Eşya konusu ?

Çok güzel anlatmışsınız, cidden fikrimi değiştiriyor bu kk hanımları. Ben sanki üst model olursa daha uzun yıllar gider kafasına girmiştim ama görünen o ki zaten her türlü ömrü bitiyor, o kadar çok programlı olması da artı özellik değil.
Dediğiniz gibi su anki evimde hep aynı programı kullanıyorum :)
ESki kalite kalmamış , annemin eşyalarına bakıyorum hala çok iyi. Ablam daha yeni aldı teker teker gidiyor.
Çok teşekkürler tatlı mesajınız için.

Ankestre alacaksanız beyaz alın gri ve siyah almayın temizliği işkence en iyisi beyaz ve cam almayın cam ocaklarda patlama haberleri okudum o yüzden almayın derim.

Hatta oturacağınız evde duşakabin de cam olmasın onda da patlamalar oluyor maalesef.

Siyahlar da o kadar güzel duruyo ki. Cidden beyazı da hiç sevmiyorum çok tozlu görünüyor ama değil mi
Bu arada indüksiyon kullanıyor musunuz tavsiye eder misiniz ? Nişanlım indüksiyon istemiyor illa ateş olacak diyor. Biz gazlı ocaktan devam edecegiz galiba.

Siyah ve gri tozu,lekeyi çok belli ediyor temizle temizle yine aynı ben de gri var 14 sene olmuş oda normal kendinden cakmaklı ateşli bazen bozulsa diyorum hatta ama o ışık yok lekeleri çabuk belli ediyor günlük temizlik yaptığım halde.

Bir ara kısa dönem şehir dışında yasadım oda siyah ve elektrikli idi temizlik konusunda gri ile aynı birde cabuk soğumuyordu hala ısı veriyordu.

Beyaz düz ankastre alın gecin indüksiyonmuş elektrikmiş cam ocakmış gerek yok.

Yok almışken en iyisini al paraya kıy yoksa bir sene sonra ikinci kez almak zorunda kalırsın tecrübeyle sabit dinleme nişanlını beni dinle çok ciddiyim

Siz ne almıştınız acaba
Ben beyaz eşyamı arçelik almıştım her yerde servisi var bir şey olması durumunda kolayca ulaşabileyim diye gri renk tamamı çok memnunum benim beyaz eşyalar hiç kir vs belli etmiyor, beyaz alırsan sararıyor benim hoşuma gitmiyor siyahlar da toz vs çok belli ediyor diyorlar bu arada marka olayı sana kalmış ne almak istiyorsan onu al çoğunun özellikleri benzer wifi özelliği olanlar çabuk bozuluyor diyorlar aklında olsun, küçük ev aletleri en önemlisi onlarda kesinlikle en iyilerini al ben pişmanım az para verdim ve bozuldu neticede ütündür kahve makinendir kettle vs hepsini en iyisini al bunları hep kullanacaksın çünkü günlük olarak

Ben 5 senedir beko beyaz eşya kullanıyorum. Bulaşık makinesi 3 programlı, çamaşır makinesi 9 kg ve 14 programlı, buzdolabı küçük ama bana yetiyor. Bu 5 senede hem il içi hem iller arası 6 kez taşındım, buna rağmen beyaz eşyalara bir şey olmadı, maşallah, nazar değmesin! :)

5 sene önce hepsini 11 bin tl ye almıştım.

Nacizane Samsung tan uzak durun derim beyaz eşya servisi felaket
Gerçekten mi babam bana 15 sene önce Samsung. BUzdolabı aldı sonra şehir değiştirdi taşındı hala annem kullanıyor , ilk günkü gibi

beyazlar sarariyor mu, ay iyi ki söylediniz ya. Bugün bir sürü şey ogreniyorum buradan. Ben de siyahi çok beğeniyorum ama sürekli temizlik yaparsın diyorlar. Wi-fi özelliği çok da lazım değil. Küçük ev aletlerini kaliteli alayım. benim evde kendi kullandıklarim karacaydi. Hepsi bozuldu, eve de Philips vs aldım genel olarak. Yorum için Cook teşekkür ederim

Ben kullanıyorum memnunum ammmaaaa her akşam ama her akşam temizlenmesi lazım yoksa kirli iken yeniden pişirirseniz tavanın altı da kararır kirlenir .ocak zaten daha fena olur Ama yine de tercihim aynı olurdu çünkü gazlı ocak temizlemek benim için bir işkence

Şimdi ben daha üst model beğenmiştim nişanlıma dedim ki aradaki farkı ben ödeyim konu kapansın. Onu da istemiyor, direkt fikir olarak karşı.
Bir üst modelle pek bir fark olduğunu düşünmüyordur. Alacağınız eşyalar sizin ne kadar ihtiyacınızı karşılayacak ona bakın bir üst model olup daha erken de bozulabilir. Genelde garanti süresi kadar yaşıyorlar

Beyaz eşyalarım Siemens ama basic iş gören şeyler aldım yine olsa öyle yaparım

Buna katılmıyorum ocağım da duşa kabinim de cam yıllardır kullanıyorum hiçbişey olmadı. Çocuklarım da var yaramazlar da yani. Mahalle dedikodusu bence.

Beyazlar sararıyor evet uzun süre kullanımda, çok iyi yapmışsın philips güzel ev aletlerinde. robot mixer vs bunları da güzel iyi markalardan al mutfakta çok işine yarayacak, bıçaklarını soyacağını solingen victorinox falan al hep elinin altında olacak, düdüklü tencereni wmf fissler vs al çalışıyorsan büyük kolaylık aklıma gelenler bunlar şimdilik bi de indüksiyon ocak konuşmuşsunuz tavalarının tencerelerinin altını yakar her malzeme indüksiyona uygun olmuyor çok fazla öyle yorum okudum

Beyaz eşya denilen şey bir kere alınan ömürlük şeyler değil. Ve bence de şans işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…