• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esteworld Dr Kamran Efendioglu meme buyutme + vaser lipo (Seraparis)

Slm canim nasil gidiyor benim senden ogrenmek istedigim bir konu var koltuk altindan olumca silikon olayi degisiyormus nasil bir sey oburune gore artisi ve eksisi nedir beni bilgilendirirmisin galiba bende koltuk alti olmayi dusunmeye basladim sadece silikonu nasil

Birde rica etsem izleye alirmisin cok merak ediyorum;)sen neye gore karar verdin koltuk alti olmaya ricam fiyati neye cikti

Slm canim nasil gidiyor benim senden ogrenmek istedigim bir konu var koltuk altindan olumca silikon olayi degisiyormus nasil bir sey oburune gore artisi ve eksisi nedir beni bilgilendirirmisin galiba bende koltuk alti olmayi dusunmeye basladim sadece silikonu nasil
Slm canim iyi gidiyor simdilik canim tsk ederim ama ben koltuk altimdan olmadim canim sana cok yardimci olamiyacagim kusura bakma ;)
Ama vardi koltuk altindan olanlar burda bir arastir istersen :)

çok geçmiş olsun seni çok merak ediyordum açıkcası herşeyin gönlünce olması sevindirici benide izlersen foyoğraflarını görmek isterim..

çok geçmiş olsun seni çok merak ediyordum açıkcası herşeyin gönlünce olması sevindirici benide izlersen foyoğraflarını görmek isterim..
Tsk ederim insallah senin de hersey gonlunce olur
Izliyorum ;)

hadi bakalm tekrardan çok geçmişler olsun.. sonucun gayet başarılı olmuş, ileriki günlerde yeni fotoğraflarda beklioruz. ;)

hadi bakalm tekrardan çok geçmişler olsun.. sonucun gayet başarılı olmuş, ileriki günlerde yeni fotoğraflarda beklioruz. :KK66:
Tsk ederim canim dun attim bi tane resim atletle cok begendim kendimi :KK45:
Elimden geldikce resim ekliyorum canim insallah sayemde bazi kizlara cesaret gelir ;)

tamam canım eve geçince bi bakayım. beğenilmez mi yaa ne güzel oldun :KK66:
Ilk basta bilmiyordum bu sevinci canim hani siz paylasiyordunuz ya ... Ama insan mutlu olunca herkesle paylasmak istiyor nedense :)
Tsk ederim

Back
X