Esyalarimi almama izin vermeyen ailem

Esyalarimi almaya gideyim mi?

• Evet

OY: 29 70,7%
  • Hayir

OY: 12 29,3%

• Ankete Katılan
    41
Kararım net ,çünkü kibirli insanlara tahammülüm yok.
Gönül ve aile işlerinde kibir katıldığı zaman,yuvanın devam etmesi mümkün değil.
30gün boyunca.sadece 1kez aradılar. o da projeleri için.menfaatleri için.
Böyle bir aileye ve eşe şans vermem mümkün değildi.
İnsanlar hatalar yapar büyükler girer araya düzelirdi.onlarda oturduğu yerden gelinlerini beklediler.
Eşyalar taşınınca,anladılar işin ciddiyetini.
Eşimin pişmanlığı başladı.ama çok geç.
Yüklettim eşyalarımı.aldığım hiçbirşeyi bırakmadım.fakire fukaraya veririm yinede onlara vermem.tabak-çanak bile olsa.
Yarın duruşmam var.
Streslerdeyim.
Protokole imza attı ama.
Hakime ters köşe ifade verip,vazgeçmesinden çekiniyorum.

tabiki esyalarinizi alin , polisi ara hatta beraber gidin alin hem sahit olurlar:) kendinize ait olanlari aldiginiz icin yoksa kafaniz agrir, pasif kalmayin karsi tarafa karsi

Bence gitmeyin de almayın da eşyaları. Bu kadar net. Hem çalışıyorsunuz ihtiyacınız da yok. Ben olsam 3-4 ayda alabileceğim yeni kıyafetler varken hiç uğraşmam bu tarz şeylerle. Ben, bana kötü anılar hatırlatan kıyafetlerimi bile dağıtırım. Ki o kıyafetler evliliğinizden kalma. Kendiniz bile almış olsanız. Ailenizle hiç atışmayın bu yüzden.
Ev konusuna gelince küçükte olsa kendi eviniz olsun. Aileniz bile olsa bir süre sonra sıkıyor. Hele de muhafazakarlarsa. Ben bekarım, çalışıyorum. Küçük bir yer olmasa ben bile ayrı eve çıkarım. Yaşadığım yerde ailem tanınmış insanlar, kalkar birisi laf eder üzülürler diye ayrı eve çıkmıyorum. Ama bazen çok zorlanıyorum inanın ki

Canım ben evlenmeden öncede gayet özgürdüm, eve döndüm ve inanın hiçbirşey değişmedi. Tam tersi, evliyken birkaç adım geri atardım hatta, 2 defa çıkıyorsam birinde evde kalayım diyordum. Ailem beni kısıtlamaz, o konuda sıkıntı yok.
Ama bende sonuçta 30 yaşındayım, bana ait bişeyler olsun istiyorum. Önümüzdeki ilk 6 ay en azından kendi evime çıkayım sözünü çok etmeden önce bir yanlızlığa alışmak istiyorum tekrar. Rahat rahat babamın evinde yediğim önümde yemediğim arkamda..hem çalışıp biraz daha para biriktirip belki ufak bi yatırım yaparım. Ailem nekadar bazen sözleriyle deli etselerde beni, her daim heppp arkamdalar hepte arkamda olacaklar. Biraz tahammülsüzüm, çabuk gerilip sinirleniyorum. Zamanla geçer elbet.

Özel eşya ve kıyafetlerimden hiçte vazgeçemem. Zevkle aldığım giydiğim okadar güzel şeylerim varki, hiçbirisi bana kötü anları filanda hatırlatmaz ayrıca : ) okadar şahane ayakkabılarımdan çantalarımdan vazgeçemem : )

Bu arada hanımlar sabah gittim ablamla, anahtarları değiştirmişler. Artık içim daha çok soğuyor filan değil, inanın iğrendim bu davranışlarından...
Karar verdim, avukatımla hukuksal süreç içerisinde alacağım eşyalarımı. Yok çilingirmiş bilmem neymiş..uğraşmiicam.
O anahtarları değiştirecek kadar ucuzlaşmış ama ben onun seviyesine inmeyeceğim.

Ailenizi bu süreçte kirmayin, sonra kendinizi daha yalniz hissedebilirsiniz. Belli ki sizin iyiliginizi düşünüyorlar. Bence esya icin acele etmeyin. Boşanma surecinde koz olarak kullanabilecegi seyler yapmayın. Idare ediverin az daha yeni esyalarla. Tabi bence de yalniz yasamalisiniz. Ama bunu ailenizle guzelce konusun, fevri cikislarla kusturerek gitmeyin.

Anahtar değiştirmek ne demek oluyor . Bunun bir yaptırımı cezası falanı filanı yok mu. Delirmemek elde değil. Sen nasıl evine giremezsin .. Burnundan getir bence

Gerçekten şaşkınlık içerisinde okudum, ha sen yazmışsın ha ben! Kibirine artık tahammül edemiyordum bende. Babası geldi konuşmaya iki üç hafta sonra saçma sapan şeyler söyledi gitti, güya gidip evde çözecekmişim sorunlarımı. Gitmedim. Hayatımın sanırım en önemli kararını verdim, çokşükür. Ne iyi etmişsinde almışsın eşyalarını, darısı bana..

Allah yardımcın olsun, vazgeçmez inşallah ve bi an önce sıyrılır, hayatına kaldığın yerden devam edersin canım..

Anahtar değiştirmek ne demek oluyor . Bunun bir yaptırımı cezası falanı filanı yok mu. Delirmemek elde değil. Sen nasıl evine giremezsin .. Burnundan getir bence
Sorma. Terbiyesiz. Önüme kemik attı, kabul edip çekilecektim köşeme güya, terbiyesiz utanmadıda. Gerçekten tekliflerini duysanız yemin ediyorum inanamazsınız. Kabul etmedim diyede beni cezalandırıyo aklın sıra. Kudursun iyice ooohh. Elinden geleni ardına koymasın.

eeyla , aileniz arkanızdaysa, sizi destekliyorlarsa onları dinlemekten zarar gelmez.. Dua edin ki eşyaların peşine düşen bir aileniz yok..
Çok özel bir eşyanız yoksa; günlük, pc. V.s o eşyalara dokunmayın.. Nasıl olsa eşiniz onlara dokunmaz, dağıtmaz. Biraz zaman geçsin alırsınız alacaklarınızı.
O eşyalar olmadan düzen olmuyor mu ?

Adım adım herşey artık geride kalsın istiyorum, ilerleyebileyim istiyorum. Belkide biraz aceleciyim, bilmemki. Kıyafetlerimi eşyalarımı alınca yine bir adım daha yaklaşıyorum bitmesine herşeyin belkide..
Sabırlı olmalıyım haklısın..

Sizi çok iyi anlıyorum ancak acele etmeyin.. Şimdilik sizi idare edecek yeni elbiseler v.s alın. Hem bu alışveriş sizi biraz olsun psikolojik olarak rahatlatır.
Şimdi okudum gitmişsiniz ve anahtarı değiştirmiş. Avukatınızla görüşün mutlaka ve o anahtarın değiştirildiğini tutanaklara ekletin. Mahkemede çok faydası olacak size.
..
eeyla , hala inat edildiğini düşünüyorum ve bu evliliğin kurtarılabilir olduğunu görüyorum..
Eşiniz belkide kendince sizi bezdirmeye ve geri döndürmeye çalışıyor. O evden eşyaların alınması demek kesinlikle bitmesi demek; bunu hazmedemiyor.

heralde alacaksın eşyalarını
aslında yerınde olsam o ordayken polisle birlikte gıderdım eşyalarım için

Zaten kaç zamandır alışveriş yapıyorum hihi..işime gelmiyor değil ama artık devamli almakta fazla geliyor ve terapi olmaktan çıkıyor.

Evet tatlım fikrinin bu yönde olduğunu biliyorum, haklısında kısmen. Yoook, onun öyle bir amacı yok emin ol. Avukatla görüşme esnasında birkaç defa 'hayatım cevap versene, hayatım anlatsana' dedi durdu konuşma esnasında ağız alışkanlığıyla. Berbat görünüyordu, ohh canıma değsin. Ben ise okadar rahat, kendimden emin, sakindim ki..o halimi tavırlarımı gördükce delirdi zaten. Bizim geri dönüşümüz yok. Bana saygısı hiç ama hiç yok. Değer veren bir adam olsaydı, çokkkk az da olsa belli ederdi insan içinde. Hadi benim düşündüklerimi geçelim; Boşandığım için beni tebrik edip 'oh bee, sonunda gördün yani, çok sevindim!' diyen arkadaşlarım oldu maalesef. Ve inanın, asla ve asla laf olsun diye konuşabilecek insanlar değiller bunlar. Nasıl bir itibar vermiş insanlara siz düşünün. En hayırlı olan bu..

Ne kadar şanslısın diyeceğim neden? Bir ayrılık yaşıyorsun ve ailenin yanına şımartılmak için gidebiliyorsun. Çok şaşırdım bunu okuyunca. Ben aileme sığınmak zorunda kalsam ailem canımı daha çok sıkar diye onlardan da uzaklaşmak isterim. Senin her koşulda şımartılabileceğin, Yargılama değil sevgi görebileceğin bir ailen var ne güzel.

Hollandada canım. Alamadım zaten, anahtarlar değiştirilmiş haha..

Merak ediyorum aranizda bi samimiyet yokmuydu? Sonucta bi sevgi vardi anladigim kadariyle senin sevgin ikinize yetmis gibi bisey ama anahtarlari degistirmesi ne biliyim. Boyle bi hareket beklermiydin ondan sonucta biseyler paylastiniz ?

Bide acele etmen hosuma gidiyo guclusun

valla benim bir arkadaşım gitmişti paralarımızı çaldılar demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…