- Konu Sahibi winx perisi
-
Ben hemen sorayım o zaman :) İğneli uygulaması yapıyorsunuz anladığım kadarıyla, uygulamadan sonra minik kabuk oluşumları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de kabuklanmadan sonra hafif lekeler kaldıysa ne önerirsiniz? Kremleri ne kadar daha kullanmak fayda eder, ne süreden sonra boşa kürek çekmiş oluruz?
merhaba kollarda ve belde ve bacaklarda kac seansta bitmeli ve hangi numara ignelerle calisiliyor
Ben aslında kalan izleri sormak istemiştim. Yani eski, aylar önce yapılan uygulamalarımdan kalmış izler var hala bazı bölgelerimde malesef. Onları için şu an Madecasol kullanmanın bir faydası olur mu? Önerebileceğiniz bir şey var mı?
canım onlar ıcın yapabılecegımız bısey yok maalesef..sen yenı uygulama yaptıracaksan aklında bulunsun keseden lıfden sudan medıkasol yada bepanten dısındakı kremlerden uzak dur 24 saat boyunca
ya bende lpc lazer ile 15 senqaslık paket aldım fakat azalma olmadı genitalda az kaldı iç dudak ne baçaklarım ne kollarım bitmedi neden olabilir yada daha iyi makina varmış beyaz tüyleri bilem gören nedir ne kadardır onla ilgili bilgi alabilirmiyim
merhaba 1 sene önce gittigim 5. seans lazer sonucunda genitalde kararma olustu
ve halende gecmedi
islem öncesi emla sürüp gitmistim o gün yanma hissetmeye baslamistim ve uygulamayi kiside akim io gün yüksek verince olan oldu
1 sene oldu sizce decer mi?
tesekkürler
İğneli epilasyonda seans aralıkları kaç gün olmalıdır. Ben her hafta gidiyorum bu da beni maddi olarak batırıyor bilmiyorumkismile
her hafta fazla değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?