Siz ne aldınız ? Eskiler daha iyiydi ya annemin Bosch bulaşık makinesi hala taş gibi.
Tabi zorluyor da ikiye böldük bı tık daha rahatladık öyle olunca. Bir kere alınıyor kafası bana da saçma gelirdi ta ki beyaz eşya bakincaya kadar
Bosch seri 4 u mu tavsiye edersiniz ? Aslında şimdi hepsinde kampanya var o yüzden bakıyoruz da. Beko hiç bakmadım bakayım aklımda olsun.Eğer çok fiyat farkı varsa bosch serie 4 ile bekonun en üstü aynıysa beko alın geçin benim ablamın beyaz eşyası full beko annem de evdeki beyaz eşyalarını yeniledi beko aldı ve indirim oluyor mesela kurutma ankastre hediye oluyor çeyiz setinde ve 12 taksit yapan bayiler var elden
Şöyle anlatayım. Evlenirken 5 programlı bir bulaşık makinesi aldım 15 yılda istisnalar dışında sadece 58 dakikalık programı kullandım. Bu yaz makine bozuldu gittim 4 programlısını aldım şimdi yine 58 dakikayı kullanıyorum. Teleskopik raf, kapasite gibi şeyler önemlidir ama gerisi gerçekten boş. En iyisi her zaman en pahalısı en çok fonksiyonlusu değildir. Hele şu krizde ekonomik davranmak 'son model' takıntısı yaşamamak en sağlıklısı.Merhaba Hanımlar,
Yakında evleneceğim ev eşyalarını almaya başladık. Sıra beyaz eşyaya geldi. Marka olarak Siemens alacağız; ben özellikle elektronik konusunda en iyisini almak taraftarıyım çünkü uzun ömürlü ve işlevsel olmasını önemsiyorum. Alımları ikiye bölerek yapıyoruz, yani masrafları birlikte karşılıyoruz.
Gelin görün ki nişanlım, benim seçtiğim üst segment modelleri değil de daha alt modelleri tercih ediyor. Ona göre bazı ürünler gereksiz pahalı ve fazla özellik içeriyor; bu yüzden daha sade modellerin yeterli olduğunu düşünüyor. Bu durum cimrilikten değil, tamamen bakış açısıyla ilgili. Onu da anlıyorum ama sonuçta bir kez alacağız bunları.
Ben de düşünüyorum; acaba ben mi fazla titizleniyorum? Sizce böyle önemli ve uzun süre kullanılacak şeylerde "olmuşken en iyisi olsun" düşüncesi yanlış mı? Fikirlerinizi gerçekten merak ediyorum. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz veya ettiniz ?
Ben memnunum açıkçası hepsinde wifi de var bulaşık Makinem 6 onu da 4 alsam olurmuşBosch seri 4 u mu tavsiye edersiniz ? Aslında şimdi hepsinde kampanya var o yüzden bakıyoruz da. Beko hiç bakmadım bakayım aklımda olsun.
Asla Bosch bulasık Mak alma.Memnun musunuz ? Bosch Siemens arasında kaldım
Samsungu vestel üretiyormuş türkiyedeSadece marka degil servis imkanina da dikkat ettim kucuk sehirde iseniz servisi arastirin
Her urunu farkli değerlendirdim ornegin buzdolabinda olcuye gore hacme baktim Samsung kullaniyorum
Bulasik makinesinde en alt modellerden aldim gerek yok cunku
Bence ne kdr fazla ozellik o kdr ana amactan uzaklasma demek iyi arastirin genel yorumlamak dogru degil
Samsungu vestel üretiyormuş türkiyede
Ya aslında diğer eşyalara ayırdığımız bütçeden fedakarlık yapıyoruz. Siemens Bosch tavsiye edilmisti çevreden hep, onlara baktık. Ama Arçelik Beko kullanan arkadaşlar da baya memnun. Çok teşekkürler yorum için.Bulasık ve canasir makinesi icin beko arcelik yeterli cok pahali olmayanlarda gayet guzel .butceniz uygun degilse herseyi siemense almayin bence
Samsungu vestel üretiyormuş türkiyede
Ben de 2018de çamaşır makinesi aldım hala kötü anıyorum kurutmalıydı kurutmasını zaten hiç kullanmadım çamaşır kokuyordu ya böyle bir şey olamaz 400 600 devirde bile kırış kırış çıkardı çürüdü servis hiçbir şekilde ilgilenmedi 4 senede değiştirdimBen alali 8 yil oldu memnunum o donem 3 farkli urun aldik hepsi iyi cikti
Ben mesela uste para verseler arcelik evime sokmam en son genel merkezden ziyarete geldiler tum urunleri iade aldilar ama asla asla asla
Daha arizasini dogru yazmayan bir servis varken Asla almayacagim marka, 3 ayni Ariza iade demek cunku
Memnun kaldınız mı boschtan ? Tavsiye eder misiniz ?Diger beyaz esyalarim Bosch
Ben alirken bayi tanidikti pesin fiyatina elden 1 sene taksit yapmisti rahat odemistik
Birtek buzdolabini Samsung aldim cunku fiyat performans ozellik dengesi sasmisti Arada cok fark vardi
Memnun kaldınız mı boschtan ? Tavsiye eder misiniz ?
Ben de 2018de çamaşır makinesi aldım hala kötü anıyorum kurutmalıydı kurutmasını zaten hiç kullanmadım çamaşır kokuyordu ya böyle bir şey olamaz 400 600 devirde bile kırış kırış çıkardı çürüdü servis hiçbir şekilde ilgilenmedi 4 senede değiştirdim
Ben o dönemde Arçelik'te beğendiğim modellerin fiyatı özelliklerine göre çok cazip geldiği ve kullanıcı yorumları olumlu olduğu için self cleaning modellere bakmadım hiç.Cok teşekkür ediyorum harika bilgiler vermişsiniz. Kurutma makinesinin temizliğini kendisi yapanları mi tavsiye edersiniz ? Yoksa kapağı açılanlar var manuel temizlik yapılan, onları mi tavsiye edersiniz ? Sizi bulmuşken sormak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?