İğneli Epilasyon Estetisyenim,her türlü sorunuzu cevaplayabilirim

5-6 sene önce faul, çene,kaş arası ve boyun altıma yaptırdım. senelerdir çıkmadı.güvenli biryer bulursan kesinlikle tavsiye ederim

yazalı uzun zaman olmuş ama umarım görürsün yazdığımı.özeline msj yazamıyorum.sen nerde yaptırdın lütfen msjımı görürsen bana özelden yaz.

polikistikover sendromlular iğneli epilasyon işe yarıyor mu? ben 6 ay dkh kullandım 6 ay içinde ağda yapınca kıllarım azaldı fakat ilacı bırakınca kıllarım tekrar eski haline döndü. lazer veya iğneli yaptırmayı düşünüyorum fakat yaptırdıktan sora eski haline dönüşecek param çöpe gidicek diye korkuyorum. ne önerirsiniz?

@fundaningunluguuu Instagram sayfam benimle diyet guzel lik alanında yada dertleşmek isteyen arkadaslarımı sayfama bekliyorum..

6 seans buz lazere gittim malum sebeplerden kaldı koltukaltı bikini bölgesi bacak ve göbek bölgesine gidiyorum bacagimda falanazalma oldu bikini bölgesinde resmen 0 azalma ve bacagimda koltukaltımda cikmayan yerlerden şuan çıkmış durumda bıkın bölgesi güçlü kıl kokleri yıllardır jilet kullanan biriyim normal mi hiç azalma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…