Eşya konusu ?

20 yıllık bosch dolabim alt kabağın lastiği dışında taş gibi hala.
Ankastre setim beko memnunum yeni aldım.
Çamaşır makinam Serie 4 bosch 2017 yılında aldım memnunum.
Bulaşık makinam bosch 3 programli ben sadece tek programi daha sık kullaniyorum. O da 15 yıllık memnunum.
Süpürgem bosch sphera yatık modeli 20 yıllık memnunum.
Eski kalite artık yok.
 
Buna katılmıyorum ocağım da duşa kabinim de cam yıllardır kullanıyorum hiçbişey olmadı. Çocuklarım da var yaramazlar da yani. Mahalle dedikodusu bence.


Cam ocaklar patliyor evet bizimde basimiza geldi
Ama örneğin saatlerce kaynatma / konserve recel yapar uzerinde tencere birakirsaniz veya kozmatik gibi asiri isi veren seyler kullanirsaniz patliyor. Bir kac defa basimiza geldi ve hepsi iade oldu kullanici hatasi vs demediler sonra ztn normal Ocaga donduk
 
Gazli ocak iyidir.
Beyaz cam kullanıyorum.
Simferdi eskisi yeni evime uymadı set üstüydü çünku.
Bekodan aldım ama simfer kadar iyi değil mesela :)
Gerçekten az önce yukarıda yazdım 20 yıl önce en iyisi en kalitelisi olsun dediğimizde bir anlamı vardı ama artık gerçekten yok.
Kurutma beko aldım memnunum bana sor kaçtane ayarını kullanıyorsun en fazla 4 :)
Gerisi duruyor
 
Her markada kendine has eşya olduğunu düşünüyorum, mesela Samsung un sekiz programlı bulaşık makinesini aldım berbat bişeydi yıkamazdı bile , onu satıp yerine Arçelik aldım üç programlı öyle güzel yıkıyor ki yıllardır. Aynısı annemde babaannem de var çok memnun herkes
 
Buna katılmıyorum ocağım da duşa kabinim de cam yıllardır kullanıyorum hiçbişey olmadı. Çocuklarım da var yaramazlar da yani. Mahalle dedikodusu bence.
Haberler de çok gördüm o yüzden ben dedikodu olduğunu düşünmüyorum tehlikeli buluyorum.
 
Arçelikten aldığım hiçbir üründen pişman olmadım. Buzdolabım 16 senedir tık bile demedi. Bulaşık makinem bozuldu bir kaç defa ama servis şak diye çözdü, 2.yi de arçelik aldım. Bundan da çok memnunum. Beyaz eşya gercekten şans işi, bosh alıp lanet eden çok insana rastladım.
Tv lg almıştık en iyisi diye, garantisi bittikten 2 ay sonra bozukdu, dünyanın parasını verdik tamire çamaşır makinemi lg ile değiştirdim, 8 yıla yaklaştı 1 defa kapak kilidi kırıldı hemen hallettiler, ondan da memnun sayılırım, kurutması çok verimli değil ama pek takılmıyorum ona, kurutma işi huzursuz ediyor beni zaten.
 
Patlama işinin ayrıntıları varmış. Kenarlarına silikon sıkarsanız patlıyormuş, onun bandı özelmiş ve servislere ürün sayısı kadar gelirmiş. Simfer servisi söylemişti ankastremi takarken.
 
İndüksiyon tavsiye etmem onu alırsanız bütün tencere tavanızı da ona göre almanız lazım.
 
Wifi özelliği sıkıntı yaratabiliyor arkadaşlar. Telefonumu değiştirdim uygulamayı yeniden yükledim çamaşır makinemi göremiyor. Ne yaptıysam olmadı.
 
Memnun musunuz siemensten
Evet. Hatta sadece kurutucumu başka marka almıştım önce (uygun ve son model diye) başka marka almıştım başıma gelmeyen kalmadı, üç kere yeni ürünü değiştirip başka yeni ürün getirdiler üçü de başka şekilde fabrika hatalı geldi; bir şekilde iade edip gittim hemen Siemens aldım, Sirmen’sin ortalama bir modeli ama tık demez .
 
Beyaz esya sans işi bence ankastre,bulasık,camasır makinesi 14 sene oldu,hoş eski camasır makinemiz de 20 yıl kullandık hala tas gibiydi işte değiştirilelim dedik evde ki esyaların yarısı Beko yarısı arcelik buzdolabı 25-26 yıl oldu şuana kadar bozulma olmadı çamaşır makinesinde bir kere kapak kilidi kırıldı benden kaynaklı başkada sorun olmadı.

Hatta bulasık makinesi ilk geldiğinde tuz koymuştum hala bitmedi tuz ışığı hiç yanmadı kimisinde cabuk tükenmiş uzun programda yıkıyor kısa program da çok su ve elektrik harcanıyor diyorlar.
 
Benim eski bulaşık makinemin de tuzu bitmezdi, parmağımla yoklar ek yapardım ama 15 yılda 8 defa koydum mu bilmiyorum, pırıl pırıl da yıkardı rahmetli şimdikinin ayda 1 falan bitiyor
 
İndüksiyon tavsiye etmem onu alırsanız bütün tencere tavanızı da ona göre almanız lazım.
Çoğu tencere indüksiyon tabanlı annemin 20 senelik tencereleri bile yazıyor direkt hatta. Benim fark etmeden aldım tencerelerimi indüksiyon olmayan yok
 
Benim eski bulaşık makinemin de tuzu bitmezdi, parmağımla yoklar ek yapardım ama 15 tılda 8 defa koydum mu bilmiyorum, pırıl pırıl da yıkardı rahmetli şimdikinin ayda 1 falan bitiyor
14 sene önce koymuştum hala bitmedi bitse ışık yanardı parlatıcı gibi artık eski kaliteler yok bence makinelerde.
 


Annem aldigi tum urunleri 2 kere degistirdi kavga dovus 3. Ye yine bozuldular en son Tamamina iade aldi dava vs tabi cok can sıkıcı surecler
En son genel merkezden ozur vs kapidan kovduk desem yalan olmaz 1 sene kullanmadik 5 sene ugrasmisizdir
Servis asla arizayi dogru yazmiyor bir seri urun tamamen hatali imis ztn sonra anlatmislardi
Eski arcelik mi bana gore asla degil
Bir tek ankastre vesteldi 10 senede tik demedi
Su an Bosch kullaniyor gayet memnun
16 sene onceki buzdolabi olsa herseye bedel ama alakasi bile yok artik
 
Annem ankastre değiştirdi kanun değişmiş dolap var kurmadı tamam çıkar dolabı dedik 2 tane vida çıkaracak ben mobilyacı değilim çıkaramam dedi gitti tekrar geldi garantisi başlamamış başlatmamış. Sonra servis kurmadıııı etmedii çileden çıkarttılar
 
Buna katılmıyorum ocağım da duşa kabinim de cam yıllardır kullanıyorum hiçbişey olmadı. Çocuklarım da var yaramazlar da yani. Mahalle dedikodusu bence.
hayir hayir benim tanidigimin basina geldi hatta kkda bir hanimefendinin basina da gelmişti patlayan dusakabin.
kesinlikle sehir efsanesi degil
 
Bizde de yıllar önce bunun bir değişini yasadık internette bizde modem+ TV vardı hala var uydu kullanmıyoruz kardeşim yazılımcı neyse internette sorun yok ama TV izlerken pat diye televizyon gidiyor sürekli kardeşim kaç kere müşteri hizmetleri ile görüştü,eve geldiler birşey yok işte sıcaklarda modem gevsiyor bilmem ne internette bakım olabiliyor heralde bir sene kardeşim aradı onlar geldi hayır evde yapılan birşey olsa zaten kardeşim yapar minnet etmez en son artık iyice sinirlendi ekipler geldi en son bağlı olduğumuz genel merkezi aradılar eve gelenler yine birşey bulamadılar genel merkez kullanılan modemin seri üretiminde hata var dedi o seri üretiminde ki modemler bozukmuş yeni TV modemi verdiler sorun çözüldü bu kadar basitmiş aslında.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…