• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşyalarımdan Sıkıldım :/

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Evleneli bir sene oldu ama şimdiden eşyalarımı sevmemeye başladım..
Salon takımım içime sinmeden aldım
Beyaz eşyalarla yatak odasını ben seçtim salonu da eşimin istedği olsun gönlü olsun dedim, rengi ceviz rengi ama ben beyaz istiyordum neyse almış bulunduk şimdi yine aklım beyaz mobilyada..beyaz ünite beyaz konsol beyaz yemek masası :/
Ne yapabilirim mobilya boyasıyla boyasam mı beyaza
Sizin eşyalar nasıl kızlar

Yani koçtaşta filan gördüm sprey şeklinde ahşap mobilya boyası diyor ama nerde boyuyucam her yere sıçrar :(

Gönüle sinmeden alınan mobilya zamanla göze batıyor malesef. Beninde beyaz değil beyaz hoş duruyor ama hiç dusnmedim alırken beyaz diye. Boşver yarın öbür gün çocuğun olcak beyaz çok toz ve leke gösterir.

kendiniz uğraşmayı seviyorsanız internette çok güzel ipuçları örnekler var. boyayabilirsiniz, koltuklara farklı kaplamalar yapabilirsiniz. koltuk örtüsü de bir alternatif olabilir. uğraşmak istemiyorsanız da mobilyacılar halleder eminim.

Gönüle sinmeden alınan mobilya zamanla göze batıyor malesef. Beninde beyaz değil beyaz hoş duruyor ama hiç dusnmedim alırken beyaz diye. Boşver yarın öbür gün çocuğun olcak beyaz çok toz ve leke gösterir.
Haklısın yatak odam beyaz ve hergün toz da alsam yine her gün toz içinde sanki tüm gün birileri orda koşturuyor:)
Ama aklım beyaz salon takımında kaldı :( eşim de bi 5-10sene bekle diyo

kendiniz uğraşmayı seviyorsanız internette çok güzel ipuçları örnekler var. boyayabilirsiniz, koltuklara farklı kaplamalar yapabilirsiniz. koltuk örtüsü de bir alternatif olabilir. uğraşmak istemiyorsanız da mobilyacılar halleder eminim.
Ben ugrasmayı severim de boyarken sprey sıçrıyormuş yani balkonda filan boyamak lazımmış balkona nasıl çıkarcam :(
Koltuklarımdan memnunum da mobilyamı sevmememeye başladım

Kendin yapman çok zor onu her yere aynı miktar boya gitmeyebilir benimkileri eşim mobilyacı o boyadigi halde bazı yerleri dalgalı kalmış o yüzden yapma kendin bırak bi üç beş kullan sonra degistur

Haklısın yatak odam beyaz ve hergün toz da alsam yine her gün toz içinde sanki tüm gün birileri orda koşturuyor:)
Ama aklım beyaz salon takımında kaldı :KK43: eşim de bi 5-10sene bekle diyo
sürekli elinizde bez dolaşmayacaksanız vazgeçin bence de :) eski tv ünitem beyazdı ve beni deli ediyordu.

gönder mobilyacıya boyasınlar?
şu ev yenileme programlarında boyuyorlardı mobilyaları

ben 5 senelik evliyim 3 kere eşya değiştirme durumum oldu
istersen biraz bekle borcu vs. yoksa satar yenisini alırsın

Yani koçtaşta filan gördüm sprey şeklinde ahşap mobilya boyası diyor ama nerde boyuyucam her yere sıçrar :KK43:
Koçtaş'ta satılan nasıl birşeydir bilmiyorum ama mobilyalar her boyayla boyanmaz, su bazlı olması lazım birde boyanın sonradan çıkmaması için su bazlı vernikli atılması lazım, yani siz hepsini tek tek boya ve sonra vernikle işinden sıkılırsınız, bir sandalyeyi boyamak bile 3 gününüzü alır.

Verin uygun fiyatlı bir mobilya ustasına boyasın, yüzlerini değiştirsin, eşyalara daha 1 yıllık yeniletmek pahalıya mal olur derseniz o zaman mobilyalarla kullandığınız aksesuarları yenileyin.

Konuları da uygun bölümlere açın :)

benim L koltuk var siyah gri beyaz, yemek takımı, tv ünitesi, konsol falan hepsi beyaz o.O
ama ben de şu fotodakilere hastayım işte.
ama şu an değiştirme imkanım yok. o yüzden kendi kendime dert etmiyorum.
senin de 1 senelikmiş daha eşyaların.
eğer imkanın yoksa, kendi kendine sıkıntı etme derim ben...
20151229202249_lego_yemek_odasi_tv_unitesi.webp
SUDSSNUHRX132017192829_lego_ahsap_yemek_odasi_takimi2.webp

Back
X