İğneli Epilasyon Estetisyenim,her türlü sorunuzu cevaplayabilirim

winx perisi

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2008
2.668
48
688
37
Ankara
herkese meraba arkadaslar

estetısyenım konulara goz attım ve gercekten karsılık bulunmasına gerektıgım sorularla karsılastım.bu yuzden ozelede yazabılırsınız sorularınızı ıctenlıkle cvblayabılırım...buyrunnnnnnnnn

Ben hemen sorayım o zaman :) ığneli uygulaması yapıyorsunuz anladığım kadarıyla, uygulamadan sonra minik kabuk oluşumları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de kabuklanmadan sonra hafif lekeler kaldıysa ne önerirsiniz? Kremleri ne kadar daha kullanmak fayda eder, ne süreden sonra boşa kürek çekmiş oluruz?

canım kabuk baglamaları normal dır.medıcasol yada bepanten kremlerını kullanabılırsın morarmalar veya kanamalar kıl kokune yanlıs girmeler sonucu olusur.lekelr ve kabuklar bı kac gun ıcerısınde gecer endıse etme tatlım.

merhaba kollarda ve belde ve bacaklarda kac seansta bitmeli ve hangi numara ignelerle calisiliyor

canım kol ıclerıne ıgnelı epılasyon yapılamaz ancak dıs bolgesıne yapılır.kol ıclerınede en fazla 4nolu ıgne.dedıgım gbı ben fazla kalın ıgne kullanmıyorum gozeneklerı genıslettıgı ıcın. seans aralıklarıda senın vucuduna baglı,kıl yapına baglı metabolızme hızına kılların buyume hızına baglıdır.kımı ınsanda 6 ayda kımınde 3ayda kımınde 1 senede etkısını gsterır ama bırdaha seansa agdadan daha gec cıkmaaya baslar onu soyleyebılırım.lazer epılasyonada basvurma hem ekonomık deıl hemde ayva tuylerıne etkısını gostermıyor ınce kılları okumadığı gbı kalınlastırıyor tatlım eklemek ıstedım.

Son düzenleme:
Ben aslında kalan izleri sormak istemiştim. Yani eski, aylar önce yapılan uygulamalarımdan kalmış izler var hala bazı bölgelerimde malesef. Onları için şu an Madecasol kullanmanın bir faydası olur mu? Önerebileceğiniz bir şey var mı?

canım onlar ıcın yapabılecegımız bısey yok maalesef..sen yenı uygulama yaptıracaksan aklında bulunsun keseden lıfden sudan medıkasol yada bepanten dısındakı kremlerden uzak dur 24 saat boyunca

canım o genelde yanıklarda ve enfeksıyonlarda kullanıyolar anladıgım kadarıyla senın problemlerın farklı ben musterılere hep medıkasol yada be panten onerıyorum. onerdıgım kremlerde bu amacla kullanılıyor cunku.bı ara pıyasan cekıldı dıye duymustum canımcım oyuzden rıske atma kullanma derım

Son düzenleme:
ya bende lpc lazer ile 15 senqaslık paket aldım fakat azalma olmadı genitalda az kaldı iç dudak ne baçaklarım ne kollarım bitmedi neden olabilir yada daha iyi makina varmış beyaz tüyleri bilem gören nedir ne kadardır onla ilgili bilgi alabilirmiyim

canım lazer ınce ayva tuylerı okumuyor
okumadıgı gbı kalınlastırıyor
lazerın okumadıgı tuylerı ıgnelı ıle alıyoruz.
ayrıca paketınde altları deıl ustlerı alınabılır oda cok ısrar edıyosa kısı.normalde ısın yanı yumurtalıklara zarar nasıl yapıyolar anlamıyorum ya

ıpl var lazerden farklı onuda estetısyenler kullanamıyor doktorlara yaptırılıyo sadece
lazerıde kullanamıyoruz.sadece ıgnelı yasal bızde aklında bulunsun lazerıde ıpl ıde estetısyenlerın yetkısı yokkkk
dermatologlar yapıyolar.nasıl paket bolgesının alt kısmına calıstılar anlamıyorum zararlı canım yapılmıyor ıgnelıde bıle ust kısımda makattada calısılmıyor

merhaba 1 sene önce gittigim 5. seans lazer sonucunda genitalde kararma olustu
ve halende gecmedi
islem öncesi emla sürüp gitmistim o gün yanma hissetmeye baslamistim ve uygulamayi kiside akim io gün yüksek verince olan oldu

1 sene oldu sizce decer mi?

tesekkürler

ne yazıkkı canım ona yapabılecek bısey yok malesef üzgünüm

İğneli epilasyonda seans aralıkları kaç gün olmalıdır. Ben her hafta gidiyorum bu da beni maddi olarak batırıyor bilmiyorumkismile

İğneli epilasyonda seans aralıkları kaç gün olmalıdır. Ben her hafta gidiyorum bu da beni maddi olarak batırıyor bilmiyorumkismile

senın acıya dayanma gucune baglı canımcım ager yenı aldırdıysan kıllar cıkmaya baslıyoya bası cıkıyo hanı batık gbı kasınıyooo o donemde gdersen daha erken sonuc alırsın tatlım

Ben de bugün ikinci kez gideceğim iğneliye çenem için,ikinci seans gibi ama ilkinde bazı yerleri ellemedik.Onlar alınacak.Alınanlar daha çıkmadı.Bakalım şimdilik her hafta gidelim de,azaldıkça seans aralarını açarız=)

Bir de winx perisi=) Bende öyle aşırı bir kırmızılık olmadı,2 saat sonra azalmış 3.saatte tamamen geçmşti.Yalnızca dokunduğumda beze gibi hafif nokta nokta şişti.Sonrasında kabuk bağlama öyle çok göze çarpan bişey mi bilmiyorum ama benim çarpmıyordu.Ve çok az kabuklarım vardı.Tabi kabuk dediğiniz küçük beyaz,sanki sivilce noktası gibi birşey ise?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…