Esteworld Dr Kamran Efendioglu meme buyutme + vaser lipo (Seraparis)

tboz merhaba; çok geçmiş olsun ben senin geçridğin şu sellülit ameliyatını araştırıyorum nasıl memnun musun?
Merhaba Jelesec cok tşk ederim selülitten sanırım memnunum çünkü dr 3-4 ay içinde tam sonucu alabilirsin dedi benim daha 1,5 ay olmadı ama ona ragmen bence belirgin azalma var gözüme batmıyor şuan eskisi gibi değil bi iki ay sonra görürüm tam sonucu bence

ne güzel kesinikle zaman geçince daha netleşir

ne güzel kesinikle zaman geçince daha netleşir
Jelesec cim sen yine yeni şeylermi araştırıyorsun? Bitmicekmi bu estetik sevdamız?
Bende geçen tesadüf iple meme dikleştirme okudum. Allah Allah dedim, ben buna niye daha önce rastlamamışım. Birde izsiz diyorlar..... devam bilgileneyim.... sonunda cerrah çıkacağız başınıza

ilk önce göğüslerin süper olmuş cok beğendim ben cesaret edemiyorum iyi cesaret etmişsiniz 2007 de liposuction oldum 1 haftaya ağrım zoe gecti 3 gün yataktan çıkamadım.çok ağrım olsu hemde çok tatmin etmedi sonuç

Havada reklam kokusu var sanki:):)
Canim ben 5 aydan beri uyeyim ve eger doktorumu reklam etseydim memmun olmadigim detaylari yazmadim ve sadece over dururdum doktorcugumm diye sen uye oldun an heryere doktor adini yazmisin kimin reklam yaptigi belli kafana takma sen :)) ve baska kisilere sadece kendi doktorumu oneriridim bunu yapmadim hatta baska doktorlari bile tavsiye ediyorum

Tsk ederim canim bende lipodan cok agri cektim ama sukur gecti bende karnimda tatmin olamadim daha erken ama benim dogumlardan olan deri gevsekligim var ve zaten lipo da mukemmel sonuc beklemedim

merhaba benide izlemeye alırmısın..bende görmek isterim resimleri :)

Sana ulaşamıyorum canm bana msj atar mısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…