İğneli Epilasyon Estetisyenim,her türlü sorunuzu cevaplayabilirim

İğneliye ara vermek durumunda kaldıysak, ağda eski uygulamaları bozup tekrar çıkmalarına neden olur mu bitmiş tüylerin? Böyle ara verdiğimizde jilet mi ağda mı önerirsiniz?

Peki ,iğneli yapılırken acıyı hiissettiğim halde, yüzümde sadece birkaç saatlik birşey olması normal mi? Yani insanların günlerce süren reaksiyonlarına rağmen?

Peki ,iğneli yapılırken acıyı hiissettiğim halde, yüzümde sadece birkaç saatlik birşey olması normal mi? Yani insanların günlerce süren reaksiyonlarına rağmen?

canım o kısıden kısıye gre degısebılır yanı acıya dayanıklılık.kımısınde uygulama sırasında 2 akıma kiii en dusuk akım dayanamıyolar kımısıne 6-7 akım calısıyoruz banamısın demıyolar fakat adet donemlerıne yakın veya adet donemlerınde uygulama yapılmıyor acıya duyarlılık oldugu ıcın ve odem oldugu ıcın yanı bu donemlerde uygulama yaptırmamanda fayda var tatlımmm

İğneliye ara vermek durumunda kaldıysak, ağda eski uygulamaları bozup tekrar çıkmalarına neden olur mu bitmiş tüylerin? Böyle ara verdiğimizde jilet mi ağda mı önerirsiniz?

agda tabıkı jılet kullanmayın asla bı etkısı olmaz canım zaten cok gec cıkıyolar ılk seansdan sonra bıle

En yüksek akım kaç peki? Ben bir daha gittiğimde sorayım.

Winxperisi yine ben:) Benim akımım %60 mış.Bu ne demek biliyor musun??? Yani en yüksek akım 10sa.%60 6 sayılır mı?

ben 18e girecem nisan ayında. hormonal bir rahatsızlıktan ötürü çenemde kalın kalın tüyler var birde şu ayva tüyleri bende sert bayağı lazer yaptırmak istedim yapan bayan önermedi iğneli yaptır lazer yaparsan dağılacak yazık parana dedi.iğneli yaptırmayı düşünüyorum çeneme birde şu ayva tüylerine.kabuk tutuyor falan deniliyor ya o ne zaman düşüyor?uzun mu sürüyor kabuğun düşmesi.Bir de ne zaman tam anlamıyla biter neye göre yani kıl ne kadar sertse o kadar çabuk mu bitiyor?

merhaba!benim gittiğim uzman her kıl köküne bir defa girişin yeterli olduğunu,birdaha orada kıl çıkmayacağını söylüyor.bu doğrumu acaba,teşk.

yüzümde çenemde ve ve boynum da tüylenme oluştu iğneli epilasyon yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptırıp memnun kalan veya kalmayan varsa bilgi verebilirmi???kurtulmak istiyorum bunlardan artık piskolojim bozuldu

daha önce bir uzmana gitmişiniz sanırım memnun kalmadınız mı?

daha önce bi uzmana gitmedim gitmeyi düşünüyorum bu konuda bilgisi olan yazssın lütfen iğneli epilasyon ne kadar işe yarıyor ve söylenildiği gibi kalıcı çözümmü??lazere gitmeyi düşündüm ama yüzde çok düşük sonuçlar veriyomuş

5-6 sene önce faul, çene,kaş arası ve boyun altıma yaptırdım. senelerdir çıkmadı.güvenli biryer bulursan kesinlikle tavsiye ederim

merhaba winx perisi,

bende yüzüme lazer yaptırıyorum uzun zamandır.tüylenme sorunum devam ediyor.
iğneli epilasyona geçmek istiyorum sanırım kesin çözüm o.
acaba nerde çalıştığını yazabilir misin?
işini iyi yapan bir yer arıyorum. yardımcı olursan sevinirim...

merhaba.iğneli epilasyonda tek seans yaptırıp daha sonra seyahate çıkmam gerekiyor.ilk seanstan ne kadar süre sonra tüyler rahatsız edici hale geliyor.seyahatimde tüylü dolaşmak istemiyorum.bunu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…