyor. Kabul ediyor musunuz ? Ediyoruz. Bitti...30 saniyelik duruşma. Arkadaşlarınız sizi yanıltmışBisey yazdim olay yaptiniz hepiniz az oncede yazilana cevap verdim yasamadim boyle bisey
Yasayan arkadaslarimin soylediklerini yazdim
Herkes kirazin garip evlilik durumuna degilde yazdigim seye takilmaya basladi
Daha sonra yazilanlari da okuyun rica ediyorum
Yanlis bildigim bi bilgiyi az once dogru olarak ogrenip belirttim zaten
Onda başka bir iş var, anlaşmalıda kusur aranmaz, hakim kim evden gitti diye sormaz.Oyleymis basima gelmedi
Yasayan arkadaslarim boyle anlatinca bende durumu boyle biliyordum
Aynen, anlaşmalı boşanmada karşılıklı imzalanmış protokole bakılıyor, zaten dava anlaşmalı olarak açıldığından hakim kim evde kalıyor kim gitti, neden boşanıyorsunuz, hayırdır ne oluyor :)) vs gibi sorular sormuyor, taraflardan biri mahkemede son anda çıkıntılık yapmazsa, neredeyse 3 dakikada mahkeme bitiyor, en hızlı görülen davalar anlaşmalı boşanma davaları diyebilirim :))Onda başka bir iş var, anlaşmalıda kusur aranmaz, hakim kim evden gitti diye sormaz.