Esyalarimi almama izin vermeyen ailem

Esyalarimi almaya gideyim mi?

• Evet

OY: 29 70,7%
  • Hayir

OY: 12 29,3%

• Ankete Katılan
    41
benimki de kapı göbeğini değiştirmişti. evime giremiyorum, kapıyı açamıyorum galiba evde yabancı biri var deyip polis çağırın. çilingirle kapı açılsın girin içeri. girer girmez kendinize ait eşyaları kontrol edin. polis illaki tutatnak tutacaktır. o tutanağa evde hırsız olduğunuzdan şüphelendiğiniz ama bilmediğiniz birileri tarafından kapı kilidinin değiştirlmiş olduğunu yazdırın. sorumlulardan şikayetçi olduğunuzu söyleyin. hatta evde eksik eşyanız varsa eve muhtemelen anahtar uydururak giren hırsızlardan falanca eşyalrınız çalındığı veya yer değiştirldiği için şikayetçi olun. yani karşınızdakini onun silahı vurun.

aile konusunda da sizi çok iyi anlıyorum. benimkiler de aynı. ben şimdi müşterek konutta kalıyorum eşimi bir şekilde gönderdim evden. ve gerçekten kafam rahat.

Baba evıde olsa onlarında kendı duzenlerı var, sızın kendılerıne ayak uydurmanızı ısterler ve esınızle ne sıkıntınız oldu bılemıyorum ama severek evlendı ısenız aılenız kendı tercıhlerınız sonucunda boyle bır asamaya geldıgınız ıcın belkıde sıze ıcten ıce kırgın yada kızgında olabılır dıye dusunuyorum.
bence hemen ufak bır studyo daıre kıralayın esyalarınızı da alın evınızden sonucta sıze aıt onlar..
kendı hayatınızı kendınız kurun ne esınıze ne aılenıze mınnet etmeyın ki kafanız rahat olsun..

ben bu konuyu çok araştırdım.. avukatın biri şöyle dedi; eğer ondan habersiz gidersen örneğin evde 10 bi Tl param vardı onu da almış gitmiş diyebilir karşı taraf o zaman ispatlaman gerekir demişti. Ben de iftiraya maruz kalmamak için gitmedim işte sonra onlar gönderdiler herşeyimi.iyi araştır başına iş alma da..

Yorumlar icin cok tesekkurler kizlar.
Konuda daha oncede belirttigim gibi, esyalarimi almaya gittigimde anahtarlarin degistirildigini farkettim, ve onun bu ucuz davranisina karsilik olarak onun kadar ucuzlasmamaya karar verdim. Kendini dahada onemli hissetmesine izin vermeyecegim, tenezzul etmeyecegim kaba kuvvetle esyalarimi almaya. Kendi sacmaliginin gereksizligini otursun dusunsun.

Ayricada daha oncede belirttigim gibi, sukur ben ailemin evinde cok ama cok rahatim. Tabikide kendi evimde kendi duzenim olsun isterim, ama onumuzdeki aylarda henuz oyle bir girisimde bulunmayacagim.
Herseyin bir zamani vardir, oyle degil mi : )

yorumlar icin tekrar herkese tesekkur ediyorum!

eeyla, senin konularını takip ediyorum.. açıkçası eşin olacak adamın öne sürdüğü şartları çok merak ettim, daha önce görüştüğünü okudum ama şartları yazmamışsın sanırım.. çok özelse yazma tabi, ama seni bu kadar çok sinirlendiren şartları merak etmedim desem yalan olur :)

Rakamlar havada ucussun istemiyorum, detaylara cok gerek yok sanirim. Sana ozelden yazacagim ama : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…