• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik yaptirmak istiyorum ama param yok :(

Sırayla olun bence. Dişler ve burun en acili. Sonra da göğüsler ve bacaklar hallolur :)
İse baslasam sırayla yaptiricam zaten ben de su before afterlardan yapmak istiyorum :KK70:kaslarimi kaldirticam göz alti ve yanak dolgusu da yaotiricam sjsjd dolgulari komple yaptirirsaniz ayri ayridan daha ucuza denk gelir. Çünkü zaten sizden bir ücreti aliyorlar ama yarimini kullaniyorlar

İse baslasam sırayla yaptiricam zaten ben de su before afterlardan yapmak istiyorum :KK70:kaslarimi kaldirticam göz alti ve yanak dolgusu da yaotiricam sjsjd dolgulari komple yaptirirsaniz ayri ayridan daha ucuza denk gelir. Çünkü zaten sizden bir ücreti aliyorlar ama yarimini kullaniyorlar

Bi doktor buldum baya iyi yapmış. Ona gitmek istiyorum inşallah çok istemez :D

Bahar candana özenmek mi acaba, kanal değiştirirken görmüştüm makarnaya çok uüksek hesap ödüyorum diyordu k lı bi para birimiyle de 🙄
Aynen bende duymuştum salak salak şeyler dilimize giriyo ya nefret ediyorum bundan kurban olsunlar türkçemize, bin de lan zor mu hayret bişey valla

Ceneme burnuma ve yanağıma dolgu yaptırmak istiyorum. Ama param yok :KK43: Çenem yamuk ameliyat için 15k istediler. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum. Çok tutar mı? :KK43:

LOL'de 13 K param var. İşini görürse hesap ismi söyle. Olmadı çarlarımla bi iki itemi de eklerim

Bence hepsini birden yaptırmayın. Öncelik olan en acil olan olsun.

Bence burun en acil estetik operasyonlardan biridir.
Eğer anormal bir burnunuz varsa tabi.

Ben dişlerimi tel tedavisi ile duzelttirdim.bundan tam 6 sene önce 5 bin liraydı. An itibariyle 10 bin olmuştur .

Bu operasyonlar hep böyle pahalı oluyor.

Çözüm en şart olandan başlamak.

Mesela yanak dolgusu acil degil

Bu şekilde yapılabilir bence.
Zaten burun yapılınca dudak ve yanaga bi haller oluyor kendiliğinden estetikleniyor. Bir arkadsim sadece burnunu yaptırdı, yanakları doldu ve dudakları kalınlasti başka bir şeye gerek kalmadı

Devlet kredisi var ya şu an on bin. Onu çek istersen, ihtiyaç diye.
Bir tanesinden basla...belki kendini daha çok beğenirsin diğerlerine gerek kalmaz.
Çirkinim konularına 'ben çok guzelim,kendini sev' yazanlara da uyuz oluyorum ya. Herkes güzel değil ki, bazı insanlara küçük kusurlar yakışır (meslea la casa de papel'in nairobi'sinin bir metrelik burnu) , bazı insanlara ise yakişmaz . Kadın mutsuz ki yazmis...

Zaten burun yapılınca dudak ve yanaga bi haller oluyor kendiliğinden estetikleniyor. Bir arkadsim sadece burnunu yaptırdı, yanakları doldu ve dudakları kalınlasti başka bir şeye gerek kalmadı

Arkadaşın "sadece burun" deyip diğer işlemleri de yaptırmış olabilir mi 😏

Back
X