Estrofem ve coraspin

ayseakcaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2021
168
42
26
Kızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Biz bir tüp bebek merkezinde bir prof. ile ön görüşme yaptık. Bende tsh ve prolaktin sorunu olduğu için bir adet dönemi bekledik ve şimdi başlıyacaz tedaviye. Bana hap verdi adet olacaksın bitecek adetin 18. Günü estrofem ve coraspin kullanıcaksın sonra kanaman başlayacak dedi. Ben perşembe günü başladım sabah akşam 1 estrofem , günde bir tane de coraspin. Bunun ikisini kullanıp adeti başlayan var mı aranızda. Normalde benim adetime 5 gün var ama bu ilaçları kullanınca kanaman başlayacak dedi doktor. Bunları kullanıp kanaması başlayan var mı acaba?

Estrofemi rahim kalınlaştırmak için transfer öncesi regl 3. Günü başlıyoruz coraspinde kan sulandırıcı anlamadım regl öncesi neden başlattığını daha farklı bir yöntem izliyor sanırım doktorunuz

Benimde bu 3. Tüp bebek tedavim. İlk ikisi negatif oldu diğer tedavimde doktorum adetin 2. Günü gel demişti normal ama bunda doktor böyle bir yola başvurdu bende anlamadım kanamamda başlamadı bende merak ettim acaba kullanıp kanaması başlayan var mı diye

Kanaman başlıcak dedi son kez al ilacını ertesi güne hemen randevu al gel gelirken ilacı alma dedi bende anlamlandıramadım

Çok saçma ben o ilaçları 3 sene kullandım sen onları kullandığın sürece adet olmazsın ki istersen git başka doktora sor kimse bu ilaçları benim kadar bilemez çok çektim ben o ilaçlardan

Siz histereskopi oldunuz mu

Çok saçma ben o ilaçları 3 sene kullandım sen onları kullandığın sürece adet olmazsın ki istersen git başka doktora sor kimse bu ilaçları benim kadar bilemez çok çektim ben o ilaçlardan
Çokta iyi bir doktor bilmiyorum kullan kanaman başlayacak dedi bende 7 gündür kullanıyorum

Çokta iyi bir doktor bilmiyorum kullan kanaman başlayacak dedi bende 7 gündür kullanıyorum
Bence yanlış yani başka doktora sor çünkü baya kullandım ben bu ilaci ve adet olmama yakın doktorum bırak adet olduktan sonra devam et diyordu özellikle estrofemi doktor bırakmazsan adet olamazsın diyordu

Bence yanlış yani başka doktora sor çünkü baya kullandım ben bu ilaci ve adet olmama yakın doktorum bırak adet olduktan sonra devam et diyordu özellikle estrofemi doktor bırakmazsan adet olamazsın diyordu
Bilmem canım bugünde kullandım adet günüm de adet olmazsam ararım asistanlarını bakalım sende böyle diyince iyice karıştı kafam

Estrofem rahim kalınlaştırır corasprinide acaba söktürsün diye mi yazdı anlamadım

Hiç bir şey yok benim sorun eşimde zaten bende ki sorun sadece tsh ım ve prolaktinim yükselir bazen o kadar yumurta rezervimde yahut kist ve ya bir sıkıntı oluşturcak bir şeyim yok
Süper çok şükür bende bide polipte çıktı histereskopiylede uğraştım sizin daha hızlı ilerler herşey inşallah son olsun tutunsun bebek inşallah

Süper çok şükür bende bide polipte çıktı histereskopiylede uğraştım sizin daha hızlı ilerler herşey inşallah son olsun tutunsun bebek inşallah
İniallah canım diğer ikiside 5. Gün 4aa ve 5aa kalitesindeydi nasip olmadı şimdi başka bir klinikte ön görüşme yaptık hatta bu doktor sizde çift embriyo transferi düşünürüm her şey yolunca giderse dedi işte bu ilaçları verdi eşim ve bana vitamim verdi adet olunca hemen başlıcaz inşallah. Siz ne zaman başlıcaksınız tedaviye peki?

Benimde arkada 1 tane 5aa 5. Gün kaldı geçen seneden 17 aralıkta onu alacağım şuan estrofem başladım bakalım 2 transfer benim ilki tek tuttu 8. Haftada düşük oldu şimdi neler yaşayacağız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…