- 4 Mart 2009
- 7
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kızlar bılmıorm.ben goguslerımın buyumesını istemıorum aslında.normal cunkı 80 bdn.bi 85 styen almıştım bıras boldu.baya kullandım.dıgerını taktıımda tasmalar oldu=) bılmıorm belkıde bana öyle geldi.ama bi denyın hem bedava hem kolay.bide biz küçükken kadınlar tas kapat tas(banyo tası) kadar olur derlerdi.bunuda deneyın ıstersenız=)) nolcakki alternatif tıp
:roflol::roflol::roflol:
benim arkadaşımın kuzeni yaptı böyle kaydirigubbakcemile3
valla taş gibi süper oldu ve sadece 1 hafta sonunu tasla geçirdi :jeyyar:
bense hala tas alacam kaydirigubbakcemile3
benim daha önce bu şekilde 1 beden büyümüştü
küç yerken gene 1 beden büyük sütyen kullandım ve kısa zamanda (1 ayda) 1 beden daha büyüme oldu
bazılarımızda işe yaramaması kesinlikle yararsız bi yöntem olduğunu göstermez
sırnaşık şeysırnaşık şeybüyüseydi şimdiye kadar büyürdü yaa kaç senedir boş sudyenle yatıp kalkıyodum bişey yapmadan büyümüyolar ama pozitif düşünce biraz masaj küç büyüycek dedinmi büyüyolarmışşşşş:sm_cool: dahada büyüycek inş pozitif düşünün kızlarrrra.s.sewgiler
Evlenince büyür muhabbeti sadece gögüslerle daha cok temas olmasından kaynaklanmıyor.
Cinsel ilişkiyle birlikte hormonlar daha iyi çalışıyor diye biliyorum.
Sonuçta cinsel ilişki saglıklı bir vücut için gerekli.
Bakmayın bizim gibi bakirelige önem veren ülkelerde evlenene kadar asla olmaz inancı sebebiyle daha küçük gögüslü kadınlar olmasına neden oluyor bence..
Avrupa ülkelerinde cogu kadının gögüs ölcüsü büyük.
Erken yaşlarda yaşanan cinsel ilişkiyle bir bag oldugunu bu sebeple düşünüyorum.
Araştırmaya göre türk kadınlarının gögüs ölcüleri küçük cıkmış.
Ama kalçaları büyük.
Aynen öyle.Ama gögüslerde küçülme evlenince degil emzirme döneminden sonra oluyor.
Annemde öyle olmamış inşallah benimkilerde iyice küçülmezler...
Amin cnm ne denir ki buna...
75 beden dolu dolu olsa yeter bana o zaman estetik bile düşünmem.
Evlenince büyür muhabbeti sadece gögüslerle daha cok temas olmasından kaynaklanmıyor.
Cinsel ilişkiyle birlikte hormonlar daha iyi çalışıyor diye biliyorum.
Sonuçta cinsel ilişki saglıklı bir vücut için gerekli.
Bakmayın bizim gibi bakirelige önem veren ülkelerde evlenene kadar asla olmaz inancı sebebiyle daha küçük gögüslü kadınlar olmasına neden oluyor bence..
Avrupa ülkelerinde cogu kadının gögüs ölcüsü büyük.
Erken yaşlarda yaşanan cinsel ilişkiyle bir bag oldugunu bu sebeple düşünüyorum.
Araştırmaya göre türk kadınlarının gögüs ölcüleri küçük cıkmış.
Ama kalçaları büyük.
Kalçalar büyük neden mi?
1.Hareketsiz yaşantı.
2.Karbonhidrat alımının fazla olması
3.Genetik faktörler...
Ye ye ye kalçan büyüsün bundan kolayı var mı arkadaşlar?
Ama mutlaka bundan da yakınan birileri vardır o ayrı tabiii.
Ama kilo alınca kalça büyür ama kilo alınca gögüsler aynı oranda büyümüyorlar...
Öptüm hepinizi...