- 8 Kasım 2014
- 235
- 165
- 158
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ANTALYALI ALLYF ya aslında gecen gün söylediginde şaşırdım ama heralde söyledim desemde demedim yada bi yerlerde mi yazdı da gördü dedim :) içine doğmuş demekki :)tboz canim ismin bana malum olmuş sanki :)))
Asla unutmam o kaçışı küçük çocuklar gibi ablamın arkasına saklandım kendimde kendi halime cok güldüm sonra
tsk ederim canimvnm cok gecmiş olsun memnun kalmana cok sevındım
Tsk ederim cnmGüle güle kullan cnm cicislerini
tatlım benide izlemeye alır mısın, bende görmek isterim fotolarını :)Canim tabiki beni izle
Sagol canim darisi size insallahcanım geçmiş olsun , memnun kalmana çok sevindim darısı bizlere inş.
Slm canim iyi gidiyor simdilik canim tsk ederim ama ben koltuk altimdan olmadim canim sana cok yardimci olamiyacagim kusura bakmaSlm canim nasil gidiyor benim senden ogrenmek istedigim bir konu var koltuk altindan olumca silikon olayi degisiyormus nasil bir sey oburune gore artisi ve eksisi nedir beni bilgilendirirmisin galiba bende koltuk alti olmayi dusunmeye basladim sadece silikonu nasil
Tsk ederim insallah senin de hersey gonlunce olurçok geçmiş olsun seni çok merak ediyordum açıkcası herşeyin gönlünce olması sevindirici benide izlersen foyoğraflarını görmek isterim..
Cok tsk ederim balim ya evet bana da senin nikin gibi NE MUTLU BANANe güzel, ne mutlu sana da
Umarım hep böyle memnun kalırsın. Resimlerini gördüm, bomba gibi görünüyorsun:)
Tsk ederim canim dun attim bi tane resim atletle cok begendim kendimihadi bakalm tekrardan çok geçmişler olsun.. sonucun gayet başarılı olmuş, ileriki günlerde yeni fotoğraflarda beklioruz.
tamam canım eve geçince bi bakayım. beğenilmez mi yaa ne güzel oldunTsk ederim canim dun attim bi tane resim atletle cok begendim kendimi
Elimden geldikce resim ekliyorum canim insallah sayemde bazi kizlara cesaret gelir
Ilk basta bilmiyordum bu sevinci canim hani siz paylasiyordunuz ya ... Ama insan mutlu olunca herkesle paylasmak istiyor nedense :)tamam canım eve geçince bi bakayım. beğenilmez mi yaa ne güzel oldun
öle valla canım.. isteyen herkese nasip olsun inşallah..Ilk basta bilmiyordum bu sevinci canim hani siz paylasiyordunuz ya ... Ama insan mutlu olunca herkesle paylasmak istiyor nedense :)
Tsk ederim