Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri estetiksiz,kremsz çok dogal büüyüme

arztez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.177
7
arkadaslar tesadüfen bişey kesfettım ben.göğüs ölcunuzun bır beden büyügü styen kullnın.gece gunduz.bıras boş kalsın sorun olmas.yavas yavas o sutyenı doldurmaya baslıcaktır.istedıgınız beden olana kadar byle yapın

tatlım benim göğüslerim çok küçük... destekli 75 i dolduramıyorum... içinde takla atıyorlar...yeterince boşluğu var... ama kaç yıldır aynı... sanırım herkes için etkili bir yöntem değil yada sizin gelişim zamanınıza denk geldi...bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler... belki bünye meselesesidir ve bazı arkadaşlarımıza yararlı olur......

arztezin dedigi gibi bir başka üye de böyle yapmıştı ama kim hatırlamıyorum.
Denesek aslında ne kaybederiz ki?
Keşke bu kadar basit olsa...

valla kızlar bılmıorm.ben goguslerımın buyumesını istemıorum aslında.normal cunkı 80 bdn.bi 85 styen almıştım bıras boldu.baya kullandım.dıgerını taktıımda tasmalar oldu=) bılmıorm belkıde bana öyle geldi.ama bi denyın hem bedava hem kolay.bide biz küçükken kadınlar tas kapat tas(banyo tası) kadar olur derlerdi.bunuda deneyın ıstersenız=)) nolcakki alternatif tıp

gelişme çağındaysa göğüs büyür yani südyenle olacak iş değil çoğu kişi büyük südyen kullanıyo zaten senelerdir olsaydı olurdu!!!

arkdaşlar bn biyerden okudum ameliyatsız yani kesik dikik olmadan iğneyle silikon enjekte ediolarmış istediğin boyuta kadar

sürekli rezene çayı,hurma ve kara üzüm çekirdeği yiyin her sabah masaj yapın bayağı sert masaj olsun bu, çekerek nerdeyse ama canınızda yanmasın koparmayın yanisırnaşık şey sakın ve sakın gögüs büyütücü krem kullanmayın resmen mahvediyor , masaj çok önemli birde çok sıkı sütyen kullanmayın arkadaşıma katılıyorum bu iş psikolojiyle oluyor inanmak istemek lazım.bakın ben bekarken 75 di şuan 90 iki çocuk emzirdim üstelik çok bakımlıdır memişlerim mamoğrafi gerekmişide dr bile şaşırdı hiç yıpranmamış diyesırnaşık şey

sürekli rezene çayı,hurma ve kara üzüm çekirdeği yiyin her sabah masaj yapın bayağı sert masaj olsun bu, çekerek nerdeyse ama canınızda yanmasın koparmayın yanisırnaşık şey sakın ve sakın gögüs büyütücü krem kullanmayın resmen mahvediyor , masaj çok önemli birde çok sıkı sütyen kullanmayın arkadaşıma katılıyorum bu iş psikolojiyle oluyor inanmak istemek lazım.bakın ben bekarken 75 di şuan 90 iki çocuk emzirdim üstelik çok bakımlıdır memişlerim mamoğrafi gerekmişide dr bile şaşırdı hiç yıpranmamış diyesırnaşık şey

yani sen tüm bunları yaparak 75ten 90na mı çıkardın:uhm:

büyüseydi şimdiye kadar büyürdü yaa kaç senedir boş sudyenle yatıp kalkıyodum bişey yapmadan büyümüyolar ama pozitif düşünce biraz masaj küç büyüycek dedinmi büyüyolarmışşşşş:sm_cool: dahada büyüycek inş pozitif düşünün kızlarrrra.s.sewgiler

bende 75 kullanıyodum sütyeni ama 80 almaya başladım büyük görünsün diyee
sanki doldurdu gibi geldi bana bilmiyom şimdi memnunum biraz küçük ama idare ediyozzz

kara üzüm cekırdegını nerelerde satılıyo, toz olorakta varmıs heralde, hangıını kullanıyım sızce:eek:

ya bacım demişin bişey ya birde sorularımıza cvp versen sen bu işlemi emzirdikten sonramı yaptın öncemi kaç yaşındaydın ne kadar zaman da 75 den 90 a çıktı rezene çayı hurma ve masaja hala devam ediyonmu soru çok oldu ama cvplarsan seviniriza.s.

büyür tabi büyüyeceği vardır büyür çoğunuz yeni yetişme çağındasınız o yüzden büyüyor sizde bunların etkisi olduğunu zannediyorsunuz otuz yaşında biri yapsında göreyim ne kadar etkisi olacak!!!

crazyi size katılmıyorum.Ben 25 yaşındayım ve cok gelişme farkettim.
Gelişme cagında büyümeyen gögüsler şimdi bu kadar zamandan sonra neden büyüdüler acaba?
Evli de degilim.Bu forumlardaki cogu kişi gelişme cagını cooktan gecmiş ve artık ümidini kaybedip son çare olarak bunları uygulayan kişilerdir.Tabiki gelime cagında bu tarz uygulamalar daha cok etki edecektir bu kesin bizde bunun farkındayız.Zaten yaşlarını söyleyenlere yaşından dolayı büyüme ihtimalinin oldugunu söyleyen gene bizleriz.
Acıkçası ben bu forumda azınlıkta olan ergen sayılabilen kişilerin cevaplarına göre uygulamaya başlamadım.Kendi yaşıtlarımın başarısını gördüm ve uygulamaya karar verdim.Halimden memnunum vecok mutluyum ama önce inanmak gerek bence sizde inanın birşey kaybetmez tam eksine kazanırsınız...

..................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada kızlar penye sutyenlerle olmas bence sungerlı olsun kalıp gıbı ki doldursun boşlugu valla bnde oldu..

Benim eve gelir gelmez ilk yaptığım şey sütyeni çıkarıp atmak. Müthiş rahatsız edici bi şey bu sütyen. Geceleri de sütyensiz yatıyorum. Ama hiç büyümediler. Onlara bol bol boş alan bıraktım ama büyüyeyim de kocaman olayım demediler :) Yoksa sütyendeki boşluğu doldurmam lazım deyip mi büyüyorlar. Buna inanmak zor ama insan vücudunda keşfedilmemiş öyle tuhaf şeyler olabiliyor ki (özellikle de beyinle ilgili) belki bu da onlardan biridir. Denemekten ne çıkar :)

X